Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Το μυστηριώδες μήνυμα που λέγεται ότι "έπιασε" η NASA από το 2057







Παλαιότερα κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο αποκάλυπτε ένα υποτιθέμενο μήνυμα από το έτος 2057, στο οποίο ένας άνδρας ακούγεται να ζητά απελπισμένα βοήθεια για επιβίωση στον πλανήτη.

Προφανώς, ο κόσμος στον οποίο βρίσκεται εκείνος (δηλαδή ο δικός μας) έχει καταστραφεί από την ακτινοβολία, το νερό είναι μολυσμένο και δεν υπάρχει τίποτα για φαγητό. Αναφέρει τον ιό VTR ως μία από τις ένοχες πηγές της παγκόσμιας καταστροφής.


Επιπλέον, δηλώνει ότι χρειάζονται γιατρούς και οχήματα για να βρουν ένα ασφαλέστερο μέρος να επιβιώσουν. Το αμφιλεγόμενο βίντεο, υποτίθεται, ότι διασφαλίζει το γεγονός ότι αυτό το μήνυμα καταγράφηκε από τη NASA και αποκτήθηκε μέσω του Deep Web.

Ο ήχος του 2057

Είμαστε εδώ … είμαστε εδώ … επαναλαμβάνω, είμαστε εδώ … βάση alpha, βάση alpha 101, απαντήστε… βάση alpha 101 παρακαλώ απαντήστε, αλλάξτε.

Για όποιον ακούει αυτό, δεν έχουμε περισσότερες επικοινωνίες, έχουμε μόνο αυτό το παλιό ραδιόφωνο, επαναλαμβάνω, έχουμε μόνο αυτό το παλιό ραδιόφωνο. Όλες οι άλλες επικοινωνίες μας είναι εκτός.

Χρειαζόμαστε υποστήριξη εδώ, χρειαζόμαστε υποστήριξη εδώ, πεθαίνουμε. Επαναλαμβάνω, πεθαίνουμε. Δεν έχουμε περισσότερα τρόφιμα ή καθαρό νερό, έχουμε μόνο καθαρό νερό για 2 ή 3 ημέρες το πολύ.

Επαναλαμβάνω, έχουμε μόνο καθαρό νερό για 2 ή 3 ημέρες το πολύ. Όλα τα νερά της περιοχής είναι μολυσμένα. Επαναλαμβάνω, όλο το νερό στην περιοχή είναι μολυσμένο. Όλοι οι άνθρωποι είναι νεκροί, όλοι πέθαναν.


Οι στρατιώτες και οι πολίτες, ακόμα και τα ζώα, είναι νεκρά. Είμαστε μόνο 250 επιζώντες στα υπόγεια. Επαναλαμβάνω, μόνο 250 επιζώντες έμειναν υπόγεια. Ρισκάρω τη ζωή μου τώρα στην επιφάνεια. Η ακτινοβολία καθιστά δύσκολο για μένα να επικοινωνήσω μέσω της συσκευής.

Υπάρχει υπερβολική ακτινοβολία, επαναλαμβάνω, υπάρχει υπερβολική ακτινοβολία εδώ. Έχουμε εμβόλια για κάποιες μολύνσεις, αλλά δεν έχουμε τίποτα εναντίον του ιού VTR. Ο ιός VTR μολύνει τα πάντα, μολύνει τα πάντα. Επαναλαμβάνω, ο ιός VTR είναι σε όλη την περιοχή.

Για όποιον ακούει, παρακαλώ στείλτε βοήθεια εδώ. Για όποιον ακούει, επαναλαμβάνω, παρακαλώ στείλτε βοήθεια εδώ. Θα σας δώσω την τοποθεσία μας. Για να μας βρουν, ώστε να μας βρει κάποιος. Παρακαλώ βοηθήστε μας

Θα σας δώσω τις συντεταγμένες σας τώρα. Το γεωγραφικό πλάτος μας, επαναλαμβάνω, το γεωγραφικό πλάτος μας είναι: 33,018. Το μήκος μας, επαναλαμβάνω, το μήκος μας: -116.301.

Άραγε, κατά πόσο θα μπορούσε να είναι αληθινό αυτό μήνυμα; Κι αν είναι πώς θα μπορούσε να φτάσει σε μας από το μέλλον; Τα πάντα είναι σε εκκρεμότητα και μέχρι τώρα κανείς δεν έχει δώσει απάντηση για την αυθεντικότητα του βίντεο και κατ’ επέκταση του μηνύματος, αν είναι αληθινό ή μία εξαιρετική απάτη κάποιου συνωμοσιογράφου.

Αν και το βίντεο που ακολουθεί είναι στα ισπανικά, η έκκληση βοήθειας ακούγεται στα αγγλικά. Μπορείτε να το δείτε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

¡¡¡Mensaje del Año 2057 Captado!!! – ¡¡¡Impresionante!!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής


diadrastika.com
https://www.diadrastika.com/2019/04/mystiriodes-minyma-epiase-nasa-2057.html?fbclid=IwAR2Beb00Mn7fmkm_lnApA8vctXNB2LLIpJVkMTeo7PQe--_nF1BHpzyqgDk

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)