Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Τα 10 πιο περίεργα φαινόμενα!!




 Συμβαίνουν παντού σε όλο τον κόσμο. Ανεξήγητα φαινόμενα που η κοινή λογική δεν μπορεί να δώσει καμιά εξήγηση!
01 – Στόλος φάντασμα στα νερά της Σιγκαπούρης!




Σύμφωνα με την Daily Mail της Μεγάλης Βρετανίας, ο πιο τεράστιος και μυστηριώδης «στόλος φάντασμα» είχε εμφανίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Σιγκαπούρης. Ο αριθμός των πλοίων είναι μεγαλύτερος από το άθροισμα των σκαφών και των δύο αμερικανικών και βρετανικών πλοίων του ναυτικού.Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία ύπαρξη προσώπων και εμπορευμάτων στα πλοία.
Κάποιοι λένε ότι αφέθηκαν εκεί από πτώχευση των ναυτιλιακών πρακτορείων από την παγκόσμια οικονομική κρίση.

02 - Δακρύζει το Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ;




Τον Ιούλιο του 2002, τα δάκρυα σαν νερό "έπεφταν" σε μια πέτρα από το περίφημο Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ.
Ορισμένοι προσκυνητές είπαν ότι το νερό έπεφτε από μια πέτρα και ότι είχε διατηρηθεί ένα σχήμα σαν ορθογώνιο.Μια ομάδα αρχαιολόγων υποστήριξε, ότι ήταν έκκριση από φυτά, και όχι νερό μετά από έρευνα που έκαναν.
Ωστόσο, δεν μπορούσαν να δώσουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα, γιατί δεν υπήρχαν τα ίδια σημάδια σε άλλες πέτρες και γιατί διατηρούνται σε ορθογώνιο παραλληλόγραμμο.

03 – Φάντασμα σε φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο;




Ένα κορίτσι στην Αμερική βρήκε τυχαία σε μια φωτογραφία της ανιψιάς της, που τράβηξε από το κινητό της τον Αύγουστο του 2009, την εικόνα της γιαγιάς της, η οποία είχε πεθάνει το 1990.Η φωτογραφία εξετάστηκε από ειδικούς και αποδείχτηκε η γνησιότητα της.
Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς το πρόσωπό της εμφανίζεται στη φωτογραφία. Ήταν Φάντασμα;

04 – Ένα τεράστιο φίδι ή φωτογραφικό τρυκ;




Η Daily Telegraph του Λονδίνου γέμισε το πρωί της Παρασκευής με φωτογραφίες από αναγνώστες, για την εμφάνιση ενός τεράστιου φιδιού σε ένα τροπικό ποτάμι, λέγεται ότι είναι κάπου στην Νοτιοανατολική Ασία στο νησί της Βόρνεο, «ξεσηκώνοντας μεγάλη ανησυχία μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων."

05 – Τεράστια ίχνη ποδιών στην Πολωνία!




Ένας Πολωνός τράβηξε κατά λάθος πλάνα από το «τέρας με τα τεράστια πόδια» κατά την αναρρίχηση του στα βουνά. Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι ή είναι μια απόδειξη από μια καταπληκτική ανακάλυψη ή ένα περιπετειώδες αστείο. Στην έκθεση του ο Κοβάλσκι, (ο αυτόπτης μάρτυρας), είπε ότι το τέρας κρύβονταν πίσω από ένα βράχο, πριν τον δει και τρέξει μακριά!



06 – Αστροναύτης σε γλυπτική καθεδρικού ναού, που χτίστηκε πριν 1100 χρόνια!





Μέσα στον υπέροχο καθεδρικό ναό Ieronimus της Ισπανίας, που χτίστηκε από τον Επίσκοπο de Salamanca το 1102 μ.Χ., μεταξύ των συναρπαστικών γλυπτών των μυθικών ζώων και των αγίων, θα βρούμε και αστροναύτες της NASA...


07 – Το ιπτάμενο αυτοκίνητο στο Google earth






Τον Ιανουάριο του 2006, το πρώτο «ιπτάμενο αυτοκίνητο» ήταν ένα στίγμα στο Google Earth στο σημείο Walter στην εύπορο νοτιοδυτικό προάστιο Περθ της Bicton.
Το δεύτερο «ιπτάμενο αυτοκίνητο" βρέθηκε από την υπηρεσία δορυφορικών εικόνων του Google κοντά σε ένα προαστιακό πάρκινγκ στις παρυφές του Περθ.
Η εικόνα του μυστηριώδες αυτοκινήτου εντοπίστηκε στο Google Earth από μια ιστοσελίδα. Το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο κοντά σε σπίτια και σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και φαίνεται να είναι κυμαινόμενο, φαίνεται μια σκιά στο έδαφος από κάτω.


08 – Εξωγήινες μορφές εμφανίστηκαν σε τοίχο στον Καναδά!







Σύμφωνα με το εξωτερικά μέσα ενημέρωσης δύο ανεξήγητες εικόνες εξωγήινων μορφών, εμφανίστηκαν σε ένα κομμάτι του τοίχου σε κάποια νότια πόλη του Καναδά. Από τις εικόνες το σχήμα των εξωγήινων είναι πολύ σαφές. Η Caron, μια κάτοικος της περιοχής, είδε αρχικά το μυστηριώδες συμβάν και αισθάνθηκε πολύ παράξενα, και στη συνέχεια συνειδητοποιώντας τι έβλεπε κατάλαβε ότι έμοιαζαν πολύ με εξωγήινους.



09 – Ορειβάτες βρήκαν τον θάνατο από άγνωστες δυνάμεις!






Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μυστηριωδώς αφού έφυγε η σκηνή τους την νύχτα, σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, ενώ είχαν κατασκηνώσει σε ένα βουνό στις 2 Φλεβάρη του 1959!
Έξι βρέθηκαν νεκροί, λόγω υποθερμίας, ενώ ο ένας πέθανε από σοβαρή ζημιά στο κρανίο. Δύο άλλοι πέθαναν από κατάγματα στο στήθος, που οφείλονται σε ακραία άγνωστη δύναμη!
Μια γυναίκα ακόμη βρέθηκε με ξεριζωμένη την γλώσσα της!
Βρέθηκαν υψηλές δόσεις ραδιενεργής μόλυνσης πάνω τους, αν και η πηγή παραμένει άγνωστη.
Τα πτώματά τους βρέθηκαν στο χιόνι, με ίχνη από δικές τους πατημασιές μόνο και βγήκε το συμπέρασμα ότι είχαν εγκαταλείψει την σκηνή τους, η οποία βρέθηκε σκισμένη από μέσα από τους ίδιους.


10 – Εξωγήινο μωρό βρέθηκε σε αγροτική φάρμα στο Μεξικό!






Η Μεξικανική τηλεόραση αποκάλυψε μια σχεδόν απίστευτη ιστορία ότι το Μάιο του 2007, ένα μωρό εξωγήινο, βρέθηκε ζωντανό από έναν γεωργό στο Μεξικό, σύμφωνα με πληροφορίες από το Bild.com. However, μετά την ανακάλυψη ο γεωργός πνίγηκε σε ένα χαντάκι από το φόβο του.
Είναι πραγματικά εξωγήινος ή απλά μια επιμελημένη απάτη για να δώσει εξηγήσεις στον μυστηριώδη θάνατο; Οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι, παρόλο που παρουσιάζει παρόμοιες αρθρώσεις με του ανθρώπου, ο σκελετός του έχει τα χαρακτηριστικά μιας σαύρας! επίσης τα δόντια του, δεν έχουν ρίζες σαν τους ανθρώπους. 

Οι επιστήμονες είπαν ότι το πλάσμα ήταν πολύ ευφυέστατο. Σύμφωνα με την έκθεση του Bild.com υπάρχουν συχνές θεάσεις UFO στην περιοχή όπου βρέθηκε το πλάσμα. Ίσως να έμεινε πίσω σκόπιμα από εξωγήινους!
http://apocalypsemary.blogspot.com/

4 σχόλια:

  1. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


    Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια για την κατασκευή
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Η καταναλωτική πίστη,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . τα δάνεια αυτοκινήτων
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 (213)419-2419

    Ζεστή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Saya MENJADI ANDA SEMUA PADA HALAMAN INI
    INI IALAH CERITA SAYA

    Saya MURNI SANTI, Aa wanita, ibu, saudara perempuan dan rakan dari (Bekasi), Indonesia, saya seorang PENGELUARAN ESTATE REAL dan saya telah mengalami banyak tekanan kewangan baru-baru ini, tiada siapa yang mahu meminjam wang untuk melengkapkan projek komersial kami telah dalam pembinaan beberapa bulan sekarang. Saya telah ditipu oleh beberapa syarikat pinjaman palsu yang mendakwa sejumlah besar wang dari saya tanpa kami tidak menerima pinjaman.

