Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!!!! part 2 ΑΓΓΕΛΟΙ!;! Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!;!

Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομερείς αναφορές από την βίβλο ή την Καινή Διαθήκη. Δεν το κάνω αυτό γιατί πάω κόντρα σε ότι γράφουν μέσα αλλά επειδή πρέπει το θέμα αυτό να προσεγγιστεί από μια άλλη πλευρά ώστε να πιστή ο καθένας για την ύπαρξη των Παρατηρητών!!!


Το να μιλάει κανείς για τους Παρατηρητές είναι ένα θέμα που πρέπει να κατέχει τις κατάλληλες πληροφορίες οι οποίες ως Παρατηρητές είναι ελάχιστες!! Θα προσπαθήσω να σας το τοποθετήσω όσο πιο απλά μπορώ για να το καταλάβετε και εσείς!!


Την πλήρη σχεδόν εξήγηση την έδωσα στο προηγούμενο άρθρο μου που για πρώτη φορά είδε το φως της δημοσιότητας «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!! ΑΓΓΕΛΟΙ !;! Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!;! »


Ψάχνοντας πλέον το θέμα του ΜEGAPOLISOMANCY τον Ιούνιο του 1999 βρέθηκα στην Αθήνα, στην περιοχή όπου βρίσκεται το παλιό εργοστάσιο που επεξεργαζόταν το Γκάζι. Ακολουθώντας κάποια χνάρια του ΜEGAPOLISOMANY του πραγματικού και όχι του φανταστικού που ονομάζεται Cult!!!! Η ώρα ήταν 3:00 το πρωί και ενώ είχαμε φτιάξει εναν πρόχειρο χάρτη για την γύρω περιοχή χρησιμοποιώντας την μέθοδο της « Ιερής Γεωγραφίας » μαζί με την μέθοδο « Αστικής Μαγείας » είχαμε βρεθεί στα στενά στο Μοναστηράκι. Εγώ και οι συνεργάτες μου ενώ ήμασταν έτοιμοι να αποκαλύψουμε κάτι το οποίο ήταν πολύ σημαντικό στην όλη υπόθεση, μια εκτυφλωτική ολόλευκη λάμψη που εμφανίστηκε τελείως από το πουθενά, μας έκανε να τυφλωθούμε για κάποιες στιγμές. Δεν σας κρύβω ότι το μυαλό μας πήγε στο χειρότερο και αυτές οι στιγμές τύφλωσης ήταν για εμάς οι χειρότερες στιγμές αγωνίας που είχαμε περάσει ποτέ στην ζωή μας!!!







Όταν στα μάτια μας επανήλθε η όραση είχαν ξανά επανέλθει όλα όπως ήταν και πριν, με την μόνη διαφορά ότι στην μέση του στενού στεκόταν μια κοπέλα η οποία μας κοίταζε επίμονα. Μην νομίζετε ότι ήταν κάποια εξωτική κοπέλα ,ήταν απλά μια κοπέλα όπως οι άλλες. Ο σύντροφος ο Γιάννης που κρατούσε τον αυτοσχέδιο χάρτη γύρισε και μου ψιθύρισε στο αυτί:


ΓΙΑΝΝΗΣ


Νομίζω ότι το καλύτερο θα είναι να φύγουμε. Αρκετά κάναμε για απόψε, έχουμε αρκετά στοιχεία…… δεν αξίζει τον κόπο. Αν αυτή η κοπέλα είναι από κάποιο « Ρήγμα » δεν θα μας βγει σε καλό, πάμε να φύγουμε…


Συμφώνησα μαζί του, αμέσως σαν να μην έτρεχε τίποτα αλλάξαμε κατεύθυνση με προορισμό το σταθμό του Θησείου. Που και που ρίχναμε κλεφτές ματιές πίσω μας για να δούμε την αντίδραση της κοπέλας. Μέχρι και που χάθηκε από τα μάτια μας καθόταν εκεί όπως είχε εμφανιστεί. Τα πόδια της ήταν σε στάση ανάπαυσης , το κορμί της όρθιο στητό, τα χέρια της ήταν προτεταμένα προς τα κάτω όχι σε στάση προσοχής λίγο ανοιχτά και με σφιγμένες τις γροθιές της, το κεφάλι της ήταν λίγο σκυφτό, μα το πιο περίεργο από όλα ήταν τα μαλλιά της. Είχε μακριά μαλλιά που έφταναν σχεδόν μέχρι την μέση, μα χωρίς να υπάρχει αέρας ανέμιζαν προς την δεξιά πλευρά της ήσυχα και ωραία!!!


Το ότι ψάχναμε κάτι το οποίο είναι επικίνδυνο, στα σοκάκια στο Μοναστηράκι όπου είχε λιγοστό φως, η ξαφνική λάμψη από το πουθενά και η εμφάνιση της τόσο παράξενης για τα μάτια μας κοπέλα μας είχε δημιουργήσει μια πολύ τρομακτική ατμόσφαιρα η οποία μας έτρεψε σε άτακτη φυγή!!


Ύστερα από αυτό το επεισόδιο δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν στα καλύτερα μας γιατί πλέον είχαμε αναλογιστεί το τι κινδύνους θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό πράγματι μας φόβισε πολύ. Έτσι αποφασίσαμε να ανασυνταχτούμε και να το διακινδυνεύουμε και πάλι μετά από δέκα μέρες.


Βρεθήκαμε για μια ακόμα φορά στα στενά της Πλάκας να ψάχνουμε για στοιχεία η ώρα ήταν 4:00 το πρωί, εφόσον είχαμε μαζέψει αυτά που θέλαμε καθίσαμε σε ένα καφέ-σνακ μπαρ να πιούμε ένα καφέ και να ρίξουμε μια ματιά στο πρόχειρο χάρτη που είχαμε φτιάξει. Είχαμε αφοσιωθεί στον χάρτη όταν νιώσαμε μια παρουσία να μας κοιτάζει επίμονα, γυρίσαμε το κεφάλι μας και μπροστά μας ακριβώς στεκόταν μια κοπέλα που αμέσως μας έφερε την θύμηση της κοπέλας που είχαμε δει εκείνο το βράδυ λίγο πιο κάτω από ότι βρισκόμασταν στα στενά στο Μοναστηράκι. Την αναγνωρίσαμε και οι δυο αμέσως, ένας κόμπος μας έπιασε στο στομάχι, κοιτάξαμε αμέσως τα μαλλιά της με την μόνη διαφορά δεν ανέμιζαν όπως εκείνο το βράδυ. Πλησιάζοντας πήρε τον λόγο και μας είπε:


ΚΟΠΕΛΑ


Μπορώ να καθίσω μαζί σας αν μου το επιτρέπετε; Έχω τόσα να σας πω…


Αμήχανα και χωρίς να το σκεφτώ της είπαμε να κάτσει.


ΚΟΠΕΛΑ


Ονομάζομαι Λικράνλα και μου είπαν ότι μπορώ να σας εμπιστευτώ κάποια πράγματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά που θα γίνουν στην πορεία των Χρόνων και ιδιαίτερα το 2012-2018!!!!


Έδειχνε πολύ σοβαρή για την ηλικία της, ήταν πανέμορφη , τα μάτια της είχαν ένα απαλό μπλε ηλεκτρίκ με κίτρινες ανταύγειες, ασυνήθιστο χρώμα, μα τόσο όμορφο!!! Της απάντησα κάπως ειρωνικά ….


SAMAN LYCAN


Είναι πολλοί αυτοί που ξέρουν ότι ασχολούμαστε με τα παράξενα και τα περίεργα και όλοι θέλουν να μας πουν από κάτι…..


ΛΙΚΡΑΝΛΑ


Εγώ θέλω να σας μιλήσω για τους Παρατηρητές!!!


« …..Έμεινα άναυδος από αυτό που ξεστόμισε, Παρατηρητές; Τι θα μπορούσε να μου έλεγε αυτή η κοπέλα για τους Παρατηρητές… Λικράνλα; Παράξενο όνομα….. της απάντησα »:







SAMAN LYCAN


Για τους Γνωστούς από το βιβλίο του Ενώχ; Η τους άγνωστους;


ΛΙΚΡΑΝΛΑ


Ξέρετε πολύ καλά για ποιους θέλω να σας μιλήσω…


Από τον τόνο της φωνής της καταλάβαμε ότι είχαμε να κάνουμε με κάτι σοβαρό οπότε έπραξα αμέσως όπως έπρεπε.


SAMAN LYCAN


Μπορείτε να μας πείτε ότι εσείς νομίζετε ότι πρέπει να μας πείτε, εμείς είμαστε εδώ και θα ακούσουμε ότι έχετε να μας πείτε με ευλάβεια..


ΛΙΚΡΑΝΛΑ


Θα σας πω!!! Το θέμα είναι αν εσείς το καταλάβετε!!!! Να προσπαθήσετε….. θα ανακαλύψετε πολλά!!!


« Άρχισε να μιλά χωρίς σταματημό……. παράξενα πράγματα, συμβάντα που είχαν γίνει πριν λίγα χρόνια…. μα και πράγματα που θα γίνουν στο μέλλον ….περίεργα πράγματα ……απίστευτα … »:


ΛΙΚΡΑΝΛΑ


Στις 6 Οκτωβρίου του 1973 (στις 10 του Ραμαζανίου), οι συνδυασμένες ένοπλες δυνάμεις της Συρίας και της Αιγύπτου επιτίθενται κατά του κράτους του Ισραήλ σε μια αιφνιδιαστική επίθεση. Το Γιομ Κιπούρ / ο Πόλεμος του Ραμαζανίου, που ονομάστηκε έτσι για τη αντίστοιχη ιερά περίοδο κατά την οποία η επίθεση σημειώθηκε…….


Η έκπληξη στους Άραβες πολιτοφυλακές ήταν μεγάλη που απόκτησαν μια προσωρινή υπεροχή. Η Συρία ανέκτησε τα περισσότερα από τα υψώματα του Γκολάν, μαζί με την Αίγυπτο και ήταν σε θέση να διεισδύσουν και να ελέγχουν μεγάλο μέρος της χερσονήσου του Σινά. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια από την Αμερική, το Ισραήλ ξεκίνησε μια αντεπίθεση που έφερε τη σύγκρουση σε πραγματική στασιμότητα……….


