Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΗΡΟΣ – NASA 1 - 0





ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ NASA ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος* από αυτόν που σας περιγράφω για το ταξίδι αυτό τονίζει η Αθηνά.

…………………………………………
3025[10]=Πεμψω Σπαρτην και Πυλον .-[θα στείλω την αντιπροσωπεία σας στη Σπάρτη μέσω της αστροπυλης της Πυλου].-α93
3025[10] = ουδ’αλιη οδος* εσσεται ην αγορευω.-[δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να φτάσετε στον γαλαξία παρά μόνο αυτός που σας αναφέρω]
……………………………………….
* Η Αμερικανική αποστολή του [voyager 1] μόλις πρόσφατα επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει άλλος ΔΡΟΜΟΣ, για διαγαλαξιακά ταξίδια ,από αυτόν που μας εξηγεί η Αθηνά μέσα από το Ομηρικό κείμενο. Δηλαδή το δίκτυο των Ουράνιων ποταμών της Στυγός μέσω της αστροπυλης του ΑΡΗ για τον Σείριο και του Αχέροντα για την διαδρομή Σείριος-αστρικό σύστημα Πύλου.
Αυτή είναι η μοναδική διαδρομή εισόδου στα Ηλύσια πεδία του γαλαξία Αργου για το αστρικό μας σύστημα.
Η είδηση [18/08/2013] είναι πως το διαστημόπλοιο voyager 1 έφτασε στα σύνορα του αστρικού συστήματος μας , μετά από πορεία 36 ετών, και είναι αδύνατο να συνεχίσει το ταξίδι του στο εξώτερο διάστημα.
Δεν μπορεί δηλαδή να εξέλθει του αστρικού μας συστήματος. Είναι σαν το αστρικό μας σύστημα είναι ένα τεράστιο μπαλόνι και τίποτα δεν μπορεί να εξέλθει από αυτό.
Φυσικά όλα τα μαθηματικά και όποια άλλα μοντέλα είχαν φανταστεί οι επιστήμονες μας έχουν καταρρεύσει .Τώρα θα πρέπει να αναθεωρήσουν τα πάντα δημιουργώντας νέα υποθετικά μοντέλα κλπ.
Εκτός και αν κάποιος τους ενημερώσει για την Οδύσσεια, τουλάχιστον θα τους ενημερώσουμε που να ψάξουν για να βρουν την επαφή της αστροπυλης του Άρη με την άκρη του Ουράνιου ποταμού της Στυγός.




katohika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)