Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

«Πυρηνικό όπλο» ο καιρός: Επιστήμονες παραδέχονται την ύπαρξη HAARP και τα κυβερνητικά πειράματα για έλεγχο των καιρικών φαινομένων – Ρεκόρ παρεμβάσεων από τις ΗΠΑ (Βίντεο)





Σε μια πρόσφατη έρευνα που προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο CBS, ο Φυσικός Δρ Michio Kaku μίλησε δημόσια για πρώτη φορά για τα πειράματα που διεξάγουν επιστήμονες στις ΗΠΑ, με σκοπό την τροποποίηση των καιρικών φαινομένων.




Πρόκειται για τα σενάρια που κυκλοφορούν εδώ και μερικά χρόνια για το σύστημα HAARP στην Αλάσκα, αλλά και αλλού το οποίο έχει μετατρέψει τον «καιρό» σε πυρηνικό όπλο .

Αυτά τα πειράματα φαίνεται να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, όπως τα συστήματα λέιζερ με την συνδρομή νανοσωματιδίων στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας .





Ο έμπειρος επιστήμονας Michio Kaku μίλησε για την ιστορία της τροποποίησης του καιρού, η οποία πραγματοποιείται από την αμερικανική κυβέρνηση εδώ και δεκαετίες.

Πολύ γρήγορα όμως το προσωπικό του τηλεοπτικού δικτύου CBS τον διέκοψε για να επισημάνει ότι τα σενάρια αυτά που «ενοχοποιούν» την κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι υποθετικά και μόνο.

Στη νέα όμως έρευνα, από την οποία δημοσιοποιήθηκαν τα πρακτικά της αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών, ένας άλλος καθηγητής με το όνομα Wolf Kasparian είπε ότι οι ακτίνες λέιζερ δημιουργούν κανάλια πλάσματος στον αέρα οι οποίες με την σειρά τους σχηματοποιούν πάγο επηρεάζοντας τον καιρό σαφέστατα .

Ο ίδιος δήλωσε επί τούτου «υπό αυτές τις συνθήκες ένα τυπικό σύννεφο μετατρέπεται σε πάγο χωρίς να ανιχνευτεί καμία άμεση επίδραση από τα κανάλια πλάσματος έως τις διαδικασίες σχηματισμού πάγου ή την καθίζηση».

Κάτω από αυτές τις συνθήκες τυπικά και λεπτά θυσανόμορφα νέφη πάγου, με την κατάλληλα όργανα μετατρέπονται σε ισχυρές θύελλες με εκπληκτικά αποτελέσματα .

«Μέσα σε λίγα λεπτά, η δράση του λέιζερ οδηγεί σε μια ισχυρή ενίσχυση της συνολικής πυκνότητας του αριθμού των σωματιδίων πάγου», συνέχισε ο ίδιος.

Ο Wolf Kasparian, τόνισε ότι το 2016 η κυβέρνηση των ΗΠΑ πραγματοποίησε ρεκόρ παρεμβάσεων στην τροποποίηση του καιρού κάνοντας σαφή χρήση της Γεω-μηχανικής.

Η τροποποίηση του καιρού και η Γεω-μηχανική είναι και οι δύο θέματα ταμπού για τους περισσότερους επιστήμονες , με πολλούς να πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν τέτοια προγράμματα.

Παρά τα «βουνά» των αποδείξεων που παρουσιάστηκαν από ειδικούς και ανεξάρτητους ερευνητές, για την τροποποίηση του καιρού, πολλοί άνθρωποι θεωρούν ως πάρα πολύ τρελά όλα αυτά τα σενάρια .

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι επίσης συνένοχα στην διατήρηση της «ομίχλης» γύρω από αυτό το κορυφαίο ζήτημα που επηρεάζει άμεσα την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον πλανήτη.







Πηγή:
pentapostagma.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)