Όταν ο βασιλιάς Φαϊζάλ της Σαουδικής Αραβίας είδε ότι είναι προφανής η συνενοχή των Ηνωμένων Πολιτειών για την υποστήριξη του Ισραήλ, κάλεσε τους Άραβες ηγέτες του ΟΠΕΚ να επιβάλει εμπάργκο στις πωλήσεις πετρελαίου στις δυτικές χώρες. Ένα εμπάργκο που διήρκεσε μέχρι τον Μάρτιο του 1974 και αυτό επηρέασε σοβαρά τις ήδη τεντωμένες οικονομίες των δυτικών χωρών, συμπεριλαμβανομένων και των Ηνωμένων Πολιτειών……


Το Γιομ Κιπούρ / Ραμαζανιού / Οκτωβριανός πόλεμος ήταν ένα σημείο καμπής στις σχέσεις στη Μέση Ανατολή. Ο Ανουάρ Σαντάτ, ο οποίος είχε την Αιγυπτιακή πλευρά της εισβολής, διαπραγματεύτηκε ειρήνη με το Ισραήλ, που εξασφάλισε την χερσόνησο του Σινά, αλλά και αποξενώνεται από την Αίγυπτο και πολλούς από τους Άραβες / μουσουλμάνους γείτονες. Αυτή η αποξένωση θα επιδεινωθεί από τον Σαντάτ με την επακόλουθη συνθήκη ειρήνης με το Ισραήλ. Δυσαρεστημένα τα μέλη του στρατού του, τον δολοφόνησαν το 1981. Η Συρία άφησε τα υψώματα του Γκολάν, και το θέμα έχει παραμείνει ένα ευαίσθητο σημείο από τότε….


Νωρίτερα, το 1973, ο γλωσσολόγος αποστάτης, φερόμενος ως τηςCIA ( Δρακονιανής σέκτας ) σύμβουλος, μυστικιστής και ειδικός Αιγυπτιολόγος, JJ Hurtak, σύμφωνα με απολογισμό του,αναλήφθηκε από ένα σώμα του φωτός, σε μια περιοχή που ονομάζεται « αστέρια των Μεράκ » και Muscida ( Μουσκίντα ) από τονΔάσκαλο Οφανίμ Ενώχ. Ο Ενώχ, απαντώντας σε μια προσευχή από τον λόγο του Χάρτκ, είχε έρθει για να παραδώσει ένα αποκαλυπτικό μήνυμα που περιγράφει το σκοπό της ζωής στο διαστημόπλοιο Γη, και να αποκαλύψει το περίγραμμα μιας επικείμενης σύγκρουσης μεταξύ των παιδιών του φωτός ( Παρατηρητές και των πεσόντων τους Άυπνους ).


Η κεντρική αποκάλυψη αυτή, έχει ως εξής:


« Το Aντί-Σύμπαν αποτελείται από « Πεδία Ενέργειας Αστέρων » όπου εδώ στην γη έχετε ένα κομμάτι από το Αντί-Σύμπαν την Μαύρη Κυβοειδή πέτρα της Μέκκας, που δείχνει τη λειτουργία και την καταστροφή των τρισδιάστατων κόσμων!!! ».


Ο σχολιασμός αυτός είναι καίριος, αυτό αποκαλύπτει ότι τα γεγονότα τον Οκτώβριο του 1973 δεν ήταν γαλβανισμένα. Ο πόλεμος του Οκτωβρίου ήταν ως απόδειξη ότι οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι, ιδιαίτερα όσοι βρίσκονται στην εξουσία, δείχνουν να γνώριζαν για τιςσκοτεινές εξωγήινες δυνάμεις που προέρχονται από τους αστερισμούς Μικρή Άρκτοςκαι Δράκων (με την αρχή αστέρων Ντραγκόνινς άλφα ως επίκεντρο) .


Όλα αυτά είναι μια περίτεχνη αφήγηση που συνδέει αρχαία αστρονομία και γεωμετρία, τη γενετική και μοριακή θεωρία με γεωπολιτικά γεγονότα, και επανεξέταση των παλαιών αγώνων μεταξύ μουσουλμάνων, χριστιανών και Εβραίων, όπου αναδιατυπώνονται οι ιστορικές διαστάσεις αυτής της περιστασιακής σύγκρουσης στην εξωγήινη, γενετική άποψη. Έτσι αποκαλύπτουμε το περίγραμμα μιας κοσμικής σύγκρουσης μεταξύ δύο αρχαίων εξωγήινων γενετικών αιματογραμμών που θέλουν να εκδηλωθούν σε γεωπολιτικά γεγονότα στη γη…..


Αυτά που σας λέω είναι μια μορφή συνειρμικής εξήγησης, κατά την οποία οι σύνθετες και οι αντιστοιχίες μάλλον απροσδόκητες γίνεται σε ένα ευρύ φάσμα κανονικών και μη κανονικών κειμένων, κατ ‘αρχήν σε πέντε γλώσσες, εβραϊκά, ινδικά σανσκριτικά, του Θιβέτ, Ελληνικά και της Αιγύπτου, με μυθολογικές ιστορίες που προέρχονται η καθεμία από τους παραπάνω πολιτισμούς…..


Αυτά τα συμβολικά συστήματα συνέχεια συνδέονται με την συνέργεια αξιωμάτων όπως την περιγραφή της εξέλιξης των μοριακών δομών, η οποία είναι ισομορφική. Για παράδειγμα, η εξέταση των σχολίων η Κάαμπα στη Μέκκα δρα ως συγκέντρωση των αντί-Σύμπαν, ως αρνητική ενέργεια, ένα είδος πνευματικής μαύρης τρύπας. Μέσω της διαδικασίας αυτής αναπτύσσει μια περίτεχνη αφήγηση που συνδέει τα δέκα vidyas ( Βίντγιας ) των Ινδουιστών Ταντριστών με τα δέκα βασίλεια της Καμπάλα και το Δέντρο της Ζωής. Αυτά είναι τα 10 βήματα της εξέλιξης στην εξέλιξη της ανθρωπότητας….


Δεν μπορώ να πω, έχετε εξελιχτεί κάπως, μα μόνο τεχνολογικά. Θα πρέπει όμως να εξελίχθητε και πνευματικά για αυτό και οι θεότητες που ήρθαν στην γη σας παρότρυναν να το κάνετε αυτό. Σε κάθε στάδιο, τα μυθικά σύμβολα και οι θεϊκές μορφές στις αστροφυσικές περιγραφές της οργανικής γέννησης των γαλαξιών, με μαθηματικές περιγραφές των μαύρων τρυπών και βιογενετικών απεικονίσεων της ανθρώπινης και κοσμικής εξέλιξης είναι εφικτό….


Όλα είναι τελικά αυτό που συνδέεται ως « ιεραρχία συνέργειας », μια φυσική διαδικασία κατά την οποία οι μοριακές δομές αναπτύσσουν πιο συμπαγής και αποτελεσματικές μορφές συσκευασίας του ατόμου σε διάφορα επίπεδα της εξέλιξης ειδικά της πνευματικής. Έχουμε παρατηρήσει ότι, για όλη την ανθρώπινη προσκόλληση του κύβου στην αρχιτεκτονική μας και στην γεωμετρία συντεταγμένων, δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την ανάπτυξη ή συσκευασία ενός χώρου. Στην πραγματικότητα, περιέχει αστάθειες, και κυβικές δομές που δεν ενισχύθηκαν με πολύ συγκεκριμένους τρόπους, και μπορεί να καταρρεύσουν….


Αυτό απλά σημαίνει ότι το εσωτερικό του κύβου που απαιτείται για να γίνει κατανοητό (περιέχει τετράεδρα) ως μια στιγμιαία δομή της στάσης που θα μπορούσε γρήγορα να ενταχθεί στο επόμενο επίπεδο της μοριακής οργάνωσης. Για αυτό η Κάαμπα αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα, τις ενδείξεις μιας επικίνδυνης τάσης προς την οπισθοδρόμηση, την ακαμψία, την εντροπία και την ανάγκη να ελέγξει τυραννικά. Έτσι οι μουσουλμάνοι στο πιο ιερό προσκύνημα στην Μέκκα τους, εκθέτουν μια μαύρη τρύπα λειτουργία που μέσο του Αλλάχ αρνείται να εξελιχθεί στο επόμενο επίπεδο της βιολογικής εξέλιξης και παραμένει άγια και καθαρή……. Γιατί ο Αλλάχ είναι Άγιος θεός του φωτός και της καθαρότητας έτσι εμποδίζει την δύναμη αυτής της πέτρας να δώσει στην γη μέχρι σήμερα αυτό που έχουν πάθει άλλοι πλανήτες……







Θα μου πείτε που είναι οι λογικές συνδέσεις μεταξύ του μαύρου κύβου της Μέκκας, με την πληρέστερη περιγραφή; Ως της προσωρινής κυβικής δομής της στάσης είναι εγκατεστημένοι σε όλες τις προηγούμενες αρθρώσεις που κατασκευάστηκαν νωρίτερα, συνδέοντας το Τάντρα και την εικόνα της χριστιανικής θυσίας στις μαύρες τρύπες και τη δυνατότητα της απόλυτης ανθρώπινης εξέλιξης…..


Αυτή η αληθινή πηγή της καθολικής γνώσης που κληροδοτήθηκε στην ανθρωπότητα μέσω των « Εννέα Ενδιάμεσων Εξωγήινων » που αποτελούσαν την « Ηλιούπολη της αρχαίας Αιγύπτου »…..


Αυτά τα όντα που έρχονται από τον Ωρίωνα και τις Πλειάδες θα τους χαρακτηρίσω με διάφορους τρόπους:
Οι πλοίαρχοι!!




Το Συμβούλιο του Φωτός!!




Η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα!!




