Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ήρθε η ώρα. Ο κόσμος να ετοιμάζεται για το σφράγισμα






Δεν πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά για την πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε

Την στιγμή που «όλοι μαζί» οργανισμοί και ενώσεις κρατών ετοιμάζονται να δώσουν μία κοινή «οικονομική λύση» στις επιπτώσεις του κορωνοϊού, άλλοι ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο προς την απόλυτη υποδούλωση των ανθρώπων.

Ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό,
ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

Ο ίδιος εξάλλου απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το «εμφυτεύσιμο τατουάζ» που θα έχει μέσα του όλα όσα χρειάζονται για να αποκτήσει κάποιος τη λεγόμενη «ψηφιακή ταυτότητα» είπε:


«Τελικά θα πρέπει να έχουμε ψηφιακά πιστοποιητικά, προκειμένου να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει από τον ιό, ποιος έχει εξετασθεί πρόσφατα και ποιος θα έχει λάβει το εμβόλιο»

Τα περιβόητα «ψηφιακά πιστοποιητικά» που αναφέρονται ως «QUANTUM-DOT TATTOOS» είναι εμφυτεύσιμα και περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελόνων με βάση τη ζάχαρη όπου θα εμπεριέχεται το εμβόλιο καθώς επίσης και φθορίζουσες κβαντικές κουκκίδες με βάση τον χαλκό.

Τι είναι οι κβαντικές κουκίδες (quantum dots)


Πρόκειται για πάρα πολύ μικρούς νανο-κρυστάλλους, από ημιαγώγιμα υλικά (όπως το πυρίτιο κτλ). Έχουν την ιδιότητα, όταν πέφτει πάνω τους το λευκό φώς, να το απορροφούν επιτρέποντας μόνο ένα χρώμα να διαθλαστεί και να περάσει από μέσα τους. Όσο πιο μεγάλοι οι μικροκρύσταλλοι, τόσο μεγαλύτερο μήκος κύματος (και επομένως μικρότερη συχνότητα ) φωτός επιτρέπουν να τους διαπεράσει. Οι μεγάλοι επιτρέπουν να περνάει από μέσα τους το κόκκινο φως και οι πιο μικροί το μπλε. Τα ενδιάμεσα μεγέθη επιτρέπουν να περάσουν τα υπόλοιπα χρώματα


Οι φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες θα περιλαμβάνονται σε μικροσκοπικές βελόνες από ζάχαρη, έχοντας σαν βάση χαλκό. Οι βελόνες αυτές θα περιέχουν ή κάποιο εμβόλιο, όχι απαραίτητα μόνο του κορωνοϊού, ή κάποιο φάρμακο ελέγχου της γονιμότητας των γυναικών, σύμφωνα με τις εξαετείς μελέτες που έκανε το Ίδρυμα Bill Gates σε συνεργασία με το ίδρυμα Rockfeller και άλλα “ευαγή ιδρύματα”, κάποιων άλλων μεγάλων “φιλανθρώπων” , στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ.

Όλο το σύστημα από τις μικροβελόνες και τον χαλκό, θα είναι στερεωμένο πάνω σε ένα αυτοκόλλητο (patch). Ο άνθρωπος, θα παίρνει το κατάλληλο αυτοκόλλητο, θα το κολλάει στο δεξί του χέρι ή στο μέτωπο και οι μικροβελόνες, ανεπαίσθητα σχεδόν θα καρφώνονται στο δέρμα του, ενώ αυτός μετά θα ξεκολλάει το αυτοκόλλητο και θα το πετάει στα σκουπίδια. Οι μικροβελόνες τότε θα διαλύονται από την θερμότητα του σώματος και θα αφήνουν με τη μορφή τατουάζ τους νανοκρυστάλλους και το βιολογικό τους περιεχόμενο. Όταν φωτίζονται οι νανοκρύσταλλοι, θα παίρνουν χρώμα ανάλογα με το μέγεθός τους και την κωδικοποίηση που θα τους έχει δώσει ο κατασκευαστής. Έτσι θα έχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και υπάλληλοι, μία σφραγίδα, που θα περιέχει και προσωπικά στοιχεία, όχι μόνο δηλαδή τα περί εμβολίου, αλλά τα πάντα και βέβαια το απαραίτητο βιολογικό υλικό.


πηγή: https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-covid-19-digital-certificates/

Όσον αφορά τις εξαετείς μελέτες του Bill Gates για τον έλεγχο των εκτρώσεων, μου φέρνει στο νου όλα όσα είχα γράψει (σαν γραφικός που είμαι) στο 25ο
πρωτόκολλο των λεγόμενων Σοφών της Σιών για την παγκόσμια στείρωση όλων των ανθρώπων. (Η συνήθης έκδοση έχει 24 πρωτόκολλα).

Αυτό το ιδιόρρυθμο τατουάζ, προτείνει ο Bill Gates να συνδυαστεί με το νέο προϊόν ταυτοποίησης προσώπου με την κωδική ονομασία «ID2020».

