Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

IΡΑΝ: "Ψηλοί Λευκοί" Εξωγήινοι Ελέγχουν τις ΗΠΑ






 Τα έγγραφα που διέρρευσαν από τον πληροφοριοδότη, πρώην υπάλληλο της NSA Edward Snowden με βεβαιότητα αποδεικνύουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξουσιάζονται από μια φυλή ψηλών, λευκών εξωγήινων που βοήθησαν επίσης την άνοδο της ναζιστικής Γερμανίας στη δεκαετία του 1930.




Αυτές οι αποκαλύψεις για τους εξωγήινους Εξουσιαστές μας, δεν θα μπορούσαν να σας κρατήσουν άυπνους. Αλλά το μέρος που θα πρέπει να σας αφορά είναι ότι η ιστορία των UFO που μόλις δημοσιεύθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Fars, το αγγλόφωνο ειδησεογραφικό υπηρεσία του Ιράν, μια χώρα που πιθανόν είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

Αυτή είναι μια τρελή θεωρία συνωμοσίας, φυσικά, οι Ρώσοι είναι πίσω από αυτό. Η υποτιθέμενη εξωγήινη εισβολή αποκαλύφθηκε σε μια υποτιθέμενη έκθεση της FSB της υπηρεσίας κατασκοπίας της Ρωσίας, η οποία βρήκε "αδιάσειστες αποδείξεις" ότι «ατζέντα εξωγήινης νοημοσύνης» καθοδηγεί τις ΗΠΑ στην εγχώρια και διεθνή πολιτική και το κάνει τουλάχιστον από το 1945", είπε ότι η ιρανική υπηρεσία ειδήσεων.



Απαγορεύονται οι Πράσινοι και Γκρίζοι Εξωγήινοι
Το Fars πήρε προφανώς την ιστορία από μια σκληροπυρηνική συνωμοσιολογική ιστοσελίδα που ονομάζεται whatdoesitmean.com. Εδώ είναι η ουσία της ιστορίας του whatdoesitmean.com όσο καλύτερα μπορούμε να τη καταλάβουμε (ή όπως οι τα εξωγήινα λέιζερ που ελέγχουν το νου, μας επιτρέπουν να το καταλάβουμε):

Ο Snowden, ο οποίος έχει πάρει άσυλο στη Ρωσία, διέρρευσε έγγραφα ότι ένας είδος «ψηλών, λευκών» εξωγήινων έφτασε στη Γη, βοήθησε τη ναζιστική Γερμανία να χτίσει ένα στόλο από προηγμένα υποβρύχια στη δεκαετία του 1930 και στη συνέχεια συναντήθηκε το 1954 με πρόεδρο Dwight Eisenhower", "όπου πάρθηκε η απόφαση για το «μυστικό καθεστώς» των ΗΠΑ".

"Πιο ανησυχητικά, η έκθεση της FSB προειδοποιεί, ότι η ατζέντα των «Ψηλών, Λευκών» υλοποιείται από το «μυστικό καθεστώς» που ενώ κυβερνά τις Ηνωμένες Πολιτείες καλεί για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης που σημαίνει ότι το κάνει για να κρύψει όλες τις αληθινές πληροφορίες για την παρουσία τους εδώ γη καθώς εισέρχονται σε αυτό που ένα από τα έγγραφα του Snowden ονομάζει «τελική φάση» του τελικού σχέδιό τους για τη συνολική αφομοίωση και την παγκόσμια κυριαρχία".

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εμπλακεί σε έναν «κατακλυσμικό» αγώνα εξουσίας μεταξύ του Προέδρου Ομπάμα, ο οποίος ηγείται της εξωγήινης σκιώδους κυβέρνησης και κάποιας άγνωστης δύναμη που αντιτίθενται στην συμμαχία ΗΠΑ-Εξωγήινων. "Οι περισσότεροι πρέπει να φοβούνται τους Ρώσους φορείς χάραξης πολιτικής και τις ρωσικές αρχές, η έκθεση της FSB καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι εκείνοι που αντιτίθενται στο μυστικό καθεστώς των «Ψηλών Λευκών» που εκπροσωπείται από τον Ομπάμα, έχουν ευθυγραμμισθεί με άλλη Εξωγήινη δύναμη".