Παρατηρητές οι πιο παλαιοί όλων!!!!


Οι Άυπνοι προσκολλώνται στον κύβο, στη Μέκκα για να κρατήσει τα παιδιά του Φωτός τους Παρατηρητές από την ανακάλυψη του συμβολισμού της δήθεν λύτρωσης που κρύβει η Κάαμπα. Δεν είναι εξ ολοκλήρου σε υπαιτιότητα, δεδομένου ότι λειτουργούν κατ ‘εντολή του Μέγα Άυπνου αποστάτη των Παρατηρητών. Μπορούν να σωθούν από την προσαγωγή τους στην Τορά Ή (Φως της Τορά)! Όπως τοΠρόγραμμα του Ισραήλ με την ονομασία Gematria ( Τζεματρία 8033-45 )…….







Το Συμβούλιο του Φωτός, που επηρεάζεται από όντα από τον Ωρίωνα και τις Πλειάδες, έχουν την ευθύνη να σώσει τη νοημοσύνη του συστήματος από το αστέρι αρνητικής εντροπίας που δημιουργούνται από τους Άυπνους εκ μέσο του Μέγα Άυπνου. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσωπική αναρρίχηση, στην οποία σε σχέση εξ αίματος του ενός; Επίσης και για την Οικογένεια του Φωτός επιβεβαιώνεται. Αυτή η πράξη του προσωπικού καθαρισμού επιτρέπει στο DNA που ενεργοποιεί τη δυνατότητα να κάνει λήψη άμεσων πνευματικών πληροφοριών…..


Εμείς προσπαθούμε να υπερασπιστούμε ενάντια, στη συνέχεια ή να μετατρέψουμε τους Άυπνους σε Παρατηρητές και πάλι. Αυτή είναι μια σύγκρουση με τη συμμετοχή, από αντίπαλους εξωγήινους πολιτισμούςκρατώντας αντίπαλο μαθηματικά, θρησκευτικές και τις γενετικές κληρονομιές, με τα ανθρώπινα όντα που βρίσκονται στη μέση. Εάν αποτύχουμε οι Άυπνοι θα είναι οι θριαμβευτές της όλης υπόθεσης…..


Η εμφανή ένδειξη αυτής της σύγκρουσης ήταν το έτος 1973!! Από τα λόγια του βασιλιά Φαϊσάλ , που συγκεντρώθηκαν στη Μέκκα μια σειρά από δυο εκατομμύρια πιστούς ψάλλοντας για την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ. Επικαλούμενος ανώνυμα!! Για νέα αποστολή από τη Βηρυτό, ο βασιλιάς Φαϊσάλ λέγεται ότι φόρεσε το πρότυπο ένδυμα του Χάτζ « προσκυνητή » και πλησίασε τη μαύρη πέτρα που κρύβεται στην Κάαμπα για να σφραγίσει τον όρκο του τζιχάντ…….


Αν και ο βασιλιάς Φαϊζάλ είχε πράγματι ζητήσει την Τζιχάντ για την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ, είχε γίνει πέντε χρόνια νωρίτερα. Στις 21 Αυγούστου 1969, ο Αυστραλός φονταμενταλιστής χριστιανός, Μιχαήλ Ροχάν, πήρε την ευθύνη να ξεκινήσει τον Αρμαγεδώνα βάζοντας φωτιά στο τζαμί Aλ Ακσά στο Θόλο του Βράχου.


Αυτή η πράξη του εμπρησμού είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή της νοτιοανατολικής πτέρυγας του τζαμιού, συμπεριλαμβανομένων των ανεκτίμητης αξίας αντικείμενων που χρονολογούνται από την εποχή του Σαλαντίν. Μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν με πάθος και θυμό. Σε απάντηση στη φωτιά, ο βασιλιάς Φαϊζάλ γράφτηκε στην ιστορία με το να γίνει ο πρώτος κοσμικός Άραβας ηγέτης του 20ου αιώνα, και να κηρύξει την Τζιχάντ. Ταυτόχρονα, ήταν καθοριστικό για την πρώτη διοργάνωση της Ισλαμικής Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 1969 στο Ραμπάτ, στο Μαρόκο, προκειμένου να συντονίζουν μια κοινή ισλαμική απάντηση σε αυτά τα γεγονότα…..







Δεν δυσφημώ τους μουσουλμάνους ίσα ίσα, είναι οι πιο πιστοί από όλους τους άλλους αυτό που λέω είναι ότι οι Άυπνοι βρήκαν τον τρόπο να βάλουν ενάντια στην ανθρωπότητα, ακόμη και όταν δέχονται γενικά την συνολική αφήγησή του, σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης συνωμοσίας για τη Γη που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει τους ανθρώπους από την εξέλιξη και τη σημασία του DNA, ως το γεωμετρικό τόπο των προσωπικών ενσαρκώσεων τους……


Οι κατηγορούμενοι είναι όλοι οι συνήθεις ύποπτοι, συμπεριλαμβανομένων των κομμουνιστών (όπου θα μπορούσαν να είναι), οι Μουσουλμάνοι και σκιερές κυβερνήσεις όλου του κόσμου αλλά και οι εταιρικές οντότητες. Για όλα τα εξελιγμένα κοράκια της. Και αυτό; δυναμικό του ως ένα όραμα που επιδιώκει να συνδέσει στενά τους δίδυμους σε άπειρο του σύμπαντος και της ανθρώπινης ψυχής μέσα από τη διαμεσολάβηση του μηχανισμού του DNA…..


Υπάρχουν άλλες δυο ομάδες που συνεργάζονται με τους Άυπνους


Αυτές είναι:
οι ορθόδοξοι πιστοί στις εβραϊκές και χριστιανικές κοινότητες
οι κοσμικοί επιστήμονες και διανοούμενοι που ενοχλητικά επιμένουν στη σημασία της ιστορίας, το πλαίσιο, και τη ανάλυση και διερευνητική λαγνεία τους όπως η κριτική ανάλυση είναιειδωλολατρία που αποτελεί το « βδέλυγμα της ερήμωσης », όπως περιγράφεται στο βιβλίο του Δανιήλ……


Μια προσεκτικότερη ματιά στο θέμα αυτό αν κάποιος ερευνήσει, αποκαλύπτει τι θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε την κυκλική άκρη του κλεισίματος, όταν δεξιά και αριστερά στα πτέρυγα των συμφερόντων εντάχθηκαν στο ζήλο της:


1.Υποσχέσεις τελειοποιήματος γενετικής εξέλιξης!!


2.Το τέλος της ιστορίας όλων των λαών της γης


3.Η κατάκτηση των εχθρών σε αυτούς που αναφέρονται


Είναι; Είναι η ίδια ιστορία που είπα τώρα πριν λίγο σε πιο επικίνδυνες μεταλλάξεις………..


SAMAN LYCAN


Με συγχωρείς αλλά αυτά τα οποία μας λες …..


ΛΙΚΡΑΝΛΑ


Σκοπός τους είναι να εξολοθρεύσουν τους ανθρώπους με την μέθοδο της βρώσης, δηλαδή να τους φάνε!!! Τα δύο τρίτα του κόσμου ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ζουν στην Ασία, όπου η έλλειψη νερού έχει οδηγήσει σε άνευ προηγουμένου ελλείψεις τροφίμων που απειλούν την ικανότητα της ηπείρου να θρέψει τον αυξανόμενο πληθυσμό της αλλά!!! και που εξαφανίζονται καθημερινός γύρω στις 40.000 άνθρωποι!!!!







Αλλού, συμβαίνουν περίεργες καιρικές συνθήκες – χρόνια η ξηρασία στην Αυστραλία, την Αργεντινή και την Κένυα, υπερβολικές βροχοπτώσεις στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, χαμηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι στον Καναδά – συμβάλλει στην τέλεια καταιγίδα των αυξανόμενων τιμών των τροφίμων και την αυξανόμενη έλλειψη, μία καταστροφή που εκτυλίσσεται πραγματικά σε διαστάσεις πανδημίας.







Η Απότομη αλλαγή του κλίματος είναι πιθανό να τεντώσει φέρουσα ικανότητα και πέρα από τα ήδη επισφαλή όριά της. Και υπάρχει μια φυσική τάση ή ανάγκη για την φέρουσα ικανότητα να γίνει ευθυγραμμισμένη.


Όπως η απότομη αλλαγή του κλίματος μειώνει την φέρουσα ικανότητα του κόσμου, με επιθετικούς πολέμους είναι πιθανό να αγωνιστεί για τροφή, νερό και ενέργεια. Οι θάνατοι από τον πόλεμο καθώς και την πείνα και την ασθένεια θα μειώσει το μέγεθος του πληθυσμού, θα ισορροπήσει εκ νέου με την φέρουσα ικανότητα.


Οι Άυπνοι μέσο των ελεγχόμενων Δρακονιανών ελέγχουν τις μεγάλες δυνάμεις στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και ως εκ τούτου είναι αυτές οι Δυνάμεις από τους μεγαλύτερους καταναλωτές των υλικών πόρων του πλανήτη.


Θα έρθει η ώρα σε λίγο καιρό που η καλλιεργήσιμη γη θα λεηλατείται και θα απομακρύνονται από την εγχώρια παραγωγή και προμήθεια τροφίμων, μέσω συμφωνιών που θα έχουν πραγματοποιηθεί με απόλυτη μυστικότητα σε χώρες όπου η πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες σχετικά με την πώληση των δικών τους προϊόντων της γης τους θα είναι ανύπαρκτη.


Αυτή η γη θα συγκεντρώνεται στα χέρια των διεθνών χρηματοδοτών, των πολυεθνικών ομίλων και κυβερνητικών οργανισμών. Αυτοί, οι οικονομικές γύπες, ενισχύοντας την έλλειψη τροφίμων, εκμεταλλευόμενοι τις αρνητικές προοπτικές από τι πωλήσεις στα βασικά προϊόντα για τη ζωή.