πηγή: https://id2020.org/

Πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια την «ψηφιακή ταυτότητα» που δίνει σήμερα ως «διευκόλυνση» η Νέα Τάξη στους ανθρώπους.

Ο δρόμος προς την απόκτηση αυτού του «σημείου αναγνώρισης» είναι μέχρι στιγμής ένας:

Η εμφύτευση μικροτσίπ

Οι εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς Accenture, IDEO, Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller, έχουν συμμαχήσει με τον «φιλάνθρωπο» Bill Gates, προκειμένου το ID2020 να αποτελεί πολύ σύντομα το «σημείο αναγνώρισης» όλων των…«υγιών» ανθρώπων πάνω στον πλανήτη.

Ποιο είναι το σύνθημα της «ανίερης συμμαχίας» πάντα υπό την αιγίδα της Ατζέντας 2030;

«Καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή ατζέντα δεν μπορεί να λύσει κατά μόνας αυτή την πρόκληση. Ο καθορισμός της μελλοντικής πορείας της ψηφιακής ταυτότητας και η πλοήγηση στους συναφείς κινδύνους αποτελεί πρόκληση που απαιτεί παγκόσμια συνεργασία»


Ο ίδιος ο Bill Gates εδώ και χρόνια είπε ότι οι καταστροφικές μέθοδοι που θα μπορούν να σκοτώσουν μαζικά πάνω από δέκα εκατομμύρια ανθρώπους, δεν θα είναι οι πυρηνικές βόμβες αλλά οι κορωνοϊοί. Είπε και δεν είχε άδικο ότι ενώ έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα για την αντιπυραυλική άμυνα, επενδύθηκαν πολύ λίγα για την αντιμετώπιση μιας σοβαρής επιδημίας. Δείτε το βίντεο.
Όσον αφορά την ταυτότητα του 2020, την ID2020, επικαλούνται το ότι 1,5 δις άνθρωποι δεν έχουν ούτε ταυτότητα ούτε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα τους βάζουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Έτσι ο ΟΗΕ στηρίζει το εγχείρημα για να πάρουμε όλοι την ταυτότητα τατουάζ του Bill Gates ID2020, ώστε να είμαστε όλοι ίδιοι και εύκολα διαχειρίσιμοι στις μεγάλες πανδημίες που ήρθαν για να μείνουν από ότι φαίνεται.


Ξαναλέω
και τονίζω ωστόσο, όλο αυτό είναι το σχέδιο της Λευκής Αδελφότητας της Αριστεράς και της Προόδου. Η Μαύρη Αδελφότητα του Εθνικισμού, δεν συμφωνεί και αυτό φαίνεται από το ότι οι ηγέτες που ελέγχονται απόλυτα από αυτήν την Μαύρη Ελίτ, (Ρωσία, ΗΠΑ, Αγγλία, Λευκορωσία κτλ) προσπάθησαν να υποτιμήσουν την πανδημία και αυτό το είδατε στις ειδήσεις, όπου σε όλα τα κανάλια στην Ελλάδα που επικρατεί η Αριστερά, άσχετα με το αν υποστηρίζουν τον Μητσοτάκη λόγω τοπικών συμφερόντων, διαρκώς υποτιμούν τους ηγέτες της πραγματικής Δεξιάς.

Όλα όπως έχω ξαναγράψει θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει το Φθινόπωρο στις εκλογές των ΗΠΑ.

Όπως και να έχει, το σφράγισμα έρχεται και χτυπάει την πόρτα μας. Η Αποκάλυψη του Ιωάννη του Ταξιδευτή είναι σαφής και σας δίνει την ευκαιρία να αρνηθείτε τον ψεύτικο αυτό κόσμο με το να αρνηθείτε το χάραγμα που θα σας δίνει την ευκαιρία να “απολαύσετε” τον πρόσκαιρο αυτό κόσμο στη χειρότερη έκδοσή του, γεμάτο με κορωνοϊούς και εγκληματικά στοιχεία να τριγυρίζουν μέσα του.

Για όλα όσα ζείτε εδώ και τώρα, κλεισμένοι, και ελεύθεροι πολιορκημένοι μέσα στα σπίτια σας, μιλάω εδώ και 20 χρόνια. Ότι είπα και ότι έγραψα γίνεται βάσει σχεδίου επακριβώς. Δεν είναι ευχάριστα αυτά που ζούμε, αλλά θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα, όχι μόνο για να χωρίσει η ήρα απ΄το σιτάρι, αλλά και για να ξαναβγάλει η Γη χορτάρι.

Μη χάσετε το πάρτυ!!!

el.gr

triklopodia.gr

https://katohika.gr/diethni/irthe-i-ora-o-kosmos-na-etoimazetai-gia-to-sfragisma/?fbclid=IwAR0GsE3P4dv8JpSyVdvbO9NrrKBXUJ5Qe9P4VdqJco0XPqHgTieHn-qnK_g

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)