Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

TOP SECRET… ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ… ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…(BINTEO)





Kapustin Yar… Πρόκειται για την πιο ευαίσθητη αεροπορική βάση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, που υπερβαίνει σε επίπεδο απορρήτου ακόμα και την διάσημη «Περιοχή 51″ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.


Η Kapustin Yar δημιουργήθηκε ως χώρος για την ανάπτυξη του διαστημικού προγράμματος της Σοβιετικής Ένωσης μετά το τέλος του Β “Παγκοσμίου Πολέμου. Βρίσκεται πάνω από 500 μίλια νότια της Μόσχας και περίπου 60 μίλια ανατολικά του Βόλγκογκραντ (πρώην Στάλινγκραντ). Ήταν το μέρος όπου Γερμανοί επιστήμονες ξεκίνησαν να φτιάχνουν από την αρχή τους περίφημους V2 πυραύλους, με στόχο το ταξίδι στο διάστημα πριν από τους Αμερικανούς.


Παράλληλα, γινόταν σχεδιασμός και δοκιμή νέων αεροσκαφών, πυραύλων και άλλων οπλικών συστημάτων. Η βάση κρίθηκε τόσο μυστική που η κοντινή πόλη της Zhitkur είχε αδειάσει από τον πληθυσμό με αποτέλεσμα στο τέλος να ερημώσει πλήρως.


Δείτε το βίντεο και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις






Ο V2 είναι ο πρώτος μεγάλου βεληνεκούς βαλλιστικός πύραυλος δημιουργήθηκε από τη Ναζιστική Γερμανία το 1944 με σκοπό να σπείρει την καταστροφή. Σύμφωνα με το BBC, η τεχνολογία των πυραύλων V2 ζει ακόμη και είναι αυτή στην οποία στηρίχθηκε η κατασκευή των πρώτων πυραύλων της διαστημικής εποχής.


hellasforce.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)