« Τότε δεν τα πίστευα όταν μας τα έλεγε η Λικράνλα, μόλις τους τελευταίους έξι μήνες σε μια περιοχή το μισό μέγεθος των γεωργικών εκτάσεων της Ευρώπης έχει αποτελέσει αντικείμενο εμπορίου στην Αφρική και τη Νοτιοανατολική Ασία!!!


Συνεχεία της ΛΙΚΡΑΝΛΑ


Η πρώτη αποκάλυψη θα ξεκινήσει το 2008 με παγκόσμια οικονομική φτώχεια ( και αυτό έγινε από αυτά που είπε απότομη αύξηση της φτώχειας ) στις ΗΠΑ. Θεωρήστε ότι οι αληθινές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, ψύξης και θερμοκρασίας, έχουν δείξει σημάδια συντόμευσης καλλιεργητικής περιόδου στη Βόρεια Αμερική. Ο ένας στους εννέα Αμερικανούς θα χρησιμοποιεί κουπόνια τροφίμων… Τα αυξανόμενα στοιχεία θα δείχνουν ότι οι τάσεις σε θερμοκρασίες ψύξης θα συνεχιστούν.


Η συγκέντρωση του ελέγχου στα χέρια των λίγων γιγάντων αγροτών επιχειρηματιών θα σας τοποθετεί όλους σε κίνδυνο. Σχεδιάζουν την παγκόσμια κυριαρχία με την κατοχύρωση όλων των μορφών ζωής με το ζόρι για όλους – ακόμα και με τα μεταλλαγμένα φαγητά τους που καθιστά κινδύνους με βλάβες στην ανθρώπινη υγεία.







Θα δημιουργήσουν πείνα και λιμό!! ( και σε αυτό είχε δίκιο). Η γυμνή παθολογία πίσω από αυτό το μέσο για τη μείωση του πληθυσμού είναι εμφανής σε ό,τι κάνουν οι Άυπνοι μέσω των ελεγχόμενων Δρακονιανών, οι χρεωμένοι αγρότες θα αυτοκτονούν κατά δεκάδες χιλιάδες στην Ινδία και σε άλλες χώρες….







Μεταξύ των τακτικών εκφοβισμού (που θα μπορούσε επίσης να είναι οι προσπάθειες για την κατάστασή μας για το τι μέλλει γενέσθαι) ετοιμάζουν μια σειρά από μαζικούς τάφους για να αντιμετωπίσουν μια εστία της γρίπης των χοίρων. Μη σας ακούγεται παράξενο, γιατί είναι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στο Μεσαίωνα, όταν οι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τεράστιους αριθμούς από την βουβωνική πανώλη. Μετά το 2012 θα έρθει μια πιο ισχυρή εστία πανδημίας, με εστία της γρίπης των χοίρων που αν μεταλλαχτεί θα έχει τραγικά αποτελέσματα……


Θα σας κάνουν να νομίζετε ότι σχεδόν οι καλοπροαίρετες κυβερνήσεις θέλουν να έχουν μια πανδημία που αφορούν κάποια μορφή της μάζας του θανάτου – και ή ότι γνωρίζουν μια τέτοια εκδήλωση ότι έρχεται και ότι η γρίπη των χοίρων είναι μόνο η ιστορία-κάλυμμα για να σας πείσουν ότι είναι « ατυχής, αλλά ως φυσικό γεγονός ».


Τουλάχιστον ορισμένοι ειδικοί έχουν υιοθετήσουν ένα μετριοπαθή τόνο αμφιβολίας για όλα αυτά, μα δεν θα μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα!!! ( και σε αυτό είχε δίκιο, Πιο μετριοπαθή τόνο,


Ποιος κερδίζει, από τα εμβόλια της νέας γρίπης; ), ίσως εκείνοι θα είναι σε θέση να γνωρίζουν καλύτερα και να κατανοούν ότι η « λύση » θα είναι χειρότερη από το πρόβλημα… ( και σε αυτό είχε δίκιο: ότι αυτό συνδέεται με μία θανατηφόρα ασθένεια των νεύρων που ονομάζεταισύνδρομο Guillain-Barre (GBS), η οποία επιτίθεται στην επένδυση των νεύρων, που προκαλεί παράλυση και αδυναμία στην αναπνοή ). Πολλοί θα είναι αυτοί που θα πιστέψουν και θα κάνουν το εμβόλιο μα τα προβλήματα από αυτό θα φανούν μετά τα 15 χρόνια……


Τι εννοώ; Μιλάω πρώτα για εναν αόρατο πόλεμο μέσω του κλίματος ο οποίος θα μπει σε εφαρμογή από το 2011 και με αποκορύφωμα το 2018…… η τεχνολογία θα είναι τέτοια η οποία θα είναι απίστευτη από πολλούς ανθρώπους και θα γίνει πιστευτή όταν θα εφαρμοστεί…. Είναι τεχνολογία εξωγήινη και την προωθούν οι Δρακονιανοί στην γη υπό την επίβλεψη των Άυπνων!!!!







Θα υπάρξουν σημαντικά στοιχεία που θα δείχνουν την σημαντική υπερθέρμανση του πλανήτη που θα προκύψει κατά τη διάρκεια του 21ου αιώνα. Οι αλλαγές θα έχουν βαθμιαία αλλαγή μέχρι σήμερα, και αναμένεται να είναι εξίσου βαθμιαία στο μέλλον, οι επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη θα έχει τη δυνατότητα να είναι διαχειρίσιμη για τα περισσότερα έθνη.


Έρευνες, ωστόσο, θα δείξουν ότι υπάρχει μια πιθανότητα ότι αυτή η σταδιακή υπερθέρμανση του πλανήτη θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σχετικά απότομη επιβράδυνση του ωκεανού όπου ονομάζεταιΘερμόαλη , η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε σκληρότερες καιρικές συνθήκες του χειμώνα, σημαντικά μειωμένη υγρασία του εδάφους, και πιο έντονοι άνεμοι, σε ορισμένες περιοχές που παρέχουν σήμερα ένα σημαντικό μέρος της παραγωγής τροφίμων στον κόσμο. Με την ανεπαρκή προετοιμασία, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι μια σημαντική πτώση στην ανθρώπινη φέρουσα ικανότητα του περιβάλλοντος της Γης.







Η έρευνα θα δείξει ότι μόλις η θερμοκρασία ανέβει πάνω από κάποιο όριο, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες θα μπορούν να αναπτυχτούν σχετικά απότομα, με μόνιμες αλλαγές στην ατμοσφαιρική κυκλοφορία προκαλώντας πτώσεις σε ορισμένες περιοχές από 5-10 βαθμούς Κελσίου σε μια ενιαία δεκαετία. Τα παλαιά κλιματικά στοιχεία θα δείξουν ότι τα κλιματικά αλλαγμένα σχέδια θα μπορούσε να διαρκέσουν όσο ένας αιώνας, όπως έγινε, όταν ο μεταφορέας στον ωκεανό κατέρρευσε πριν 8.200 χρόνια ή σε ακραίες περιπτώσεις, θα μπορούσε να διαρκέσει για ένα διάστημα 1.000 χρόνων, όπως έγινε κατά τη Νεώτερη Δρύας, η οποία άρχισε πριν από περίπου 12.700 χρόνια πριν.


Σε αυτό που σας προειδοποιώ, ως εναλλακτική λύση για τα σενάρια των κλιματικών σταδιακών αυξήσεων της θερμοκρασίας, που είναι τόσο συχνές, που θα σκιαγραφούν ένα απότομο σενάριο της αλλαγής του κλίματος μετά το μοτίβο 100 χρόνων, γεγονός που συνέβη περίπου πριν 8.200 χρόνια. Αυτή η απότομη αλλαγή σεναρίου χαρακτηρίζεται από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:


• Ετήσια πτώση με μέσες θερμοκρασίες έως και 5 βαθμούς Κελσίου (3 βαθμοί Κελσίου), την Ασία και τη Βόρεια Αμερική και 6 βαθμούς Κελσίου στη βόρεια Ευρώπη.


• Ετήσια αύξηση από το μέσο όρο θερμοκρασίες έως και 4 βαθμούς Κελσίου (2,4 βαθμούς Κελσίου) σε βασικούς τομείς σε όλη την Αυστραλία, Νότια Αμερική και Νότια Αφρική.


• Ξηρασία να επιμένει στο μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας σε κρίσιμες αγροτικές περιοχές και στις περιοχές των υδατικών πόρων για τα μεγάλα κέντρα του πληθυσμού στην Ευρώπη και την Ανατολική Βόρεια Αμερική.


• Χειμωνιάτικες καταιγίδες και άνεμοι εντείνονται, ενισχύοντας τις επιπτώσεις των αλλαγών.


Η Δυτική Ευρώπη και ο Βόρειος Ειρηνικός θα έχουν μια ενισχυμένη εμπειρία από ανέμους, άγριους ανέμους. Όταν θα αρχίσετε να διερευνάτε το πώς ένα τέτοιο απότομο σενάριο της αλλαγής του κλίματος θα μπορούσε δυνητικά να αποσταθεροποιήσουν το γεώ-πολιτικό περιβάλλον, θα οδηγηθείτε σε αψιμαχίες, μάχες, ακόμα και στον πόλεμο λόγω των περιορισμένων πόρων, όπως:


1) Οι ελλείψεις τροφίμων λόγω της μείωσης της καθαρής παγκόσμιας παραγωγής.


2) Μειωμένη διαθεσιμότητα και στην ποιότητα του γλυκού νερού σε βασικές περιοχές, λόγω των καιρικών μεταβολών θα μετατοπίζονται με καθίζηση, με αποτέλεσμα συχνότερες πλημμύρες και ξηρασίες.


3) θα υπάρξει διατάραξη, η πρόσβαση στον ενεργειακό εφοδιασμό λόγω των εκτεταμένων θαλάσσιων πάγων και καταιγίδων.


