Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Πλάκα θα έχει να έγινε οπως με το αεροπλάνο της malaysia airlines! -Η κατακόρυφη βουτιά θανάτου

Eνα νέο θρίλερ με εξαφάνιση αεροσκάφους βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίως ώρες. Το αεροσκάφος της EgyptAir που έκανε την πτήση MS 380 από το Παρίσι στο Κάιρο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όλα δείχνουν ότι συνετρίβη στη Μεσόγειο, ανοιχτά της Καρπάθου. Αιγύπτιοι, Ρώσοι και Ισραηλινοί μιλούν ανοιχτά για τρομοκρατία. Παρακάτω ακολουθούν συνοπτικά και σε διαγράμματα τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Το αεροπλάνο
Το τζετ της EgyptAir ήταν ένα αεροσκάφος Αirbus A320. Το δικινητήριο αεροσκάφος χρησιμοποιείται για ταξίδια μιας με πέντε ωρών. Είναι ένα από τα κοινά και ασφαλέστερα εμπορικά αεροσκάφη και αυτή τη στιγμή περίπου 4.200 Α320 κάνουν ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Η πτήση
Το τζετ ξεκίνησε στις 23:09 τοπική ώρα από το Παρίσι με προορισμό το Κάιρο. Ο πιλότος μίλησε με τους Ελληνες ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στις 02:26 τα ξημερώματα και όλα φαίνονταν φυσιολογικά. Τρία με τέσσερα λεπτά αργότερα, το αεροσκάφος έχασε την επαφή με του με τα ραντάρ.

Το διάγραμμα με τους ελιγμούς
Στις 02:37, αμέσως μόλις μπήκε στον αιγυπτιακό εναέριο χώρο το τζετ της EgyptAir έκανε στροφή 90 μοιρών προς τα αριστερά και στη συνέχεια μια πλήρη στροφή 360 μοιρών προς τα δεξιά και έπεσε από τα 38.000 πόδια στα 15.000 πόδια. Εξαφανίστηκε τελείως όταν έφθασε στα 10.000 πόδια.

Η έρευνα
Αξιωματούχοι του αιγυπτιακού στρατού αναφέρουν ότι το γεγονός ότι δεν εστάλη σήμα κινδύνου από το τζετ σε συνδυασμό με την απότομο πτώση τους οδηγεί στην υπόθεση ότι η συντριβή προκλήθηκε από ένα καταστροφικό γεγονός και όχι από μια τεχνική δυσλειτουργία.

Εμπειρογνώμονες της αεροπλοΐας αναφέρουν ότι η πορεία που ακολούθησε το τζετ μπορεί να έχει πολλές εξηγήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας καταστροφικής μηχανικής η δομικής βλάβης, μιας βομβιστικής επίθεσης, ή των απώλεια ελέγχου του τζετ καθώς μπήκε αεροπειρατής στο πιλοτήριο.
Οι αμερικανικοί δορυφόροι δεν έχουν βρει καμία ένδειξη έκρηξης ακόμη.

http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/05/egyptair-gnorizoume-mirea-ptisi-diagrammata-katakorifi-voutia-thanatou.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...