Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Μυστήρια της Γης: Ένα μυστήριο 13.000 χρόνων -Ο Δορυφόρος Μαύρος Ιππότης (ΒΙΝΤΕΟ)





Αυτός ο "Τεχνητός Δορυφόρος" έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τέλη της δεκαετίας του '50 και έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αντικείμενα στο χώρο. Στην αρχή πίστευαν ότι είναι ένας ρωσικός κατασκοπευτικός δορυφόρος, ο Black Knight -ο Μαύρος Ιππότης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.















1. Σύμφωνα με τους οργανισμούς παρακολούθησης σε όλο τον κόσμο, Ο Μαύρος Ιππότης μεταδίδει ραδιοσήματα, εδώ και πάνω από 50 χρόνια.




2. Οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το "Άγνωστης Ταυτότητας Διαστημικό Αντικείμενο".




3. Οι φήμες είναι ότι ήταν ο Nikola Tesla ο πρώτος άνθρωπος που "έπιασε" ένα σήμα από αυτόν τον απόκοσμο δορυφόρο το 1899, μετά την κατασκευή μιας συσκευής ραδιοφώνου υψηλής τάσης στο Colorado Springs.




4. Από το 1930 αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο κάνουν αναφορές για παράξενα ραδιοσήματα τα οποία υποτίθεται ότι προέρχονται από τον "Μαύρο Ιππότη".




5. Το 1957, ο Δρ. Luis Corralos του Υπουργείου Επικοινωνιών της Βενεζουέλας τον φωτογράφησε ενώ τραβούσε φωτογραφίες του Sputnik II καθώς περνούσε πάνω από το Καράκας.




6. Η ιστορία του Μαύρου Ιππότη έκανε ντεμπούτο μέσα ενημέρωσης στη δεκαετία του 1950, όταν η St. Louis Dispatch και η San Francisco Examiner έγραψαν για το "Satellite" στις 14 Μάη, 1954.




7. Το περιοδικό Time έγραψε γι 'αυτό στις 7 Μαρτίου, 1960.




8. Το 1957, είδαν ένα άγνωστο "αντικείμενο" να κάνει "σκιά" στο διαστημόπλοιο Sputnik 1. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το "Άγνωστης Ταυτότητας Αντικείμενο" ήταν σε πολική τροχιά.




9. Το 1957 οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι ούτε οι Ρώσοι κατείχαν την τεχνολογία για να έχουν ένα διαστημικό σκάφος σε πολική τροχιά.




10. Ο πρώτος δορυφόρος σε πολική τροχιά ξεκίνησε γύρω στο 1960.




11. Οι πολικές τροχιές χρησιμοποιούνται συχνά για τη χαρτογράφηση της γης, την παρατήρηση της γης, συλλαμβάνοντας τη γη καθώς ο χρόνος περνά από ένα σημείο και για αναγνώριση των δορυφόρων. Αυτό θα θέσει τον Μαύρο Ιππότη στην κατηγορία των δορυφόρων παρατήρησης.




12. Κατά το 1960, ο Μαύρος Ιππότης βρισκόταν και πάλι σε πολική τροχιά. Οι αστρονόμοι και οι επιστήμονες υπολόγισαν το βάρος του αντικειμένου να είναι πάνω από 10 τόνους που ήταν εκείνη τη στιγμή ο βαρύτερος τεχνητός δορυφόρος σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας.




13. Η τροχιά του Μαύρου Ιππότη ήταν αντίθετη με οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο σε τροχιά γύρω από τη Γη.




Δείτε επίσης:

Ο Μαύρος Ιππότης και η Σπέκτρα
Εξωγήινος δορυφόρος κατασκοπεύει τον πλανήτη μας
«ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟΥ ΒΟΩΤΗ»
Φτιάξτε το Πνευματικό Ραδιόφωνο που Τρόμαξε τον ίδιο τον Τέσλα (ΟΔΗΓΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)




14. Η Grumman Aircraft Corporation έδωσε μεγάλη σημασία σε αυτό το μυστηριώδη "Δορυφόρο". Στις 3 Σεπτεμβρίου 1960, επτά μήνες αφού το ραντάρ εντόπισε για πρώτη φορά τον δορυφόρο, μια κάμερα παρακολούθησης στο εργοστάσιο της Grumman Aircraft Corporation του Long Island πήρε μια φωτογραφία του Μαύρου Ιππότη.




15. Η Grumman Aircraft Corporation σχημάτισε επιτροπή για να μελετήσει τα δεδομένα που λαμβάνονταν από τις παρατηρήσεις που έγιναν, αλλά τίποτα δεν ανακοινώθηκε δημόσια.




16. Το 1963, ο Gordon Cooper πήγε στο διάστημα. Στην τελική τροχιά του, ο ίδιος ανέφερε ότι είδε ένα λαμπερό πράσινο αντικείμενο μπροστά στην κάψουλας του σε απόσταση να κινείται προς διαστημόπλοιο του.




17. Ο σταθμός παρακολούθησης Muchea, στην Αυστραλία, στην οποία ο Cooper ανέφερε το αντικείμενο, εντόπισε αυτό το Άγνωστο Αντικείμενο στο ραντάρ να ταξιδεύει προς τα Δυτικά.




18. Ήταν ο χειριστής του Ham Radio που αποκωδικοποίησε προφανώς μια σειρά από σήματα που λήφθηκαν από τον UFO Δορυφότο και ερμηνεύεται ως ένα διάγραμμα αστεριών με επίκεντρο το Σύστημα Αστέρων του Έψιλον του Βοώτη.




19. Σύμφωνα με το αποκωδικοποιημένο μήνυμα, ο Μαύρος Ιππότης προέρχεται από το Σύστημα Αστέρων του Έψιλον του Βοώτη. Ήρθε στη Γη πριν από 13.000 χρόνια.




20. Στις 23 Αυγούστου 1954 το περιοδικό τεχνολογίας Aviation Week and Space Technology κυκλοφόρησε μια ιστορία για τον Δορυφόρο Μαύρο Ιππότη που εξόργισε το Πεντάγωνο το οποίο προσπαθούσε να κρατήσει μυστικές τις πληροφορίες.




Η NASA έχει κυκλοφορήσει επίσημα εικόνες που δείχνουν προφανώς τον Δορυφόρο Μαύρο Ιππότη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)