Καθώς θα μειώνονται οι παγκόσμιες και τοπικές δυνατότητες μεταφοράς, οι εντάσεις θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε όλο τον κόσμο, που θα οδηγήσει σε δύο βασικές στρατηγικές:


Αμυντικά και επιθετικά. Τα έθνη με τους πόρους αυτούς θα το πράξουν, γιατί θα μπορούν να δημιουργήσουν « αόρατα φρούρια προστασίας » γύρω από τις χώρες τους, και θα έχουν τη διατήρηση των πόρων για τον εαυτό τους. Λιγότερο τυχεροί, θα είναι τα έθνη ειδικά εκείνα με αρχαίες έχθρες με τους γείτονές τους, θα αρχίσουν αγώνες για την πρόσβαση σε τροφή, καθαρό νερό, ή την ενέργεια. Απίθανες συμμαχίες θα μπορούσαν να διαμορφωθούν ως αμυντικές προτεραιότητες μετατόπισης και ο στόχος θα είναι μέσα για την επιβίωση και όχι για θρησκεία, ιδεολογία, ή εθνική τιμή.


Αυτό το θέμα θα δημιουργήσει νέες προκλήσεις για τα δυνατά έθνη, και θα προτείνουν διάφορα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν:


• Βελτίωση της πρόβλεψης των κλιματικών μοντέλων για να επιτρέψει την έρευνα τους σε ένα ευρύτερο φάσμα των σεναρίων και να προβλέψουνε πώς και πού οι αλλαγές μπορεί να προκύψουν.


• Θα συγκεντρώσουν ολοκληρωμένα μοντέλα πρόβλεψης των πιθανών επιπτώσεων της απότομης κλιματικής αλλαγής για τη βελτίωση των προβλέψεων και πως το κλίμα θα μπορούσε να επηρεάσει τα τρόφιμα, νερό και ενέργεια.


• Δημιουργία μέτρησης ευπάθειας, να προβλέψουν ποιες χώρες είναι πιο ευάλωτες στην κλιματική αλλαγή και ως εκ τούτου, θα μπορούσαν να συμβάλουν ουσιαστικά σε μια ολοένα και πιο άτακτη και δυνητική βιαιότητα στον κόσμο.


• Εντοπισμός στρατηγικών, όπως η ενίσχυση των δυνατοτήτων για τη διαχείριση των υδάτων.


• Προετοιμάστε προσαρμοστικές αντιδράσεις.


• θα τα φτιάξουν τα πιο πολλά μέσο της γεώ-μηχανικής επιλογής και έτσι θα ελέγχουν το κλίμα.


Όταν θα γίνουν αυτά θα υπάρξουν κάποιες ενδείξεις ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη θα έχει φθάσει στο όριο, όταν ηκυκλοφορία θερμότητας θα μπορούσε να αρχίσει να επηρεάζεται σημαντικά. Οι ενδείξεις αυτές θα περιλαμβάνουν παρατηρήσεις που τεκμηριώνουν ότι το Βορειοατλαντικό ρεύμα θα γίνεται όλο και δροσερό από το λιώσιμο των παγετώνων, αυξημένες βροχοπτώσεις, απορροή του φρέσκου νερού καθιστώντας ουσιαστικά λιγότερο αλμυρό κατά τη διάρκεια των τελευταίων 40 ετών.


Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται για την κλιματική αλλαγή, θα φαντάζονται τη σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας και μόνο τις οριακές αλλαγές σε άλλες κλιματικές συνθήκες, τη συνέχιση επ ‘αόριστον ή ακόμα σταθεροποίηση σε κάποια στιγμή στο μέλλον. Η συμβατική σοφία είναι ότι ο σύγχρονος πολιτισμός είτε θα προσαρμοστεί σε ό,τι καιρικές συνθήκες αντιμετωπίσουνε και ότι ο ρυθμός της αλλαγής του κλίματος δεν θα κατακλύσει την προσαρμοστική ικανότητα της κοινωνίας, ή ότι οι προσπάθειές σας, όπως οι προβλεπόμενες στο πρωτόκολλο του Κιότο θα είναι επαρκείς ώστε να αμβλύνουν τις επιπτώσεις.


Τα IPCC έγγραφα η απειλή της σταδιακής κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών της στις προμήθειες τροφίμων και άλλων πόρων που έχουν σημασία για τον άνθρωπο δεν θα είναι τόσο σοβαρές ώστε να δημιουργήσουν απειλές για την ασφάλεια. Οι αισιόδοξοι θα υποστηρίζουν ότι τα οφέλη από την τεχνολογική καινοτομία θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν τις αρνητικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής…..







Κλιματολογικά, η σταδιακή αλλαγή ενόψει της μελλοντικής, υποθέτει ότι η γεωργία θα συνεχίσει να ευδοκιμεί και οι καλλιεργητικές περίοδοι θα μακραίνουν. Βόρεια Ευρώπη, Ρωσία, Βόρεια Αμερική θα ευημερήσει αγροτιά, ενώ στη Νότια Ευρώπη, την Αφρική και την Κεντρική και Νότια Αμερική θα υποφέρουν από την αυξημένη ξηρότητα, τη θερμότητα, λειψυδρία, και την μειωμένη παραγωγή. Συνολικά, η παγκόσμια παραγωγή τροφίμων σύμφωνα με πολλά τυπικά σενάρια του κλίματος θα αυξάνετε.


Η άποψη της κλιματικής αλλαγής μπορεί να είναι μια επικίνδυνη πράξη αυταπάτης, είναι ήδη έτοιμη, όμως όλο και περισσότερο θα αντιμετωπίζετε σχετικά με τον καιρό καταστροφές, περισσότερους τυφώνες, μουσώνες, οι πλημμύρες, και ξηρό-ξόρκια – σε περιοχές σε όλο τον κόσμο. Ο καιρός που θα σχετίζεται με τα γεγονότα θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην κοινωνία, δεδομένου ότι θα επηρεάζουν την προσφορά τροφίμων, τις συνθήκες στις πόλεις και κοινότητες, καθώς και πρόσβαση σε καθαρό νερό και την ενέργεια. Αυτά που λέω θα τα βρείτε στο μέλλον , σε μια έκθεση που θα γίνει ονόματι Δίκτυο Δράσης για το Κλίμα της Αυστραλίας, έργα όπως η κλιματική αλλαγή είναι πιθανό να μειώσει τις βροχοπτώσεις στα βοσκοτόπια, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα 15% μείωση στην παραγωγικότητα στο γρασίδι. Αυτό με τη σειρά του, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση του μέσου βάρους των βοοειδών κατά 12 %, μειώνοντας την προμήθεια βοείου κρέατος.


Υπό αυτές τις συνθήκες, οι αγελάδες γαλακτοπαραγωγής αναμένεται να παράγει 30% λιγότερο γάλα, και τα νέα παράσιτα είναι πιθανό να εξαπλωθούν στην καλλιέργεια οπωροφόρων δένδρων σε πολλές περιοχές. Επιπλέον, οι προϋποθέσεις αυτές αναμένεται να οδηγήσουν σε 10% λιγότερο νερό για πόση. Με βάση το υπόδειγμα της αλλαγής έρχονται συνθήκες όπως αυτές που θα μπορούσε να συμβεί σε διάφορες περιοχές για την παραγωγή τροφίμων σε όλο τον κόσμο την ίδια στιγμή μέσα στα επόμενα 15-30 χρόνια, αμφισβητώντας την έννοια ότι η ικανότητα της κοινωνίας να προσαρμοστεί θα κάνει την αλλαγή του κλίματος διαχειρίσιμη.


Για ορισμένες χώρες, η κλιματική αλλαγή θα μπορούσε να γίνει μια τέτοια πρόκληση που η μαζική μετανάστευση θα έχει ως αποτελέσματα των απεγνωσμένων ανθρώπων να αναζητούν μια καλύτερη ζωή σε περιοχές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και άλλες, που θα διαθέτουν τους πόρους για την προσαρμογή.


Επειδή τα επικρατέστερα σενάρια της σταδιακής θέρμανσης του πλανήτη θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες όπως αυτές που περιγράφονται παραπάνω ενέργειες, ένας αυξανόμενος αριθμός των επικεφαλής των επιχειρήσεων, οικονομολόγοι, διαμορφωτές της πολιτικής, θα ανησυχούν για τις προβλέψεις για περαιτέρω αλλαγή και θα συνεργάζονται για να περιορίσουν τις ανθρώπινες επιδράσεις στο κλίμα. Όμως, οι προσπάθειες αυτές μπορεί να μην είναι επαρκής ή δεν θα υλοποιηθούν σύντομα…..


Ενώ το μέλλον με καιρικές συνθήκες και τα ειδικά στοιχεία της απότομης κλιματικής αλλαγής δεν θα μπορεί να προβλεφτούν με ακρίβεια ή με μεγάλη βεβαιότητα, η πραγματική ιστορία της αλλαγής του κλίματος θα παρέχει κάποιες χρήσιμες οδηγίες.


Με πάνω από 400 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στις ξηρότερες, υποτροπικά, συχνά πυκνοκατοικημένες και οικονομικά φτωχές περιοχές, η κλιματική αλλαγή και οι επακόλουθες επιπτώσεις της αποτελούν ένα σοβαρό κίνδυνο για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα. Σε λιγότερο εύπορες περιφέρειες, όπου οι χώρες δεν διαθέτουν τους πόρους και τις ικανότητες που απαιτούνται για να προσαρμοστούν γρήγορα στις πιο δύσκολες συνθήκες, το πρόβλημα θα επιδεινωθεί…..


Κάθε ένα από τα έτη από το μέσο όρο 2010-2020 θα βλέπει να πέφτει η θερμοκρασία σε όλη τη Βόρεια Ευρώπη, οδηγώντας σε όσο ένα βαθμό Κελσίου με 6 σε πτώση σε διάστημα δέκα ετών. Η μέση ετήσια βροχόπτωση στην περιοχή αυτή θα μειώνεται κατά περίπου 30%!!!! Και οι άνεμοι θα είναι έως και 15% μεγαλύτεροι κατά μέσο όρο. Οι κλιματολογικές συνθήκες θα είναι πιο σοβαρές στις ηπειρωτικές εσωτερικές περιοχές της βόρειας Ασίας και της Βόρειας Αμερικής.


