Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΝΕΑ / ΕΝ ΝΕΑ! ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ!!!


 Ε Ν Ν Ε Α Σ!!!
9-9-2016=9 (9-9-9)
18-9-2016=9 (9-9-9)
27-9-2016=9 (9-9-9)
ΤΡΙΠΛΗ ΕΝΝΕΑΣ!!!
ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ!!!
ΕΚΚΙΝΗΣΙΣ ΝΕΩΝ!!!


Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΝΕΑ/ ΕΝ ΝΕΑ:
ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟ 9 ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ (ΕΝΑΔΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ.
ΥΠ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, Η ΕΝΝΕΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗΝ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ.
ΤΟ ΕΝΝΕΑ, ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΔΟΣ («ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΝ ΠΕΡΑΣ»), ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΕΝΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8)!
Η ΕΝΝΕΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΑ ΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΥΒΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ (1 ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗΝ=1) ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΒΟΝ ΤΟΥ ΔΥΟ( 2 ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗΝ=8) .
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ 3 (3+3+3 = 9 ΚΑΙ 3=1+1+1) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΕΥΞΙΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ, ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΝ, ΤΟΝ ΓΑΜΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΩΣ ΑΤΕΙΡΗΣ (ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ), ΦΡΟΝΗΣΙΣ, ΦΙΛΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΤΕΛΕΣΦΟΡΟΣ, ΓΑΜΟΣ, ΕΥΣΕΒΕΙΑ,
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΝΝΕΑΔΑΝ ΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ: "ΩΚΕΑΝΟΣ, ΟΡΙΖΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΆΘΡΟΙΣΜΑ, ΑΝΕΙΚΙΑ (ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΗ), ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΟΜΟΙΩΣΗ, ΉΦΑΙΣΤΟΣ, ΉΡΑ, ΕΚΑΕΡΓΟΣ, ΚΟΡΗ, ΥΠΕΡΙΩΝ, ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ. ΤΕΛΕΣΦΟΡΟΣ"..
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΝΕΑ, ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΘΜΟΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΘΕΙ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ!
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ "Η ΜΟΥΣΑ ΕΡΑΤΩ Η ΕΝΑΤΗ !!!

"ΕΡΑΤΩ 5+100+1+300+800=1206 =1+2+0+6= 9
Η ΜΟΥΣΑ ΕΡΑΤΩ είναι η ευρέτρια των ερωτικών ποιημάτων, του γάμου, (και της ποιήσεως, της μουσικής και της διαλεκτικής). Το όνομα Ερατώ από το ερασθαι και από τη λέξη έρως και εραστής. Τη ζωγράφιζαν καθιστή, να φορά ροδοστέφανο (στεφάνι από τριαντάφυλλα), με τη λύρα και το τόξο του ΕΡΩΤΟΣ στα χέρια και την επιγραφή ΕΡΑΤΩ Ψάλτριαν.
Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ξεκινά το τρίτο κεφάλαιο του τέταρτου μέρους στα Αργοναυτικά με: ''Και τώρα Μούσα Ερατώ, έλα κοντά μας και πες μας πώς ο Ιάσονας έφερε το χρυσόμαλλο Δέρας από τον ερωτά του στη Μήδεια,γιατί έχεις τις χάρες της Κύπριας Αφροδίτης και φέρνεις τη μαγεία στα ανύπαντρα κορίτσια''.
ΕΡΑΤΩ = 5+100+1+300+800=1206 =1+2+0+6= 9"

Πηγή:
ellinon-pnevma.blogspot.gr


Δείτε επίσης:

ΟΙ ΜΟΥΣΕΣΠΕΡΙ ΕΝΝΕΑ.. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - Οι Μυστηριώδεις Εννέα (Ντοκιμαντερ)

Πηγή:
Βασιλική Ζευγαρά
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...