Δείτε επίσης:


Μπαζ Όλντριν του Apollo 11: Έχω δει UFO, πιθανόν να υπάρχουν Εξωγήινοι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Άνθρωπος Πίσω από τα Πιο εξελιγμένα στρατιωτικά αεροσκάφη στην ιστορία, αποκάλυψε ένα μυστικό πριν πεθάνει (ΒΙΝΤΕΟ)
"Κάποιοι Παρακολουθούν τον Πλανήτη μας και το κάνουν Πολύ Προσεχτικά" -Mike Gravel Πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
"Τουλάχιστον 4 γνωστά Εξωγήινα Είδη επισκέπτονται την Γη εδώ και Χιλιάδες Χρόνια" -λέει ο Πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά (ΒΙΝΤΕΟ)
Πολλοί Αμερικανοί Αστροναύτες Ισχυρίστηκαν ότι είδαν UFO αλλά Φιμώθηκαν με Εκβιασμούς (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)
Αστροναύτης της ΝΑΣΑ ισχυρίζεται ότι οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν επαφή με Εξωγήινους για πάνω από 60 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)
Φυσικά οι «Ψηλοί Λευκοί», είναι οι λεγόμενοι "Άρειοι" Εξωγήινοι, οι Aryans όπως τους αποκαλούν στα αγγλικά, που υποτίθεται ότι ζουν στην Κούφια Γη στην Ανταρκτική και που βοήθησαν του Ναζί. να μην ξεχνάμε επίσης και την υποτιθέμενη βάση των Ναζί στην Ανταρκτική. Οι Aryans είναι επίσης συγγενείς ή ακόμα και οι ίδιοι οι Ανουνάκι. Το γλυκό δένει πολύ καλά.

Κάθε καλή θεωρία συνωμοσίας χρειάζεται μια δόση αλήθειας, ένα κομμάτι πνευματικού καλύμματος για να συγκαλυφθεί η τρέλα. Σε αυτή την περίπτωση, η ιστορία του whatdoesitmean.com και του Fars αναφέρει τον Paul Hellyer, τον Καναδό Υπουργό Άμυνας του 1960 ο οποίος είναι πλέον ένθερμος ακτιβιστής UFO.

Αυτή είναι σχεδόν μια αστεία ιστορία, μέχρι να θυμηθεί κανείς ότι το Ιράν είναι ένα μετρίως ισχυρό έθνος 76 εκατομμυρίων ανθρώπων, με ένα δυνατό πυρηνικό οπλοστάσιο, σχετικά μεγάλη συμβατική στρατιωτική δύναμη, εκτεταμένες τρομοκρατικές δυνατότητες μέσω των μυστικών υπηρεσιών και της Χεζμπολάχ και μια φονταμενταλιστική κυβέρνηση που θα μπορούσε να εύκολα να εμπλακεί σε εχθροπραξίες εναντίον των ΗΠΑ. Γέλια αν θέλετε θεωρία συνωμοσίας, αλλά προσφέρει επεξηγηματική αξία για τους πιστούς, ένας τρόπος να έχουν νόημα τα πράγματα που θα συμβούν, ακόμα και αν αυτή είναι μια εξήγηση του κόσμου με παραμορφωτικό καθρέφτη.

Το πρακτορείο ειδήσεων Fars φέρεται να συνδέεται με επιρροή στους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν, γεγονός που υποδηλώνει ότι είτε το Ιράν είτε είναι απελπισμένο για δυσφήμιση των ΗΠΑ με όποιον τρόπο μπορεί ή υπάρχει πράγματι μια πολύ ιδιόμορφη αντίληψη της πολιτικής των ΗΠΑ στα υψηλότερα επίπεδα της ιρανικής κυβέρνησης.

Αν υπάρχει ένα φωτεινό σημείο σε αυτό, καθώς και ένα αστείο, είναι ότι ο στόχος της πολιτικής των ΗΠΑ είναι να ελέγξει και να εξουδετερώσει την επιρροή του Ιράν. Έτσι, ίσως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ότι η Τεχεράνη θεωρεί ότι ο κύριος αντίπαλος της υποστηρίζεται από δύναμη Εξωγήινων. Είναι καλό να έχεις φίλους σε υψηλές θέσεις, ακόμη και αν έχουν δύο κεφάλια.

Είναι όντως τόσο καλό; Ή μήπως οι ΗΠΑ έχουν πουλήσει τον λαό τους σε Εξωγήινους ως τροφή και πειραματισμό;

Συγγραφή-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)