Οι συνέπειες της ξηρασίας θα είναι πιο καταστροφικές από την δυσάρεστη θερμοκρασία που θα μειώνεται στους τομείς της γεωργίας και στις κατοικημένες περιοχές. Με την επίμονη αύτη μείωση των βροχοπτώσεων στις περιοχές αυτές, λίμνες θα ξεραθούν και θα μειωθεί η ροή των ποταμών, και το γλυκό νερό θα συμπιέζεται, με συντριπτικές διαθέσιμες επιλογές διατήρησης για φρέσκο, εξαντλώντας τα αποθέματα νερού.


Οι Μέγα-ξηρασίες θα αρχίσουν σε βασικές περιοχές, της Νότιας Κίνας και της Βόρειας Ευρώπης γύρω από το 2010 και την τελευταία ολόκληρη δεκαετία. Ταυτόχρονα, περιοχές που ήταν σχετικά ξηρές κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών θα λαμβάνουν επίμονη χρόνια καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις, με πλημμύρες ποταμών και τις περιοχές που παραδοσιακά βασίζονταν στην ξηρά γεωργία.







Στον Βόρειο Ατλαντικό και σε όλη την Βόρεια Ασία, η ψύξη θα είναι πιο έντονη στην καρδιά του χειμώνα-Δεκέμβριος, Ιανουάριος και Φεβρουάριος-αν και τα αποτελέσματά της θα καθυστερούν μέσα από τις εποχές, η ψύξη θα γίνεται όλο και πιο έντονη και λιγότερο προβλέψιμη. Καθώς το χιόνι θα συσσωρεύεται σε ορεινές περιοχές, η ψύξη θα μεταδίδεται και το καλοκαίρι. Εκτός από την ξηρότητα και την ψύξη του καλοκαιριού, η ταχύτητα του ανέμου θα ενισχύει την ατμοσφαιρική κυκλοφορία σε όλες τις ζώνες.


Ενώ οι καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της διακοπής από την έναρξη της κλιματικής αλλαγής θα φαίνονται σε όλο τον κόσμο, οι επιπτώσεις θα είναι πολύ πιο έντονες στην Βόρεια Ευρώπη για τα πρώτα πέντε χρόνια μετά την κατάρρευση της θερμοαλατικής κυκλοφορίας. Με το δεύτερο ήμισυ της τρέχουσας δεκαετίας, η πιο σκληρή ψύχρα και άλλες προϋποθέσεις θα εξαπλωθεί βαθύτερα στην Νότια Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική και πέρα. Η Βόρεια Ευρώπη θα δροσίζει ως πρότυπο με ψυχρότερες καιρικές συνθήκες επιμηκύνοντας το χρόνο ότι ο θαλάσσιος πάγος θα είναι παρόν πάνω από τον βόρειο, Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, δημιουργώντας μια επιπλέον ψύξη επιρροής, αλλά και την παράταση της περιόδου των θερμοκρασιών του αέρα στην επιφάνεια του χειμώνα.


Οι άνεμοι θα περικλείνουν στην ατμόσφαιρα προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την ισχυρότερη κλίση θερμοκρασίας από τον πόλο προς τον ισημερινό. Κρύος αέρας θα φυσάει σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο προκαλώντας ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για τη γεωργία. Ο συνδυασμός του ανέμου και η ξηρότητα θα προκαλεί εκτεταμένες αμμοθύελλες και απώλεια εδαφών.


Σημάδια των στοιχειωδών του πλανήτη θα εμφανίζονται στις νότιες περισσότερες περιοχές κατά μήκος του Ατλαντικού Ωκεανού, αλλά η ξηρότητα δεν αφήνει τα επάνω. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας 2020 το κλίμα της Ευρώπης θα είναι περισσότερο σαν της Σιβηρίας.


Εναλλακτικά, η ψύξη του Βορείου Ημισφαιρίου θα μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη ζεστασιά, βροχοπτώσεις και καταιγίδες στα νότια, όπως η θερμότητα θα μεταφέρεται συνήθως μακριά από περιοχές του ισημερινού από τα ωκεάνια ρεύματα και θα παγιδεύονται όπως το φαινόμενο του θερμοκηπίου-αερίου που εξακολουθεί να κάνειαπότομη κλιματική αλλαγή μετά το 2012 και θα επιταχυνθεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι απίθανο ότι η απότομη αλλαγή του κλίματος θα φέρει ακραίες καιρικές συνθήκες σε πολλές από τις βασικές ανάγκες του παγκόσμιου πληθυσμού και οι αυξανόμενες περιοχές, ταυτόχρονα – τονίζοντας την ανάγκη για παγκόσμια τροφή, νερό, και τον ενεργειακό εφοδιασμό.


ΣΤΗΝ Ευρώπη, περισσότερο θα πληγούν από την κλιματική αλλαγή, η μέση ετήσια πτώση της θερμοκρασίας κατά 6 βαθμούς Κελσίου σε λιγότερο από μια δεκαετία, με πιο δραματικές αλλαγές κατά μήκος της ακτής βορειοδυτικά. Το κλίμα στη βορειοδυτική Ευρώπη θα είναι πιο κρύο, ξηρό, και με αερώδη τύπου τυφώνων, καθιστώντας περισσότερο σαν τη Σιβηρία. Η Νότια Ευρώπη θα βιώνει λιγότερο από αυτήν την αλλαγή, αλλά θα εξακολουθεί να πάσχει από οξεία διαλείπουσα ψύξη και ταχείες αλλαγές της θερμοκρασίας. Η μείωση των βροχοπτώσεων θα προκαλεί απώλεια του εδάφους για θα γίνει ένα πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη, συμβάλλοντας με την έλλειψη προσφοράς τροφίμων. Η Ευρώπη θα αγωνίζεται να περιορίσει τη μετανάστευση από σκανδιναβικές και βόρειες ευρωπαϊκές χώρες σε αναζήτηση της ζεστασιάς, καθώς και τη μετανάστευση από το σκληρό χτύπημα σε χώρες όπως στην Αφρική και αλλού.


Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ψυχρότερη, με πιο πολλούς τυφώνες, και άστατο καιρό θα κάνει τις καλλιεργητικές περιόδους να είναι βραχύτερες και λιγότερο παραγωγικές σε ολόκληρες τις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, και πλέον δριμύτερη ξηρότητα στα νοτιοδυτικά. Οι ερημικές περιοχές θα αντιμετωπίζουν αυξανόμενες ανεμοθύελλες, ενώ οι αγροτικές περιοχές θα υποφέρουν από την απώλεια εδάφους λόγω των υψηλότερων ταχυτήτων των ανέμων αλλά και την μειωμένη υγρασία του εδάφους. Η αλλαγή προς ένα ξηρότερο κλίμα θα είναι ιδιαίτερα έντονη στα νότια κράτη.


Οι παράκτιες περιοχές που βρίσκονταν σε κίνδυνο κατά την περίοδο του πλανήτη θα εξακολουθούν να διατρέχουν κίνδυνο, καθώς η άνοδος της στάθμης των ωκεανών θα συνεχίζει κατά μήκος των ακτών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες στρέφονται ήδη προς τα μέσα, δεσμεύει τους πόρους του για τη διατροφή των πληθυσμών της, με μέτρα αντιστηρίξεων-στα σύνορά της, και τη διαχείριση της αυξανόμενης παγκόσμιας τάσης.


Η Κίνα, με μεγάλη ανάγκη για τον εφοδιασμό σε τρόφιμα για τον τεράστιο πληθυσμό της, έχει πληγεί και θα πληγεί σκληρά από τη μείωση της αξιοπιστίας των βροχών των μουσώνων. Οι Περιστασιακοί μουσώνες κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου θα εκφράζουν την ικανοποίησή για την καθίζηση τους, αλλά θα έχουν καταστροφικές συνέπειες, όπως οι πλημμύρες και γενικά απογυμνωμένη ξηρά γη. Πλέον θα έχει, ψυχρότερους χειμώνες και θερμότερα καλοκαίρια που θα προκαλούνται από την μειωμένη εξατμιστική ψύξη λόγω των μειωμένων βροχοπτώσεων από την ήδη σφιχτή προσφορά ενέργειας και νερού. Η εκτεταμένη πείνα θα προκαλεί χάος και οι εσωτερικές διαμάχες, όπως κρύο και πεινασμένοι θα φέρουν Κίνα και Ρωσία σε ζήλο και τα δυτικά σύνορα σε ενεργειακούς πόρους……
Στο Μπαγκλαντές οι Επίμονοι τυφώνες και ένα υψηλότερο επίπεδο της θάλασσας θα δημιουργούν καταιγίδες και θα είναι η αιτία για σημαντική διάβρωση των ακτών, κάνοντας ένα μεγάλο μέρος του Μπανγκλαντές σχεδόν ακατοίκητο. Επιπλέον, η άνοδος της στάθμης της θάλασσας θα μολύνει τον ανεφοδιασμό των εσωτερικών υδάτων, δημιουργώντας ένα μη πόσιμο νερό και ανθρωπιστική κρίση. Μαζική μετανάστευση θα παρατηρείται, προκαλώντας την ένταση στην Κίνα και την Ινδία, οι οποίες θα αγωνίζονται για τη διαχείριση της κρίσης στο εσωτερικό τους και τα δικά τους όρια.


Στη Ανατολική Αφρική όπως η Κένυα η Τανζανία, η Μοζαμβίκη ο καιρός θα είναι ζεστός, αλλά αμφισβητείτε από παρατεταμένη ξηρασία. Συνηθισμένοι σε συνθήκες ξηρασίας, οι χώρες αυτές θα είναι η λιγότερο που θα επηρεαστούν από τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, αλλά και τον εφοδιασμό με τρόφιμα θα αμφισβητείται ως σημαντική παραγωγή σιτηρών……..


