Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!!;;!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!(video)






Πριν λίγο καιρό ο Leo Stiller ( Λεό Στίλερ ) ανέβασε με βίντεο ένα πολύ περίεργο αλλά και παράξενο τρομακτικό πλάσμα!!!! Πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέρον το όλο ζήτημα και ειδικά άμα διαβάσετε τα σχόλια που δίνουν οι αναγνώστες του!!!! Ειδικά εκεί που λέει μια ότι είναι αρκούδα σε αποσύνθεση!!!! Για παρατηρήστε το καλά να δείτε είναι αρκούδα!;!


Θυμίζει πολύ έντονα τα πλάσματα του Mάουντακ όπου μπορείτε να διαβάσετε για αυτά ΕΔΩ!!!! Όπου και για αυτά λέγανε ότι ήταν από κουνάβια ή ακόμα και πτώματα από Ρακούν!!!! Και όπως πάντα στα συρτάρια κλεισμένα οι εξετάσεις κτλ. κτλ.!!!!!


Με το συγκεκριμένο πλάσμα όμως έχουμε να κάνουμε με κάτι το πολύ κακό!!!! Έχει ανθρώπινα άκρα μυτερά αυτιά τεράστιους κυνόδοντες χωρίς να ανήκουν σε κάποιο γνωστό ζώο!!!! Τα μάτια του είναι τεράστια και αυτό αποδεικνύει ότι έχει κατασκευαστεί για να βλέπει πολύ καλά νύχτα και μέρα!!!! Το σώμα είναι σε κανονική αποσύνθεση και οι μύγες είναι η απόδειξη που πετάνε πάνω από το πτώμα του αλλά και κάθονται πάνω σε αυτό ότι είναι πραγματικό και όχι κάτι άλλο όπως κούκλα ή από πηλό φτιαγμένο!!!!


Θυμίζει πολύ έντονα τα λαγωνικά των Δρακονιανών όπου έχουν στην μέση γη με την μόνη διαφορά ότι του λείπουν οι φολίδες!!!! Αν δεν είναι κάποιο είδος γεννητικής μετάλλαξης τότε είναι πολύ σίγουρο ότι πρόκειται για κάποιο είδος από κάποια άλλη διάσταση!!!! Παίζει όμως πολύ και να είναι κάποιο είδος πειράματος από κρυφά εργαστήριά και αν είναι αλλοίμονο μας για το μέλλον της ανθρωπότητας!!!! Διότι δεν φαίνεται και πολύ φιλικό!!!!


Από όσο δείχνει ο τόπος του συμβάν όπου βρίσκεται το παράξενο αυτό πλάσμα δείχνει να το έκανε κομμάτια το τρένο την ώρα που προσπαθούσε να περάσει…!!!! Δυστυχώς το βίντεο δεν λέει σε ποια τοποθεσία είναι ή σε ποια χώρα!!!! Αυτό το κάνει ακόμα ποιο αυθεντικό διότι ο βιντεολήπτης δεν δίνει καθόλου στοιχεία για αυτό!!!! Οπότε μπορούμε να πούμε ότι ίσως είναι και από ομάδα έρευνας του πλάσματος όπου στην συνέχεια κάποιος από αυτούς διέρρευσε το βίντεο αυτό!!!!


Από την κατασκευή της σιδηρόραγας φαίνεται να είναι ή στην Αργεντινή ή στο Νότιο Περού!!!! Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία τα οποία μπορούμε να προσκομίσουμε το από πού μπορεί να τραβήχτηκε αυτό το πλάσμα!!!!

video






Αν παρατηρήσετε τώρα τα άκρα τα οποία είναι κομμένα θα δείτε ότι μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα αλλά ποιο πολύ σαν να ανήκουν σε ένα είδος ανθρώπιδας!!!! Θα μπορούσε μάλιστα κάποιος να πει ότι είναι ένα είδος καλικάντζαρου ή από Μαρματζούλι ή κάποιο Κορκόλι όπως τα λένε σε κάποιες περιοχές στην χώρα μας και μπορώ να σας πω ότι έχω μια τσάντα από κασέτες δημοσιογραφικού χαρακτήρος όπου ταιριάζουν τέλεια οι περίγραφες των ανθρώπων αυτών που τα έχουν δει στην χώρα μας!!!! Ειδικά στον Νομό Πέλλας, στον Νομό Λακωνίας αλλά και στον Νομό Ρεθύμνου!!!! Το αν είναι το ίδιο με αυτά τα οποία μου περιγράφανε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος όμως 100%!!!! Το συγκεκριμένο κάποιοι λένε ότι είναι στην Ισπανία αυτό όμως δεν είναι σίγουρο αλλά ούτε και εξακριβωμένο!!!


