Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Ξεκίνησε η Παγκόσμια Κλιματολογική Καταστροφή- Eρχεται το «Τέλος του Κόσμου» από τους μυστηριώδεις κρατήρες της Σιβηρίας; (φωτό & βίντεο)Στις 15 Ιουλίου του 2014 η ρωσική αγγλόφωνη εφημερίδα The Siberian Times δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες ενός μυστηριώδους κρατήρα, που εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά στην απομονωμένη, ακατοίκητη και μονίμως παγωμένη χερσόνησο Γιαμάλ (Yamal) της βορειοδυτικής Σιβηρίας.

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

12 Δώρα της Αρχαίας Ελλάδας σε Ολόκληρο τον Κόσμο


Άρθρο της Alena Hall

Είναι γεγονός ότι εύκολα ξεχνάμε πόσα πολλά οφείλουμε στο λαμπρό πνεύμα της αρχαίας Ελλάδας. Σε αυτό βασίζονται πολλά από τα πρώτα βήματα του κόσμου σε τομείς όπως ηγλώσσα, η πολιτική, η παιδεία και οι επιστήμες, γι’ αυτό λοιπόν είναι σημαντικό έστω και περιστασιακά να κοιτάζουμε πίσω στο παρελθόν, στις ρίζες μας και να εκτιμούμε τις ιδέες που συνέβαλλαν στην πρόοδο με το πέρασμα των αιώνων.

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Τρία Aρχαία Kείμενα που Kαταρρίπτουν την Iστορία όπως την μάθαμε


της Χριστίνας Φλάσκου

Κατά καιρούς έχουν βρεθεί διάφορα αρχαία κείμενα ανά τον κόσμο τα οποία έχουν απορριφθεί εξ αρχής από μελετητές δεδομένου ότι αλλάζουν όλα τα δεδομένα της ιστορίας όπως τη γνωρίζουμε.

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Πως να Διακρίνουμε τα Ερπετοειδή που Κυκλοφορούν Ανάμεσά μας


Η πόρτα εξόδου από το Matrix..

ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΥΠΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΟ είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ που κρατάει ΟΡΘΙΟ για 2.500 χρόνια τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ… κι ας Μην έχει Θεμέλια

Το μυστικό αποκαλύπτεται μετά από μελέτες που δείχνουν ότι, παρά το γεγονός πως ο ναός του Παρθενώνα στην Ακρόπολη δεν έχει καν θεμέλια, έχει τριπλή αντισεισμική θωράκιση.

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Το Μυστικό που Έκρυψε ο Όμηρος στο Νησί της Κίρκης!!!
Στη ραψωδία της «Οδύσσειας» όπου περιγράφεται η περιπέτεια του Οδυσσέα και η μεταμόρφωση των συντρόφων του σε χοίρους στο νησί της Κίρκης.
Το όνομα Κίρκη δεν είναι κάποιο τυχαίο. Επίσης το όνομα του γιού της Κίρκης και του Οδυσσέα είναι Τηλέγονος [τήλε (=από μακρυά) και γόνος]…

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Η εκπληκτική τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων
∆εν είναι μόνο ο Ελληνικός Πολιτισμός που έδωσε τα Φώτα του σ’ όλο τον κόσμο αλλά και η Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία. Οι αρχαίοι Έλληνες άφησαν ανεξίτηλα την σφραγίδας τους στον πολιτισμό, τις επιστήμες και την τεχνολογία που ανέπτυξε η ανθρωπότητα.

Βρέθηκε τεχνολογικός εξοπλισμός στις πυραμίδες; Η πυραμίδα Snefru

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Τα Μυστικά του Ποσειδώνα και της Τρίαινας

 Ο Θεός Ποσειδών κατοικεί μερικές φορές στον Όλυμπο, στο παλάτι που του έφτιαξε ο Θεός Ήφαιστος, αλλά κυρίως στο παλάτι του βαθιά στην θάλασσα, μαζί με τη γυναίκα του, τη Νηρηίδα Αμφιτρίτη. Το παλάτι αυτό ο Όμηρος το τοποθετεί κοντά στις Αιγές, χωρίς βέβαια να φανερώνει το ακριβές σημείο.

Μήπως πρέπει να αναθεωρήσει τα «σύνορα της καρδιάς» του ο Ερντογάν; Παγκόσμια ερωτηματικά; Ελληνικός κυκλώπειος τάφος 2.200 ετών «βαφτίστηκε» ρωμαϊκός από τους ΤούρκουςΤούρκοι αρχαιολόγοι στη βόρεια επαρχία της Κασταμονής ( ελληνικότατο όνομα), της πρώην βυζαντινής επαρχίας της Παφλαγονίας, ανακάλυψαν ένα ταφικό περίτεχνο κυκλώπειο θάλαμο 2.200 ετών, μένοντας με το «στόμα ανοικτό», ενώ κινητοποιείται και η παγκόσμια κοινότητα.