Στην Αυστραλία σημαντικός εξαγωγέας τροφίμων, της Αυστραλίας θα αγωνίζεται για την προμήθεια τροφίμων σε όλο τον κόσμο, όπως η γεωργία του, δεν θα έχει επηρεασθεί σημαντικά από τις πιο ανεπαίσθητες αλλαγές στο κλίμα της. Αλλά οι μεγάλες αβεβαιότητες για το Νότιο Ημισφαίριο της κλιματικής αλλαγής κάνουν αυτό το συμπέρασμα καλοήθη ύποπτο……..


SAMAN LYCAN


Πως θα πιστή ο κόσμος με όλα αυτά που μας λέτε…


ΛΙΚΡΑΝΛΑ


Δεν έχει σημασία αν πιστέψουν αυτά που λέω, ή τι θα γράψεις εσύ, γιατί θα τα δουν με τα μάτια τους και αν δεν είναι αργά θα σταματήσουν αυτή την κατάσταση, αν όχι η ανθρωπότητα θα γίνει σκλάβα……


SAMAN LYCAN


Πως θα μπορέσουμε……


ΛΙΚΡΑΝΛΑ


Άκουσε!! Φρόντισε κάποια στιγμή να μεταδώσεις αυτά που θα σου πω…. Έχουν επιλέγει άλλοι 29 παγκοσμίως για να τα πουν και αυτοί με την σειρά τους…… Ο λόγος; Δεν διαστρεβλώνεις αυτά που σε λένε…..


Οι μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες και οι ωκεάνιες θερμοκρασίες θα επηρεάσουν τη γεωργία, τα ψάρια και τα άγρια ζώα, το νερό και την ενέργεια. Οι αποδόσεις των καλλιεργειών, που θα επηρεαστούν από τη θερμοκρασία του νερού καθώς και το μήκος της αυξανόμενης πτώσης εποχής από 10-25% και είναι το λιγότερο προβλέψιμες…..


Δεδομένου ότι ορισμένα γεωργικά παράσιτα πεθαίνουν λόγω των αλλαγών της θερμοκρασίας, άλλα είδη θα εξαπλωθούν πιο εύκολα, λόγω της ξηρότητας και της κομπαστικότης απαιτούν εναλλακτικά παρασιτοκτόνα ή συνταγματική θεραπεία……


Ο ανθρώπινος πολιτισμός ξεκίνησε με τη σταθεροποίηση και τη θέρμανση του κλίματος της Γης. Ένα ασταθές κλίμα ψυχρότερο θα σήμαινε ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να αναπτύξουν τη γεωργία ή μόνιμους οικισμούς. Με το τέλος της Νεώτερης Δρύας και την αύξησης της θερμοκρασίας και τη σταθεροποίηση που ακολούθησε, οι άνθρωποι μπόρεσαν και έμαθαν τους ρυθμούς της γεωργίας και να εγκατασταθούν σε χώρους των οποίων το κλίμα ήταν αξιόπιστα παραγωγικό….. Ο σύγχρονος πολιτισμός δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τις καιρικές συνθήκες, όπως επίμονα αποδιοργανωτική όπως σε αυτές που περιγράφω…….


Κάποιοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν έχουν πει ότι θα είναι δυνατό να ελεγχτεί και να χειριστεί με τον καιρό μια τεχνολογία που θα ονομάζεται « Μονοδιάστατη Ενέργεια ».


Αυτά τα όπλα ενέργειας θα έχουν και άλλες σημαντικές δυνατότητες που είναι ακόμα πιο επικίνδυνα από ό,τι ατομικά όπλα. Κλιμακωτά όπλα θα μπορούνε να καταστρέψουν κυριολεκτικά τον κόσμο και είναι εξαιρετικά επείγον, ότι τα ανθρώπινα όντα σε όλο τον κόσμο πρέπει να καταλάβουν για την ύπαρξη αυτής της καταστροφικής τεχνολογίας. Αν τίποτα από αυτά που σας λέω δεν είναι αλήθεια, τότε γιατί θα υπάρξει ένας νόμος σχετικά με τα βιβλία των Ηνωμένου Εθνών, το οποίο θα απαγορεύει ένα έθνος τη χρήση περιβαλλοντικών και καιρικών όπλων χειραγώγησης και τεχνολογίας κατά άλλου έθνους; Ο Νίκολα Τέσλα ανέπτυξε αυτή την « Μονοδιάστατη Ενέργεια » στις αρχές της δεκαετίας του 1900. Δημιούργησε μία συσκευή, στο μέγεθος ενός πακέτου τσιγάρων, που σχεδόν έφερε την καθιέρωση της Νέας Υόρκης ψηλά ……. με ένα σφυρί το έσπασαν για να σταματήσει η δονητική ενέργειαη οποία άρχισε να καταρρίπτει το κτίριο.







Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Δεν είναι; Η κλιμακωτή τεχνολογία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε έναν κακό τρόπο και έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει τεράστιες ζημιές από τη χρήση του καιρού ως όπλο μαζικής καταστροφής. Η τεχνολογία αυτή υπάρχει μέχρι το τέλος του 2011, θα είναι έτοιμη. Στην πραγματικότητα, κάποιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν προσπαθήσει μάταια να φτιάξουν ένα νόμο για τα βιβλία που λέει ότι τα όπλα Κλιμάτων δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε έθνος για να χειραγωγήσουν τον καιρό και να χρησιμοποιηθεί ως όπλο……


Η ΗΠΑ, η Ρωσία και η Ιαπωνία – και ενδεχομένως και άλλες χώρες – έχουν ασχοληθεί με την χρήση των προηγμένων ενεργειακώντεχνολογιών για τον έλεγχο του καιρού. Με αυτό το όπλο της ενέργειας θα χρησιμοποιηθεί για να « κατευθύνουν » τους τυφώνες!!!


Ούτε οι επίσημες αντιπροσωπείες ούτε οι περιβαλλοντικές ομάδες που συμμετείχαν στη Διάσκεψη της Χάγης για την Κλιματική Αλλαγή(CO6) (Νοέμβριος 2000) έχουν θέσει το ευρύτερο ζήτημα του « του πολέμου μέσω του καιρού » ή « περιβαλλοντικές τεχνικές τροποποιήσεις » ( ENMOD ) ως αναγκαία για την κατανόηση της αλλαγής του κλίματος που αλλάζει… Η σύγκρουση μεταξύ των επίσημων διαπραγματευτών, περιβαλλοντολόγων και το Αμερικάνικο λόμπι των επιχειρήσεων έχει επικεντρωθεί στην κατηγορηματική άρνηση της Ουάσιγκτον να τηρήσει τις δεσμεύσεις για στόχους μείωσης του διοξειδίου του άνθρακα στο πλαίσιο του 1997 πρωτόκολλο του Κιότο. Οι επιπτώσεις των στρατιωτικών τεχνολογιών για το κλίμα στον κόσμο δεν είναι ένα αντικείμενο της συζήτησης ή ανησυχία έλεγαν……


Ψάξε να βρεις τον επιστήμονα Δρ Rosalie Bertell που θα επιβεβαιώνει ότι,


« Αμερικάνοι στρατιωτικοί επιστήμονες … εργάζονται για τα καιρικά συστήματα ενδεχομένως ως όπλα. Οι μέθοδοι περιλαμβάνουν την ενίσχυση των καταιγίδων και την εκτροπή των ποταμών μέσω υδρατμών στην ατμόσφαιρα της Γης για την παραγωγή στοχευόμενων ξηρασιών ή πλημμύρων ».


Το HAARP θα παρουσιαστεί στην κοινή γνώμη ως πρόγραμμα επιστημονικής και ακαδημαϊκής έρευνας. Αμερικανικά στρατιωτικά έγγραφα θα δείξουν στο μέλλον ωστόσο, ότι το HAARP ο κύριος στόχος είναι να « εκμεταλλευτεί την ιονόσφαιρα για τους σκοπούς του Τμήματος Άμυνας »……







Τον Φεβρουάριο του 1998, απαντώντας στην έκθεση της κ. Maj Britt Theorin - Σουηδή ευρωβουλευτή και μακροπρόθεσμη υποστηρίκτρια της ειρήνης -, της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, Ασφάλειας και Πολιτικής Άμυνας που πραγματοποιήθηκε δημόσια με ακρόαση στις Βρυξέλλες για Το HAARP πρόγραμμα δήλωσε:


«Πρόταση ψηφίσματος » της επιτροπής που υποβλήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.:


« Θεωρεί το HAARP … λόγω της μεγάλης έκτασης με επιπτώσεις στο περιβάλλον να είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα και ζητεί νομικές, οικολογικές και ηθικές επιπτώσεις, πρέπει να εξεταστεί από ένα ανεξάρτητο διεθνές σώμα …!! [Η Επιτροπή] εκφράζει τη λύπη της επανειλημμένης άρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών … να δώσει στοιχεία για τη δημόσια ακρόαση … στους περιβαλλοντικούς κινδύνους για τη δημόσια, του προγράμματος HAARP »,


Το αίτημα της Επιτροπής να καταρτίσει μια « Πράσινη Βίβλο » για « τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των στρατιωτικών δραστηριοτήτων », ήταν πρόταση των Παρατηρητών όμως, έγινε αδιάφορο και απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν διαθέτει την απαιτούμενη δικαιοδοσία για να σκαλίζει « τις σχέσεις μεταξύ περιβάλλοντος και άμυνας »……


Βρυξέλλες θέλησε να αποφύγει μια αναμέτρηση με την Ουάσιγκτον…..


