Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Άνθρωποι με υπερφυσικές δυνατότητες.





Με τόσες πολλές ταινίες με υπερήρωες όπως Spiderman και Hulk, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ανθρώπους με ειδικές ικανότητες στον κινηματογράφο τουλάχιστον. Υπάρχουν όμως άτομα με εκπληκτικές ικανότητες στην πραγματική ζωή; Δείτε 5 ανθρώπους με εξωπραγματικές ικανότητες.



Ben Underwood
Ήταν μόλις 2 ετών όταν οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο του αμφιβληστροειδούς και στα 2 μάτια του Ben Underwood και μετά από τις αναγκαίες επεμβάσεις έχασε για πάντα την όρασή του. Σύντομα όμως ανακαλύφθηκε ότι ο μικρός από το Σακραμέντο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ήταν ιδιαίτερα προικισμένος με το χάρισμα της αναγνώρισης και προσανατολισμού μέσω ήχων. Μια τεχνική που ονομάζεται echolocation και χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τα δελφίνια και τις νυχτερίδες!!! Αποτέλεσμα ο Ben να διαπρέπει σε videogames, Skateboards και Shoots Hoops.
Πρόσφατα επισκεπτόμενος το San Diego’s SeaWorld Adventure Park επί 45 λεπτά και σε απόλυτη συννενόηση, έπαιζε μέσα στο νερό με το δελφίνι Sandy, αιφνιδιάζοντας τον υπεύθυνο του θαλάσσιου πάρκου ο οποίος παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν έχει δεί ανάλογο θέαμα και πρότεινε στον μικρό μια θέση εργασίας εκεί όταν θα γίνει 18 ετών.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι »δεν είμαι τυφλός απλά δεν μπορώ να βλέπω»!

Michel Lotito

Ο Michel Lotito (γνωστός και ως Monsieur Mangetout = κύριος «Τρώω Τα Πάντα») γεννήθηκε το 1950 στη Γκρενόμπλ της Γαλλίας και από την ηλικία των 9, ξεκίνησε να τρώει ασυνήθιστα πράγματα.
Στα 16 του προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού, και ξεκίνησε να δίνει παραστάσεις τρώγοντας μεγάλες ποσότητες μετάλλου, γυαλιού, λάστιχου και άλλων υλικών. Μεταξύ των περίεργων γευμάτων του, υπήρξαν πολλά ποδήλατα και τηλεοράσεις, αλλά αυτό το οποίο του χάρισε μία θέση στο βιβλίο Γκίνες ήταν ένα αεροπλάνο Cessna 150, το οποίο του πήρε 2 χρόνια για να το φάει ολόκληρο. Όλα του τα γεύματα ήταν κομματιασμένα σε μικρές μερίδες και τα κατάπινε κανονικά. Όσο έδινε παραστάσεις κατανάλωνε ένα κιλό μέταλλο την ημέρα, μαζί με μπόλικο νερό. Ο ίδιος υποστήριζε ότι ποτέ δεν αρρώστησε από κάτι που έφαγε, ακόμα και όταν κατανάλωνε υλικά τα οποία θεωρούνται δηλητηριώδη, ενώ οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι το στομάχι του είχε διπλάσιο πάχος από ενός κανονικού ανθρώπου και ίσως εκεί να οφείλονται οι δυνατότητες του. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι δυσκολευόταν να φάει μπανάνες και σφιχτά βραστά αυγά. Πέθανε από φυσικά αίτια (!) σε ηλικία 57 ετών.

Liew Thow Lin

Ένας 70χρονος συνταξιούχος, ο Liew Thow Lin από τη Μαλαισία έγινε γνωστός μετά το τράβηγμα ενός αυτοκινήτου 20 μέτρα κατά μήκος μιας επίπεδης επιφάνειας με τη βοήθεια μιας αλυσίδας σιδήρου, που γάντζωσε σε ένα πιάτο σιδήρου στο θώρακά του. Ο Liew λέει πως μετά από ένα άρθρο που διάβασε για μια οικογένεια στην Ταϊβάν που κατείχε τέτοια δύναμη, πήρε διάφορα αντικείμενα σιδήρου και τα έβαλε στην κοιλία του. Δεν έπεσε κανένα κι έτσι ο liew πιστεύει πως έχει την ικανότητα να κάνει τα αντικείμενα να κολλούν στο δέρμα του μαγνητικά.

Thai Ngoc

Ο 64χρονος Thai Ngoc μετά από ένα πυρετό που έκανε το 1973, δεν μπορεί να κοιμηθεί μέχρι και σήμερα, δηλαδή, γύρω στα 35 χρόνια. Μέχρι και σήμερα μετράει αμέτρητα πρόβατα στις περισσότερες από 11.700 νύχτες του. «Δεν ξέρω αν η αϋπνία έχει δημιουργήσει επιπτώσεις στην υγεία μου, αλλά είμαι ακόμα υγιής και μπορώ να καλλιεργήσω κανονικά όπως οι άλλοι» είχε δηλώσει. Για να αποδείξει την υγεία του ο ηλικιωμένος κάτοικος της κοινότητας Que Trung, είπε ότι κουβαλάει δύο τσάντες με λίπασμα των 50 κιλών για 4 χιλιόμετρα κάθε μέρα που επιστρέφει στο σπίτι του.
Η γυναίκα του είπε πως όταν ο Ngoc πήγε στο Da Nang για μία ιατρική εξέταση, οι γιατροί του έδωσαν μία υγιές διάγνωση της υγείας του, εκτός από μια δευτερεύουσα πτώση στη λειτουργία συκωτιού. Ο Ngoc ζει στο βουνό στο αγρόκτημά του και ασχολείται με την καλλιέργεια και την εκτροφή γουρουνιών όλη μέρα. Συχνά φρουρεί το αγρόκτημά του τη νύχτα για να αποτρέψει την κλοπή ενώ έχει δηλώσει πως τρεις από τους μήνες των άυπνων νυχτών του, τους χρησιμοποίησε για να σκάψει δύο μεγάλες λίμνες και να αναθρέψει τα ψάρια.
Claudio Pinto

Ο Claudio Pinto μπορεί να σκάσει-πετάξει τις κόγχες των ματιών του 4 εκατοστά. Ο Pinto έχει υποβληθεί σε πολλές δοκιμές και οι γιατροί λένε πως δεν έχουν δει ή έχουν ακούσει ποτέ για κάποιον που μπορεί να «σκάσει» τα μάτια του τόσο όσο ο εκείνος. Ο ίδιος λέει πως μέσα από αυτή του την ικανότητα μπορεί να βγάλει εύκολα χρήματα και ότι πρόκειται για ένα δώρο που του έδωσε ο Θεός.

Πηγή: http://www.dinfo.gr/?p=27937#ixzz1IpGt9ClH

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)