Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Κάτι παράξενο και αόρατο φαίνεται να προκαλεί απομακρυσμένους γαλαξίες για συγχρονισμό.






Οι γαλαξίες που βρίσκονται εκατομμύρια έτη φωτός μακριά φαίνονται να συνδέονται μεταξύ τους με ένα αόρατο δίκτυο των μαζικών διαγαλαξιακών δομών, οι οποίοι τους υποχρεώνουν να συγχρονιστούν με τρόπους που δεν μπορούν να εξηγηθούν από τις υπάρχουσες αστροφυσικές γνώσεις, αναφέρει μία νέα έκθεση .
Οι ανακαλύψεις θα μπορούσαν να μας αναγκάσουν να ξανασκεφτούμε τη θεμελιώδη μας κατανόηση του σύμπαντος.κύρια εικόνα του άρθρου
"Η παρατηρούμενη συνοχή πρέπει να έχει κάποια σχέση με τις δομές μεγάλης κλίμακας, επειδή είναι αδύνατο οι γαλαξίες που χωρίζονται από έξι megaparsecs
[περίπου 20 εκατομμύρια έτη φωτός] να αλληλεπιδρούν άμεσα μεταξύ τους", δήλωσε ο αστρονόμος Hyeop Lee της Κορέας Astronomy and Space Science Institute ,στην ιστοσελίδα.
Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις αστρονόμων που παρατηρούν γαλαξίες που φαίνεται να συνδέονται και να κινούνται σε συγχρονισμό μεταξύ τους. Μια μελέτη του Lee, που δημοσιεύθηκε στο The Astrophysical Journal τον Οκτώβριο, διαπίστωσε ότι εκατοντάδες γαλαξίες περιστρέφονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, παρά το γεγονός ότι απέχουν εκατομμύρια έτη φωτός.
Και μια ξεχωριστή μελέτη , που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Astronomy and Astrophysics το 2014, βρήκε υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες ευθυγραμμιζόμενες μεταξύ τους, παρά το γεγονός ότι απέχουν δις δισεκατομμύρια έτη φωτός.
Ενώ οι τρέχουσες κοσμολογικές αρχές υποστηρίζουν την ευθυγράμμιση και την κίνηση των αρχαίων αστεριών σε μικρότερη κλίμακα, οι αστρονόμοι είναι μπερδεμένοι από τα πολύ, πολύ μεγαλύτερα πρότυπα σε τεράστιες αποστάσεις.
Αλλά προτού καταλήξουν σε συμπεράσματα, θα χρειαστούν περισσότερα δεδομένα - όπως επισημαίνει ο Vice .

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SCIENCE ALERT : Corfiatiko
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_370.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)