Ενώ δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη απόδειξη του HAARP ,έχουν χρησιμοποιηθεί, επιστημονικά ευρήματα δείχνουν ότι είναι προς το παρόν πλήρως λειτουργικό. Αυτό σημαίνει ότι το HAARP θα μπορούσε ενδεχομένως να εφαρμοστεί από τον στρατό των ΗΠΑ να τροποποιήσει επιλεκτικά το κλίμα ενός « εχθρικού έθνους » ή « κράτος απατεώνων » με στόχο την αποσταθεροποίηση της εθνικής οικονομίας. Γεωργικά συστήματα τόσο στις αναπτυγμένες όσο και αναπτυσσόμενες χώρες βρίσκονται ήδη σε κρίση, ως αποτέλεσμα των πολιτικών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένων απορρύθμιση της αγοράς, εμπορευμάτων ντάμπινγκ, κλπ. επαρκώς τεκμηριωμένη, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας ως « οικονομική ιατρική » που επιβλήθηκε στον Τρίτο Κόσμο και τις χώρες του πρώην Σοβιετικού μπλοκ συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό την αποσταθεροποίηση των εγχώριων γεωργίας. Όταν δείτε το ΔΝΤ να τσακίζει ευρωπαϊκές χώρες να ξέρετε ότι όλα θα είναι έτοιμα και θα ξεκινήσουν σιγά σιγά για αυτά που σας περιέγραψα….


Στη συνέχεια, οι διατάξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, έχουν υποστηρίξει τα συμφέροντα μιας χούφτας αγρό-Δυτικής βιοτεχνολογίας ομίλων στην προσπάθειά τους να επιβάλλουν τους γενετικώς τροποποιημένους σπόρους στους αγρότες σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη σχέση μεταξύ των οικονομικών, στρατηγικών και στρατιωτικών διαδικασιών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Οι κλιματικές χειρισμοί στο πλαίσιο του προγράμματος HAARP (είτε ακούσια ή εκούσια) αναπόφευκτα θα επιδεινώσουν αυτές τις αλλαγές από την αποδυνάμωση των εθνικών οικονομιών, καταστρέφοντας τις υποδομές και προκαλώντας ενδεχομένως την πτώχευση των αγροτών σε μεγάλες επιφάνειες…..







Όταν θα δείτε εδώ στην Ελλάδα τυφώνες έστω και μικρής κλίμακας, δίπλα στην Ιταλία μεγάλης κλίμακας, στην Τουρκιά τεράστιες και καταστροφικές χιονοπτώσεις, στην Ισπανία και Γαλλία φονικό καλοκαίριασμα και σε όλες τις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης πλημμύρες, ξηρασίες, δυνατοί άνεμοι, και όλα τα αλλά που προανέφερα με εναλλάξ σε όλες αυτές τις χώρες να ξέρετε ότι οι Άυπνοι μέσω των Δρακονιανών θα το έχουν επιτύχει και θα ξεκινήσει το σχέδιο τους………


Ξαφνικά η Λικράνλα σταμάτησε να μιλά και μας κοίταζε μόνο, τότε την ρώτησα…


SAMAN LYCAN


Θα ήθελες να μας πεις κάτι άλλο; Να σου φέρουμε λίγο νερό η μια πορτοκαλάδα;


ΛΙΚΡΑΝΛΑ


………………


SAMAN LYCAN


Είσαι Παρατηρητής;


Με κοίταξε περίεργα και αμέσως μου απευθύνθηκε..


ΛΙΚΡΑΝΛΑ


Εγώ ναι!!! Το σώμα όχι!!!


Έγειρε προς τα πίσω το κεφάλι της, αμέσως το έφερε μπροστά, τα μάτια της δεν είχαν το ίδιο χρώμα μα ένα απαλό πράσινο. Η Λικράνλα μας κοιτούσε απορημένη αλλά και τριγύρω της!! Αμέσως σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση…


ΓΙΑΝΝΗΣ


Κατάλαβες τι έχει παιχτεί;


SAMAN LYCAN


Ναι!!


ΓΙΑΝΝΗΣ


Θα τα αναφέρεις όλα αυτά που σου είπε;


SAMAN LYCAN


Γιατί φοβάσαι μην με γιουχάρουν ή που δεν θα με πιστέψουν και θα γίνω περίγελος;


ΓΙΑΝΝΗΣ


Όχι!! Φοβάμαι ότι θα σε κλείσουν για τα καλά μέσα και θα σου σερβίρουν πρωί βραδύ ηλεκτροσόκ σε μενού Χίλτον!!!!


SAMAN LYCAN


ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ!!!! Όλα αυτά που μας είπε, δεν τα είπε τυχαία, καθόλου τυχαία!! Είδες ότι αυτή η κοπέλα είχε παγιδευτεί από εναν Παρατηρητή ή ίσως ο δικός της Παρατηρητής φύλακας να μας τα είπε όλα αυτά.


ΓΙΑΝΝΗΣ


Υποσχέσου ότι δεν θα τα αναφέρεις αυτά!!! Πάμε σε πολύ βαθιά νερά και δεν θέλω να είμαι μέσα, έχω οικογένεια….


SAMAN LYCAN


Μην φοβάσαι καλέ μου φίλε, δεν θα σε ανακατέψω σε κάτι τέτοιο… έκτος αυτού πρέπει να δω τα σημάδια, με ξέρεις αν δεν βρω αλήθειες και στοιχεία δεν λέω τίποτα!! Θα δείξει το μέλλον όμως τι πετύχαμε;


ΓΙΑΝΝΗΣ


Τι;


SAMAN LYCAN


Όσο τρελό και να ακούγετε ένα καινούριο θέμα υπό έρευνα!!!!


ΓΙΑΝΝΗΣ


Μα ήδη ξέρουμε κάποια πράγματα….. βέβαια όχι σε όλα αυτά που ανέφερε αλλά…


SAMAN LYCAN


Θα το προσπαθήσουμε…


ΓΙΑΝΝΗΣ


Είσαι τρελός…. είσαι για δέσιμο…


Ύστερα από λίγο ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Ο Γιάννης σήμερα βρίσκεται στην Αμερική αλλά ίσως και όχι. Έμεινε μαζί μου σαν ομάδα για άλλα τέσσερα χρόνια και μετά έφυγε.


Καμιά φορά μιλάμε στο τηλέφωνο και πάντα μου υπενθυμίζει « μη τα γράψεις ρε θα σε κλείσουν στο τρελάδικο ή θα σου κάνουν πρόταση για να το κάνουν σενάριο για έργο », μα τώρα τελευταία από κάποιες έρευνες που έκανε και εκείνος μου είπε:


« Τα πιο πολλά από αυτά που μας είχε πει βγήκαν…. θυμάσαι; μην πεις τίποτα παίζονται πολλά ».


Φίλε, καλέ Γιάννη, ξέρω ότι θα φρικάρεις που θα δεις το συγκεκριμένο άρθρο αλλά δεν μπόρεσα να κάνω αλλιώς!! Έπρεπε μετά από αυτά που έχουν αρχίσει να συμβαίνουν να τα αναφέρω ειδικά με την κρίση της χώρας και όχι μόνο…… καταλαβαίνεις εσύ!!! Έτσι και αλλιώς μόνο άμα ψάξουν και δουν ότι τα στοιχεία είναι όλα αληθινά θα πειστούν ότι έχω δίκιο…. σιγά μην κάτσουν να το κάνουν, από την άλλη μπορεί και να το κάνουν….. ποτέ δεν ξέρεις!!!! Άραγε το μενού των ηλεκτροσόκ του Χίλτον να είναι καλά;


ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!


1. Οι τελευταίες κλήσεις για τα έθνη να μειώσουν τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου κατά μέσο όρο 5,2 % για να τεθούν σε ισχύ μεταξύ 2008 και 2012. Δείτε το Ιστορικό του Πρωτοκόλλου του Κιότο σεhttp://www.globalwarming.net/gw11.html


2.Οι Times του Λονδίνου, 23 Νοεμβρίου 2000.


3. Ενημερωτικό Δελτίο Πληροφοριών, 16 Δεκεμβρίου 1999.


4. Αυτόθι.


5. Πανεπιστήμιο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, AF 2025, Τελική Έκθεση, http://www.au.af.mil/au/2025/


6.Νικόλαος Begich και Jeane Manning, για το Κουτί της Πανδώρας του στρατού, Earthpulse Τύπου,


http / / www.xyz.net/ ~ nohaarp / earthlight.html.Βλ. επίσης την αρχική σελίδα του HAARP στο http://www.haarp.alaska.edu/


7.Δείτε Briarpatch, Ιανουαρίου, 2000. (Η υπογράμμιση δική μου).


8. Αναφέρεται στο Begich και την επάνδρωση, ό.π..


9.http://www.globalpolicy.org/socecon/envronmt/weapons.htm


11.Begich και η επάνδρωση, ό.π..


12.Δον Herskovitz, δύο κατευθύνσεις, Ηλεκτρονικής Εφημερίδας Άμυνας, Αύγουστος 1993. Σύμφωνα με τον Herskovitz, « ηλεκτρονικού πολέμου » ορίζεται από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ως «στρατιωτική δράση που περιλαμβάνει τη χρήση ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας …» Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Άμυνας σε http://www.jedefense.com/έχει δημοσιεύσει μια σειρά άρθρων σχετικά με την εφαρμογή των ηλεκτρονικών και ηλεκτρομαγνητικών στρατιωτικών τεχνολογιών.


13.Στρατιωτικών διαστημικών εφαρμογών, 6 Δεκεμβρίου, 1999.


14.Σύμβαση-Πλαίσιο του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή, Νέα Υόρκη, 1992. Δείτε το πλήρες κείμενο σεhttp://www.unfccc.de/resource/conv/conv_002.html


Αυτά τα στοιχεία για κάποιον να πιστή είναι υπέρ αρκετά, για κάποιον να προχωρήσει στο όλο θέμα είναι μόνο η αρχή. Όσο για την Λικράνλα είχε δίκιο σε όλα….. δεν την ξανά είδα ούτε εγώ, ούτε και ο Γιάννης ποτέ. Το αν συναντήσαμε άλλους Παρατηρητές; Αυτό είναι μια άλλη ιστορία….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!



INVISIBLE LYCANS TEAM!!!
http://ellinonantistasis.blogspot.gr/2012/06/part-2_26.html

2 σχόλια:

  1. Καταπληκτική ιστορία, θέλω πολύ να το πιστέψω μα δεν βρίσκω πουθενά αναφορές παρατηρητών παγκοσμίως στους άλλους 29 που θα διαδίδονταν το μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το διαδικτυο φιλε μου ειναι απυθμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)