Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η stargate σε Ιράκ-Συρία και ο πόλεμος των Illuminati για τον έλεγχό της (video)







Τι μυστικά μπορεί να κρύβει ένα αρχαίο μνημείο; Μπορεί να υπάρχει εκεί αρχαία τεχνολογία; Είναι δυνατόν αυτή να λειτουργεί ως μέσο μεταφοράς σε έναν άλλο κόσμο; Τότε, ένας πόλεμος δεν γίνεται μόνο για τους γνωστούς λόγους, αλλά και για την κατάκτηση και τον έλεγχο μίας αστροπύλης…

Όταν μιλήσαμε για τα 7 τσάκρας του Πλανήτη μας και το αιώνιο κυνήγι του ανθρώπου, ανάμεσα σε άλλα αναφερθήκαμε και στο 5ο με την σανσκριτική ονομασία vishuddha chakra. Στον άνθρωπο εντοπίζεται στο λαρύγγι κοντά στην σπονδυλική στήλη και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό σημείο του ανθρώπου, που σχετίζεται με την ομιλία, την αναπνοή και την τροφή, αφού από εκεί περνούν όλα. Σχετίζεται ακόμα με την ακοή αλλά και τον θηροειδή.

Αντίστοιχες ιδιότητες μπορούμε να αντιληφθούμε και σε μία συγκεκριμένη περιοχή στον πλανήτη μας, εφόσον βέβαια, δεχτούμε ότι είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα chakras της Γης, το 5ο εντοπίζεται χοντρικά στις Πυραμίδες, το όρος Σινά και το όρος των Ελαιών. Ουσιαστικά αποτελεί την φωνή του πλανήτη.



Όμως φαίνεται να υπάρχει κάποιο είδος σύνδεσης με κάτι ακόμα: με μία αστροπύλη που βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στην αρχαία Σουμερία, στο ίδιο γεωγραφικό μήκος με τις προαναφερθείσες περιοχές. Την αστροπύλη αυτή προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να την εντοπίσουν….

Μερικοί εμπειρογνώμονες έχουν μία συγκλονιστική θεωρία γιατί οι αμερικανοί στρατιώτες παρέμειναν για τόσο πολύ στο Ιράκ.

Η τοποθεσία είναι γνωστή ως η παλαιότερη αστροπύλη-stargate στον πλανήτη Γη, μας λέει ο Bill Birnes, δικηγόρος με PhD και εκδότης του UFO Magazine.

Η τρέχουσα θεωρία σχετικά με την ιρακινή stargate, τοποθετεί την πύλη κάτω από την αρχαία πόλη των Σουμερίων και ειδικότερα στην περιοχή με το Μεγάλο Ζιγκουράτ, στην Ur. Το 1922 ο Βρετανός εξερευνητής Wally στάλθηκε στην περιοχή για να εξερευνήσει την αρχαία πόλη. Αυτό που διαπίστωσε λέγεται ότι εντέχνως αποσιωποιήθηκε. Κυρίως ότι είχε να κάνει με ένα τεράσιο συγκρότημα από κάτω, όπου οι σημερινές εκτιμήσεις θέλουν να στεγάζει μία stargate.






stargate sumarian zigurat
O Σαντάμ Χουσέιν φαίνεται πως είχε αντιληφθεί το μυστικό που κρυβόταν στα έγκατα του μνημείου και το μετέτρεψε σε φρούριο. Όμως, αυτό ήταν μία πρόφαση, καθώς έβγαζε «πράγματα» μέσα από το μνημείο.
Οι αμερικανοί άρχισαν έναν πόλεμο για να αποκτήσουν την άγνωστη τεχνολογία που είχε περάσει στα χέρια του, μας πληροφορεί ο Michael Salla του Ινστιτούτου Εξωπολιτικής
Εϊναι σημαντικό να σημειώσουμε πως παλαιότερα οι αμερικανοί προσφέρθηκαν να βοηθήσουν την ιρακινή κυβέρνηση στις ανασκαφές της τοποθεσίας, δήθεν για την προόθωση του αρχαιολογικού χώρου και την πρόσβαση των δυτικών τουριστών σε αυτήν.
Αν, λοιπόν, λάβουμε υπόψη μας όλα τα παραπάνω μαζί με πάρα πολλά επιπλέον ακόμα στοιχεία, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο πόλεμος στην γύρο περιοχή, δεν γίνεται για την διασφάλιση αυτών που επίσημα ανακοινώνουν και διακυρρήσουν, δήθεν για την ειρήνη, να προστατέψουν αθώους, κατά των μαζικών όπλων καταστροφή, ή για την ενέργεια και το πετρέλαιο,
Ο πόλεμος, που μαίνεται εδώ και αιώνες στην ευρύτερη περιοχή και που στις μέρες μας έχει γίνει η αιτία της μεταναστευτικής κρίσης, οργανώνεται από τους Illuminati για τον τελικό εντοπισμό και έλεγχο είτε του 5ου τσάκρα δηλαδή της φωνής του πλανήτη, είτε για την αστροπύλη της Ουρ. Είτε και για για τα δύο.
Ίσως, να ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά. Όμως, αφενός υπάρχει μία βάση για προβληματισμό, αφετέρου υπάρχουν τόσο πολλά που αποκρύπτονται και αποσιωπούνται…
Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί. Δώστε σημασία στον τρόπο έκφρασης των πολιτικών που εμφανίζονται στο πρώτο μέρος. Κάποιες λέξεις που χρησιμοποιούν, είναι λέξεις-κλειδιά που αν δεν γνωρίζεις το ύποπτο παρασκήνιο, δεν καταλαβαίνεις την πραγματική σημασία τους…


http://katohika.gr/nwo/i-stargate-se-irak-syria-kai-o-polemos-ton-illluminati-gia-ton-elegxo-tis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)