    Saya kecewa, suami saya berusaha sebaik-baiknya dan membantu, saya akan membunuh diri kerana kesakitan, terlalu banyak untuk menanggung dan saya kehilangan semua harapan, sehingga saya diperkenalkan kepada SEMUA GANTI PELANGGAN GLOBAL syarikat pinjaman yang ditaja oleh bank dunia itu sendiri.

    Saya memutuskan untuk memohon pinjaman dan menghubungi syarikat itu, pegawai pinjaman mereka yang sebenarnya memberi saya harapan dan memberitahu saya tidak bimbang bahawa syarikat itu akan meminjamkan saya wang, walaupun jumlah yang saya perlukan adalah besar, dan saya dapat memberi mereka keperluan yang ada beberapa maklumat peribadi, yang saya lakukan.

    Saya pergi melalui semua proses, mereka berjanji untuk meminjamkan wang yang saya minta selepas telah mengesahkan saya layak untuk pinjaman, saya diminta menunggu, untuk mengejutkan saya yang paling besar pinjaman yang dimasukkan ke dalam akaun saya dan saya mengesahkannya .. syarikat kembali dari segi kewangan dan keluarga saya melakukannya dengan baik, ini menjadikan kehidupan saya lebih baik, saya bersyukur kepada Allah dan kepada SEMUA JUTA PELAYAN GLOBAL
    GMAIL ..... allglobalgrantloan@gmail.com

    UNTUK MENGHUBUNGI AKU
    Murni Santi
    murnisanti55@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ LIGHTSTREAM©


    LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που έχετε αναζητήσει χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές.Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε ένα δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

    Μην ανησυχείτε πια επειδή το LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευής, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων και κ.λπ.

    Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας

    Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM©2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα κυρίες και κύριοι, Εάν χρειάζεστε δάνειο, κάντε αίτηση για δάνειο μέσω της Novelty Finance Inc.

    Σας λείπουν συνεχώς μετρητά επειδή σας έχουν αρνηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας, υψηλού επιτοκίου ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο;

    Έχετε κουραστεί από την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση; Χρειάζεστε μια ώθηση στα οικονομικά σας; Κουραστήκατε να πληρώνετε περισσότερα από όσα θα έπρεπε για υψηλά επιτόκια; Σου αξίζει μια καλύτερη λύση.

    Η Novelty Finance Inc, είναι εδώ με ένα πιστωτικό όριο που μπορεί να σας βοηθήσει να επιδιώξετε τους γενικούς οικονομικούς σας στόχους.

    Με την προσφορά δανείου Novelty Finance, είστε σίγουροι για ποιοτικές υπηρεσίες δανείου όπως π.

    • Επιδοτούμενο επιτόκιο 3%, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
    • Υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά (Εύκολη εφαρμογή στο δικό σας κατάλληλο μέρος και ώρα)
    • Γρήγορη και εύκολη έγκριση εντός 24 ωρών.
    • Λάβετε έως και 5 εκατομμύρια ευρώ/δολάρια.
    • Ασφαλής και αξιόπιστη διαδικασία, 100% ασφαλής.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο δάνειο, δάνειο με εξασφάλιση και χωρίς εξασφαλίσεις, προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, επενδυτικό δάνειο ή δάνειο για την ολοκλήρωση του έργου σας κ.λπ.

    Για να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, στείλτε μια επαφή με την Novelty Finance Inc, μέσω
    Email: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Τηλέφωνο: +447915601531

    με εκτιμιση
    Η κυρία Davina Claire
    Διευθύνων Σύμβουλος, Novelty Finance Inc.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)