Δεν είναι όμως το μοναδικό όπως είπα και ποιο πάνω υπάρχουν και άλλα όπως τα πλάσματα του Mάουντακ μα εκτός αυτών υπάρχουν και άλλα όπως το παρακάτω:


Το σώμα ενός μυστηριώδες πλάσματος σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης έχει βρεθεί από μια ομάδα πυροσβεστών στα παράλια ανοικτά των ακτών της Carmen del Paraná ( Κάρμεν ντελ Παράνα –https://en.wikipedia.org/wiki/Carmen_del_Paran%C3%A1 ) , Ουρουγουάη!!!!


Το πλάσμα αυτό έχει μακριά δάχτυλα, μια ουρά μεγάλη και παρουσιάζει ομοιότητες με τον άνθρωπο!!! Κάποιοι λένε ότι είναι ένας απλός πίθηκος μα στην φωτογραφία δεν μοιάζει με κανένα καταχωρημένο είδος και από τις εξετάσεις dna που έγιναν από τους πυροσβέστες λένε ότι περιέχει άγνωστο dna όπου δεν έχει καταγραφεί πουθενά στον κόσμο!!!!























Κοιτάξτε αυτό το χέρι … Μοιάζει με τα ανθρώπινα …!!!!!









Οι επιστήμονες παρουσίασαν τα πρώτα αποτελέσματα τους σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 επίσημα καταρρίπτοντας τα στοιχεία των πυροσβεστών από ανεξάρτητο εργαστήριο!!!! Θεωρούν ότι η μυστηριώδης εμφάνιση αυτού του πλάσματος είναι στην πραγματικότητα το σώμα ενός πιθήκου που έπεσε και ίσως πνίγηκε στο νερό!!!! Αυτό το οποίο είναι αξιοσημείωτο είναι ότι δεν ανάφεραν ούτε την ράτσα του πιθήκου ούτε αν ταιριάζει με κάποιο DNA από κάποιον καταγεγραμμένο πίθηκο.. έτσι απλά με μια ανακοίνωση στην τηλεόραση από κάποιον που έλεγε ότι είναι επιστήμονας και το θέμα έληξε εκεί εξαφανίζοντας και το σώμα από το πλάσμα αυτό!!!! Καλό ε!;!


Δείτε και το βίντεο παρακαλώ:






Ξέρετε τα ποιο απίστευτα είναι και τα ποιο πιστευτά για δείτε αυτήν την φωτογραφία από τον δράκο του Γινγκού στην Κίνα:









Το άρθρο αυτό και η εικόνα είναι τα μόνα στοιχεία που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς των κατοίκων της Yingkou που, το 1934, βρήκαν ένα νεκρό σκελετό (κινεζικού δράκου) κοντά στο χωριό τους!!!! Ήταν ένας πόλος έλξης τουριστών λένε κάποιοι ενώ δεν είναι έτσι, ένας δημοσιογράφος τράβηξε την φωτογραφία αυτή για να πειστεί η τότε επιστημονική κοινότητα!!!! Σήμερα που είναι τα οστά αυτά!;! Τα πήρε η κουμμουνιστική κυβέρνηση και πάπαλα!!!! Α!!!! σήμερα δεν πρόκειται για χωριά αλλά για έναν τεράστιο νομό – https://en.wikipedia.org/wiki/Yingkou !!!!


Αν όλα αυτά τα πλάσματα υπάρχουν τότε που κρύβονται!;! Γιατί η κρυπτοζωολογία δεν μπορεί να τα ανακαλύψει!;! Αν δεν είναι από αυτόν τον κόσμο τότε από ποιον είναι!;! Από άλλες διαστάσεις!;! Άλλους κόσμους!;! Είναι γεννητικά τροποποιημένα!;! Αν ναι για ποιο λόγο!;!


Το θέμα είναι ότι τα τελευταία χρόνια όλο και ποιο πολλά παράξενα πλάσματα έρχονται στην επιφάνεια!!!! Αλλά και το ποιο απίστευτο είναι ότι οι επιστήμονες ενώ δίνουν φτηνές εξηγήσεις για όλα αυτά που δεν στέκουν μετά όλα αυτά τα πτώματα των πλασμάτων απλώς εξαφανίζονται ή τα κλέβουν ή έτσι απλά δεν υπάρχουν και οι υποθέσεις αυτών μένουν ανεξιχνίαστες και πολλές από αυτές γελοιοποιούνται σε τέτοιο βαθμό όπου δεν τολμάει κανείς να μιλήσει πλέον για αυτά για να μην γελοιοποιηθούν και << διαβασμένοι >> τους αποκαλέσουν γλαφυρούς και παρασάνταλους!!!!


Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!


Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!


INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2016/02/blog-post_308.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)