Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Εκπληκτικές δηλώσεις Αμερικανού Αστρονόμου για τον Άρη, το 1933…





Ο Αμερικανός Αστρονόμος του Αστεροσκοπείου του Lowell, ενός από τα μεγαλύτερα του κόσμου, Δρ. Slipher, έδωσε μια διάλεξη ενώπιον των Άγγλων συναδέλφων του στη Βασιλική Αστρονομική Εταιρία τον Ιούλιο του 1933, στην οποία υποστήριζε ότι ο πλανήτης Άρης κατοικείται.


Earl Charles Slipher (25/03/1883 - 07/08/1964)


“Εάν ήταν δυνατόν σήμερα το ταξίδι μέχρι τον Άρη, θα προέτρεπα τους αεροπόρους να μεταβούν στον Άρη, διότι είμαι βέβαιος ότι θα βρουν τις ίδιες ακριβώς συνθήκες ζωής όπως και στη Γη. Η μέση θερμοκρασία του πλανήτη είναι εννέα βαθμοί, περίπου όσο και η θερμοκρασία της Γης.




Οι διώρυγες υπάρχουν, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι εάν είναι έργα των κατοίκων του, οι οποίοι δε διαφέρουν, ίσως, πολύ από τους ανθρώπους. Η εμφάνιση πολλών σκιερών σημείων κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι δεικνύει ότι και εκεί η βλάστηση αυξάνει κατά τις εποχές αυτές, όπως και στη Γη.”

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 29/07/1933…




strangepress.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/10/1933.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)