Όσο και αν φαίνεται απίθανο, γιατί να μην γίνεται;
Ποιος θα πίστευε πριν 50 μόλις χρόνια, ότι θα μπορούσε να πάει στην Αμερική σε μερικές ώρες ή να μιλάει με ένα μικροσκοπικό τηλέφωνο στους συγγενείς του στην Αυστραλία, ενώ ψαρεύει με μία βάρκα;
Ποιος θα πίστευε πριν 50 μόλις χρόνια, ότι θα μπορούσε να βάλει μεταλλικές αρθρώσεις ή να ρυθμίζει την καρδιακή λειτουργία του με «ηλεκτρονική ανάφλεξη»;
Ποιος θα πίστευε πριν 50 μόλις χρόνια, ότι θα πήγαινε άνθρωπος στο φεγγάρι;
Αυτό που μας φαίνεται σήμερα αδύνατον, μας φαίνεται έτσι πρώτον γιατί δεν γνωρίζουμε τίποτε για την σχετική επιστήμη, δεύτερον μας γιατί η εφαρμοσμένη τεχνολογία έχει περιορισμένες δυνατότητες και τρίτον γιατί η λεγόμενη «τεχνολογία αιχμής» είναι άκρως απόρρητο στρατιωτικό μυστικό και θα γίνει γνωστή στην πλέμπα μετά από τουλάχιστον είκοσι χρόνια.
Ορίστε μερικά στοιχεία:
1) Οι Begich και Manning στο βιβλίο τους «Angels Don't Play This HAARP», αναφέρουν ότι η Leigh Richmond Donahue, είναι ερευνήτρια του Ιδρύματος Centric στο Maggie Valley, της Βόρεια Καρολίνας. Η Donahue κατέγραφε γεγονότα από τα μεταπολεμικά χρόνια μέχρι το 1977, μαζί με τον σύζυγό της Walter Richmond, που είναι ερευνητής φυσικός και μηχανικός. Σε ένα από τα πειράματα ο στρατός σκόρπισε μικροσκοπικά χάλκινα σύρματα στην ιονόσφαιρα για να αντανακλούν τα ραδιοκύματα. Συμπτωματικά(;) την ίδια περίοδο έγινε σεισμός 8,5 ρίχτερ στην Αλάσκα.
Τα χάλκινα σύρματα, φυσικά, παρενέβησαν στο γήινο μαγνητικό πεδίο.
2) Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι όποτε συμβαίνουν σεισμοί αλλάζει το μαγνητικό πεδίο της Γης.
3) Ο ερευνητής Michael Unum αποκάλυψε, ότι το πείραμα για την δημιουργία μιας «τεχνητής ιονόσφαιρας», με τον διασκορπισμό χάλκινων συρμάτων στην ανώτερη ατμόσφαιρα, ενδέχεται να παρεμβαίνει στο μαγνητικό πεδίο της Γης, προκαλώντας σεισμούς.
4) Στην δεκαετία του 1960 πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από πειράματα στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Σε ένα, σκορπίστηκαν χάλκινες βελόνες στην ιονόσφαιρα ως «ασπίδα τηλε-επικοινωνιών». Η κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να δημιουργήσει μια τεχνητή ιονόσφαιρα έτσι ώστε να διατηρήσει τις ραδιοεπικοινωνίες της χωρίς παρεμβολές. Η φυσική ιονόσφαιρα επηρεάζεται τακτικά από έναν αριθμό παραγόντων, ιδιαίτερα την δραστηριότητα του ήλιου, η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ραδιοφωνική λήψη.
Ο στρατός προσπάθησε να στείλει 3,5 δισεκατομμύρια βελόνες, μήκους 2 έως 4 cm, σε τροχιά, σε υψόμετρο λίγο κάτω από τα 2.000 μίλια. Έπρεπε να σχηματιστεί μία τεχνητή ομοιόμορφη ιονόσφαιρα με 6 μίλια πλάτος και 25 μίλια μήκος. Έπειτα, αν το πείραμα ήταν επιτυχές, ο αριθμός των βελονών θα αυξανόταν. Στο σχέδιο αυτό αντιδρούσε σθεναρά η Διεθνής Ένωση των αστρονόμων.
Καλό ψάξιμο.
ΠΗΓΗ
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου