Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Το Ελληνικό Στόουνχετζ Είναι Καλά Κρυμμένο Στα 1365m Υψόμετρο (Vid)








Ένα σκηνικό που ακόμα και κορυφαίοι σκηνοθέτες του Hollywood θα ζήλευαν βρίσκεται πολύ καλά κρυμμένο στην κορυφή του Όρους Όχη.

Μια κατασκευή που αποπνέει μυστήριο, μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα ως το Ελληνικό Στόουνχετζ.




Το Up Stories παρουσιάζει:




Κάποιοι βλέπουν σε αυτή να σχηματίζεται μια μάσκα αρχαίου
πολεμιστή, άλλοι βλέπουν να σχηματίζεται το πρόσωπο ενός πιθήκου, ενώ κάποιοι άλλοι διακρίνουν ένα σύμβολο από την φυλή των Ίνκας




Σε κάθε περίπτωση το μυστηριώδες δρακόσπιτο της Εύβοιας, στην κορυφή του όρους Όχη στα 1365m υψόμετρο, είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχετε δει και ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε κινηματογραφήσει στα 5 χρόνια που ταξιδεύουμε ανά την Ελλάδα και καταγράφουμε της ομορφιές της από ψηλά.




Ένα σκηνικό που ακόμα και οι κορυφαίοι σκηνοθέτες του Hollywood δεν θα μπορούσαν να φανταστούν στέκει πολύ καλά κρυμμένο και καμουφλαρισμένο στην κορυφή του Όρους Όχη.




Αρχικός μας σκοπός ήταν να φτάσουμε ως εκεί, περπατώντας για ώρες στην απότομη πλαγιά του όρους, όμως η μάχη με τη ζέστη και πάνω από όλα με τα δεκάδες φίδια που συναντήσαμε ήταν άνιση.




Ας είναι καλά η τεχνολογία όμως και τα drone της ομάδας μας τα οποία αν και χρειάστηκε να φτάσουν και να ξεπεράσουν τα όρια τους, τελικά κατάφεραν να μας προσφέρουν ανεπανάληπτες εικόνες.





Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Απολαύστε την.

https://www.ksipnistere.com/2020/10/1365m-vid.html

1 σχόλιο:

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)