Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Μετέφερε η Ρωσία μυστικό στρατιωτικό όπλο στο διάστημα;







Η Ρωσία ίσως μόλις έβαλε ένα νέο μυστικό όπλο σε τροχιά ως μέρος μιας προγραμματισμένης εκτόξευσης, σύμφωνα με νέα έκθεση.

Ο αμερικανικός στρατός έχει εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τη μυστηριώδη ρωσική εκτόξευση, αφού βρήκαν πέντε τροχιακά σώματα που εγκατέλειψαν τη ρουκέτα αντί για τέσσερα, όπως πρότεινε προηγουμένως.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων Συνδυασμένου Χώρου των ΗΠΑ (CSpOC) πιστεύει ότι είτε το ανώτατο στάδιο του πυραύλου έσπασε σε δύο, είτε οι Ρώσοι είχαν κρατήσει μέρος του μυστικού της εκτόξευσης.
Ο πυραύλος, ο οποίος ξεκίνησε από το Κοσμοδρόμιο της Plesetsk στη Δυτική Ρωσία, έθεσε σε λειτουργία τρεις νέους δορυφόρους επικοινωνιών.
Μαζί με την ανώτερη βαθμίδα πυραύλων, αυτό θα είχε μεταφέρει συνολικά τέσσερα τροχιακά σώματα.

Δεν είναι ασυνήθιστο οι κυβερνήσεις να θέλουν να τοποθετήσουν τους δορυφόρους σε τροχιά χωρίς να το ανακαλύψουν οι ξένοι ανταγωνιστές, σύμφωνα με την έρευνα σε βάθος της News Rep .
Ωστόσο, αυτή η τελευταία έκδοση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική καθώς η Ρωσία κατηγορήθηκε για την απελευθέρωση «δορυφόρων επιθεωρητών»
σε πολλές περιπτώσεις.
Αυτοί οι δορυφόροι πιστεύεται ότι έχουν οπλισμό και θα μπορούσαν να αποτελέσουν σοβαρή απειλή για τις τροχιακές επιχειρήσεις άλλων χωρών.

Θα μπορούσαν να καταστρέψουν άλλους δορυφόρους, μεταφέροντάς τους στην ατμόσφαιρα της Γης, λένε οι ειδικοί.
Νωρίτερα φέτος ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος των ΗΠΑ προειδοποίησε τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) ότι η ασυνήθιστη δραστηριότητα στο διάστημα από τη Ρωσία μπορεί να αποδειχθεί ότι η χώρα ετοιμάζει ένα «σύστημα λέιζερ μάχης».

Ο Yleem Poblete, αναπληρωτής γραμματέας για τον έλεγχο των όπλων, δήλωσε στον ΟΗΕ ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν για τη συμπεριφορά του «επονομαζόμενου« επιθεωρητή διαστημικών συσκευών »της Ρωσίας και της ασυνήθιστης δραστηριότητάς του.
Ο αξιωματούχος συνέχισε να προειδοποιεί τη συγκέντρωση ότι η Ρωσία έχει παραδώσει ένα «σύστημα λέιζερ μάχης» το οποίο θα μπορούσε να είναι σε θέση να χτυπήσει τους αμερικανικούς δορυφόρους εκτός σύνδεσης.
Ο Δρ Poblete ισχυρίζεται ότι αυτό αποδεικνύει τη διαφορά μεταξύ της διπλωματικής ρητορικής της Ρωσίας και των ενεργειών των στρατιωτικών της.
Ο Δρ Yleem Poblete
ορκίστηκε ως Βοηθός Υφυπουργός Ελέγχου, Επαλήθευσης και Συμμόρφωσης στις 30 Απριλίου 2018.
Έχει προηγουμένως εκφράσει την ανησυχία του για την παράξενη συμπεριφορά του ρωσικού δορυφόρου που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017, λέγοντας ότι η συμπεριφορά ήταν «ασυμβίβαστη με οτιδήποτε είχε δει πριν».
Ο Δρ Poblete δήλωσε ότι αυτό είναι ένδειξη της πρόθεσης της Ρωσίας να στρατιωτικοποιήσει το διάστημα με επιθετικά όπλα και είπε ότι η ανομοιογένεια μεταξύ της δημόσιας παρουσίας της Ρωσίας και των πραγματικών της προθέσεων αυξάνεται.
«Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι εξελίξεις αυτές αποδεικνύουν ακόμη ότι οι ρωσικές στρατιωτικές ενέργειες δεν ταιριάζουν με τη διπλωματική τους ρητορική», εξήγησε ο Δρ. Poblete.
Οι ΗΠΑ εργάζονται για ένα παρόμοιο σχέδιο για να μεταφέρουν το στρατό τους στο διάστημα σε μια πρωτοβουλία που περιλαμβάνει ένα αμερικανικό στρατιωτικό υποκατάστημα αφιερωμένο στα τελικά σύνορα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε πρόσφατα το σχέδιό του να συμπεριλάβει σχέδιο διαστημικής δύναμης στο αίτημα του προϋπολογισμού για το 2020.


Παρά τις προθέσεις των ΗΠΑ, η παγκόσμια υπερδύναμη ανησυχεί όλο και περισσότερο για την ασυνήθιστη συμπεριφορά της Ρωσίας.
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6458745/Has-Russia-just-secret-weapon-orbit-New-launch-prompts-security-concerns.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY MAIL : Corfiatiko.blogspot.com





Το διαβάσαμε από το: Μετέφερε η Ρωσία μυστικό στρατιωτικό όπλο στο διάστημα; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/12/blog-post_123.html#ixzz5YorUPVDZ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)