Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ρωσία: Πάνω από 12 σκαλισμένοι μυστηριώδεις δίσκοι βρέθηκαν κοντά στο Βόλγκογκραντ (ΦΩΤΟ)




Μια ομάδα ερευνητών στη Ρωσία ανακάλυψε περισσότερους από μια ντουζίνα λίθινους δίσκους στην περιοχή Volgograd της Ρωσίας, ανάμεσα τους και ένας δίσκος διαμέτρου τεσσάρων μέτρων. Η ομάδα ισχυρίζεται ότι οι δίσκοι περιέχουν βολφράμιο, ένα υψηλής πυκνότητας μέταλλο που έχει εφαρμογές στη στρατιωτική τεχνολογία. Η φύση των δίσκων παραμένει μυστήριο.



Η ρωσική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Bloknot Volgograd αναφέρει ότι η διαπίστωση έγινε από τη ρωσική ομάδα Ουφολογίας και Κρυπτοζωολογίας Kosmopoisk, με επικεφαλή τον Vadim Chernobrov, κατά τη διάρκεια ανασκαφών στην περιοχή Zhirnovsky της περιοχής του Βόλγκογκραντ. Οι κυνηγοί UFO ερευνούσαν στην περιοχή λόγω της φήμης της για την εμφάνιση «μυστικιστικών φαινομένων».

Ενώ η ομάδα είχε ήδη ανακαλύψει περισσότερους από 12 λίθινους δίσκους, το πρόσφατο εύρημα ενός λίθινου δίσκου διαμέτρου 4 μέτρων, πήρε την πρωτοκαθεδρία.

"Έχουμε ήδη βρει μια ντουζίνα από αυτούς τους δίσκους που δεν υπερβαίνουν το ένα μέτρο σε διάμετρο και στο Kuzbass βρήκαμε ένα δίσκο περίπου δύο μέτρα σε διάμετρο, αλλά αυτός ο δίσκος τεσσάρων μέτρων είναι πραγματικά μοναδικός", δήλωσε ο Chernobrov στο Bloknot Volgograd.

«Το σχήμα του λίθινου δίσκου τεσσάρων μέτρων, μοιάζει με τη δημοφιλή εικόνα ενός ιπτάμενου δίσκου, έχει αφήσει τη φαντασία των συνωμοσιολόγων να οργιάζει», αναφέρει το International Business Times. "Ο Scott Waring του UFO Sightings Daily πιστεύει ότι είναι απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι και υποστηρίζει ότι ο δίσκος είναι κατασκευασμένο από βολφράμιο. Το βολφράμιο είναι επίσης γνωστή ως Wolfram, και χρησιμοποιείται σε ειδική στρατιωτική τεχνολογία".


Δείτε επίσης:

Ο Δίσκος του Λόλαντοφ και οι Λίθοι Ντρόπα (ΒΙΝΤΕΟ)
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΩΝ ICA ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ


Ο λίθινος δίσκος τεσσάρων μέτρων ανυψώνεται από γερανό στο Βόλγκογκραντ της Ρωσίας
Η ομάδα έρευνας UFO ισχυρίζεται, ότι οι λίθινοι δίσκοι θα μπορούσαν να είναι περίπου ενός εκατομμυρίου ετών, και υποστηρίζει ότι είναι πιθανότατα στρατιωτικά drone που υπέστησαν ζημιές κατά τη διάρκεια επίθεσης στον Άρη πριν πέσουν στη Γη.

Ευτυχώς, οι επιστήμονες στο μουσείο Zhirnovsky υιοθετούν μια πιο ορθολογική προσέγγιση και μελετούν τον λίθινο δίσκο διαμέτρου 4 μέτρων για να καθορίσουν την ηλικία και το υλικό του. Ορισμένοι σκεπτικιστές πιστεύουν επίσης ότι οι δίσκοι δεν είναι καν τεχνητοί, αλλά είναι απλώς το αποτέλεσμα της συνήθους διαμόρφωσης των βράχων από τη διάβρωση.

Νωρίτερα αυτό το έτος, ένα άλλο πέτρινο αντικείμενο σε σχήμα δίσκου ανακαλύφθηκε στη Ρωσία από εταιρεία εξόρυξης άνθρακα, αυτή τη φορά στη Λεκάνη Kuznetsk στη Σιβηρία. Το παράξενο αντικείμενο βρέθηκε 40 μέτρα κάτω από το έδαφος, το οποίο δείχνει ότι είναι αρκετά παλιό. Οι αρχαιολόγοι, οι οποίοι εξέτασαν τον λίθινο δίσκο, ο οποίος είναι απολύτως κυκλικός, με διάμετρο 1,2 μέτρα, δήλωσαν ότι είναι τεχνητός.



Το αντικείμενο σε σχήμα δίσκου που ανακαλύφθηκε στη Ρωσία από εταιρεία εξόρυξης άνθρακα
Ο λίθινος δίσκος που ανακαλύφθηκε πρόσφατα διαμέτρου τεσσάρων μέτρων εκτίθεται προς το παρόν στο μουσείο Zhirnovsky, όπου υποβάλλεται σε περαιτέρω δοκιμές.

Σύνταξη Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:


http://bloknot-volgograd.ru/news/unikalnyy-4-metrovyy-disk-nlo-obnaruzhili-ufologi--628420
https://en.wikipedia.org/wiki/Kosmopoisk
http://www.ibtimes.co.uk/mysterious-disc-discovered-russia-ufo-theorists-claim-object-million-year-old-spaceship-1520337
http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2015/09/12.html#.VgVPCznqEkU 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)