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Υπόγειο δίκτυο αμέτρητων χιλιομέτρων από σήραγγες κάτω από την Ευρώπη!Ένα ένα αμέτρητο δίκτυο από υπόγειες αμέτρητες σήραγγες κρύβεται κάτω από τις πόλεις και τα δάση της Ευρώπης. Πρόκειται για τεχνητές σήραγγες, ο χρόνος και η κατασκευή των οποίων υπολογίζεται περίπου τον 10ο με 13ο αιώνα αλλά ακόμα και μέχρι 50.000 χρόνια π.χ.

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Οι Παράλληλοι Κόσμοι υπάρχουν στ’ αλήθειαΟι Παράλληλοι Κόσμοι υπάρχουν στ’ αλήθεια, σύμφωνα με μία πρόσφατη σημαντικότατη επιστημονική ανακάλυψη επιστημόνων του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η οποία έχει ήδη περιγραφεί από αρκετούς ειδικούς ως «μία από τις πιο σπουδαίες εξελίξεις στην ιστορία της Επιστήμης…»

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Η σφίγγα των Δελφών


Τι ακριβώς όμως θέλει να μας μεταφέρει αυτή η σφίγγα και για ποιον λόγο τοποθετήθηκε σε μία τόσο ψηλή θέση, ώστε να δεσπόζει μέσα σε ένα μαντείο του Απόλλωνα;

Τα τσιμεντένια "κολονάκια" στις κορυφές βουνών και λόφων. Τι είναι, ποιος τα κατασκεύασε και σε τι χρησιμεύουν.Τι είναι, ποιος τα κατασκεύασε και σε τι χρησιμεύουν τα παράξενα τσιμεντένια "κολονάκια" που συναντάει κάθε επίδοξος ορειβάτης όταν κατακτά μια κορυφή, από τον Ψηλορείτη μέχρι τον Όλυμπο.


Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

ΈΡΕΥΝΑ: Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ
Η ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ Η Σπάρτη (Σπάρτα στη Δωρική διάλεκτο, Σπάρτη στην Αττική διάλεκτο) ήταν πόλη-κράτος στην Αρχαία Ελλάδα που ήταν χτισμένη στις όχθες του ποταμού Ευρώτα στηΛακωνία στο νότιο ανατολικό μέρος της Πελοποννήσου. Έχει μείνει γνωστή στην παγκόσμια ιστορία για τη στρατιωτική δύναμή της, την πειθαρχία της, τον ηρωισμό της και το μεγάλο αριθμό των δούλων της. Επίσης, είναι γνωστή και στην Ελληνική Μυθολογία, κυρίως για τον μύθο της Ωραίας Ελένης.

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Μυστηριώδες μαύρο δαχτυλίδι εμφανίστηκε στον ουρανό της Ρωσίας – ΒίντεοΈνα από τα πιο περίεργα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα στην Ιστορία, έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό της Ρωσίας, αφήνοντας τους ντόπιους με το στόμα ανοιχτό, αλλά και με πολλά ερωτηματικά.

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!

 ...Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ..... (ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ)......
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ `ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΟΣ ΔΙΟΣ ` (ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ) .....ΕΚΕΙ ΕΤΑΦΗ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Το αίνιγμα των UFO κατά τις συγκρούσεις του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

 Μια νέα διάσταση στον θρύλο των «Αγγέλων της Μονς» που έσωσαν τις ζωές Βρετανών στρατιωτών στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο έρχεται να δώσει το βιβλίο του Nigel Watson «UFOs of the First World War».

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Τα Μυστικά των Αιγυπτίων Ιερέων για Φορωνέα, Ελλάδα και Ατλαντίδα

Στην Αργολίδα θεωρούσαν ότι ο πρώτος άνθρωπος, ο Φορωνέας, προέκυψε από την συνεύρεση του ποταμού Ίναχου με τη νύμφη Μελία ή την Αργεία. Ο Φορωνέας γέννησε πολλά τέκνα, και γρήγορα οι άνθρωποι αυξήθηκαν στην χώρα.

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Διπλό Έψιλον – Οι Μινωίτες Ήξεραν τα Πάντα για το Σύμπαν;

Την πεποίθησή του ότι οι Μίνωες είχαν μεγάλη αστρονομική γνώση εκφράζει για μία ακόμα φορά ο διδάκτορας, ερευνητής αιγαιακών γραφών Μηνάς Τσικριτσής, ο οποίος αύριο Παρασκευή θα μιλήσει για τον Μινωικό Υπολογιστή του Παλαικάστρου, στο Παλαίκαστρο της Σητείας, σε μία προσπάθεια να ερμηνεύσει τη λειτουργία του, καθώς και τις άλλες παραστάσεις που βρέθηκαν σε δύο μήτρες το 1897....

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Ο χάλκινος 3ος ναός του Απόλλωνα στους Δελφούς και η εξαφάνισή του

Ο περιηγητής Παυσανίας, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χωρία του έργου του Ελλάδος περιήγησις (10.5.5 κ.εξ.), καταγράφει τις κυριότερες παραδόσεις που σχετίζονταν με την πρώιμη ιστορία του δελφικού μαντείου.

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Όταν η Ινδία γνώρισε την Ελλάδα! Η αρχαιοελληνική επιρροή στην ινδική γλυπτική (Εικόνες)

Μετά το (δικαιολογημένο) θόρυβο που προκάλεσε η αποκάλυψη της επιρροής της αρχαίας ελληνικής τέχνης στη δημιουργία του περίφημου πήλινου στρατού στην Κίνα, ενδιαφέρων είναι ο συσχετισμός της ανάλογης (σαφώς πιο έντονης και άμεσης) επιρροής της αρχαίας ελληνικής τέχνης στην αρχαία ινδική γλυπτική.

Δαναοι και Πελασγοί, οι άγνωστοι λαοί της θάλασσας


Αιχμάλωτοι των Αιγυπτίων από τους λαούς της Θάλλασας
Στο παρόν άρθρο θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως στο μυ

«Πυρηνικό όπλο» ο καιρός: Επιστήμονες παραδέχονται την ύπαρξη HAARP και τα κυβερνητικά πειράματα για έλεγχο των καιρικών φαινομένων – Ρεκόρ παρεμβάσεων από τις ΗΠΑ (Βίντεο)

Σε μια πρόσφατη έρευνα που προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο CBS, ο Φυσικός Δρ Michio Kaku μίλησε δημόσια για πρώτη φορά για τα πειράματα που διεξάγουν επιστήμονες στις ΗΠΑ, με σκοπό την τροποποίηση των καιρικών φαινομένων.

30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


 Υπάρχουν πάνω στη γόνιμη γη τρεις φορές από δέκα χιλιάδες (30.000) Αθάνατοι του Διός Φύλακες των θνητών ανθρώπων.
Τρις γαρ μύριοι εισίν επί χθονί πουλυβοτείρη Αθάνατοι Ζηνὁς φύλακες θνητών ανθρώπων.

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Η απόλυτη απόδειξη της τεχνολογίας των «αρχαίων αστροναυτών»

Η απόλυτη απόδειξη της τεχνολογίας των «αρχαίων αστροναυτών» – Η ανακάλυψη ενός αρχαίου τεχνουργήματος, που αποτελείται κυρίως από αλουμίνιο θεωρείται ως αδιάσειστο στοιχείο των επισκέψεων «αρχαίων αστροναυτών» στη Γη πάνω από 200.000 χρόνια πριν. Εργαστηριακές εξετάσεις επιβεβαίωσαν την ηλικία του τεχνουργήματος και μυστηριώδη σύνθεσή του.

Στο βυθό των Κυθήρων οι θησαυροί του Παρθενώνα που ο Λόρδος Έλγιν δεν πήρε ποτέ μαζί τουΈνας ολόκληρος θησαυρός, που περιλαμβάνει από αιγυπτιακά αγάλματα μέχρι νομίσματα και αμφορείς, βρέθηκε στο ναυάγιο του «Mentor» (Μέντωρ), του πλοίου που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των μαρμάρων του Παρθενώνα που λεηλάτησε ο λόρδος Έλγιν από την Ελλάδα στην Αγγλία, με την άδεια των Οθωμανών.

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Νόμισμα με την κεφαλή Εξωγήινου βρέθηκε στην Αίγυπτο κατά την ανακαίνιση σπιτιού… | ΒίντεοΜια ομάδα ανθρώπων που εργάστηκαν για την ανακαίνιση ενός σπιτιού στη νότια Αίγυπτο βρήκε μια σειρά από πολύ σπάνια νομίσματα.Οι Εβραίοι δεν είναι απόγονοι Αβραάμ – Τα Μυστικά των Φιδανθρώπων…

 Σύμφωνα με το βιβλίο του Texe Marrs «DNA Sience, Jewish Bloodline», οι Εβραίοι επιστρέφουν πίσω στις πατρογονικές τους εστίες, την Khazaria (Ουκρανία)
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ «ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Τεράστιες πέτρες στην ΡωσίαΤεράστιες ογκώδεις πέτρες έχουν ανακαλυφθεί πρόσφατα στην Ρωσία:

Γλας – Γιγάντια Μυκηναϊκή Πόλη που «Αγνόησε» η Αρχαιολογική Εταιρεία…!
Πύλη του οχυρωματικού τείχους στον Γλά
Μια ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση για την ελληνική προϊστορική αρχαιολογία παρουσιάσθηκε στο 117ο Ετήσιο Συνέδριο του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου της Αμερικής στο Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α. (6-9 Ιανουαρίου 2016), που συζητήθηκε πολύ στα πλαίσια του συνεδρίου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...