Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τι μας κρύβουν? Παράξενα κρανία.





Κατά καιρούς ανακαλύπτονται σε όλο τον κόσμο κάποια πολύ παράξενα αρχαιολογικά ευρήματα τα οποία προκαλούν πολλά ερωτηματικά σχετικά με την καταγωγή τους. Η συμβατική ιστορία – αρχαιολογία αλλά και η λεγόμενη “κοινή λογική”, που μας ανάγκασε το κατεστημένο να ακολουθούμε σε όλη μας την ζωή, δέχονται πως ο άνθρωπος απλά εξελίχθηκε από πίθηκος σε μία μακρά περίοδο χιλιετιών και κατέκτησε μόνος του την γνώση και την τεχνολογία για να φτάσει στην σημερινή ακμή του πολιτισμού και του ανθρωπίνου πνεύματος. Φυσικά σε όλο αυτό το τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εξέλιξης και εξανθρωπισμού των πιθήκων ήταν μόνοι τους πάνω στον πλανήτη γη και ουδέποτε είχαν έρθει σε επαφή με άλλα ανώτερα και πιό εξελιγμένα τεχνολογικά (ή και πνευματικά) όντα.






Πέραν αυτού το κατεστημένο έχει καταφέρει να γελοιοποιήσει κάθε αναφορά και κάθε θεωρεία που ξεφεύγει από τον άξονα την εξέλιξης πίθηκος – ανθρωπίδα – άνθρωπος. Πολλές φορές σοβαροί επιστήμονες έχουν τοποθετηθεί πάνω στο θέμα με διαφορετικές απόψεις από το κατεστημένο, λέγοντας πως στο παρελθόν υπήρχαν και έζησαν ανάμεσα στους ανθρώπους κάποια πολύ ανώτερα όντα τα οποία και δίδαξαν τον βασικό πολιτισμό στο ανθρώπινο είδος και τους μετέφεραν επιστημονικές γνώσεις. Φυσικά και αυτοί οι επιστήμονες γελοιοποιήθηκαν και εκδιώχθηκαν ως αιρετικοί από τις όποιες θέσεις κατείχαν αφού τόλμησαν να αμφισβητήσουν την άρχουσα και πάντα αλάνθαστη (κάτι σαν τον Πάπα δλδ) επιστημονική κοινότητα.




Αυτοί οι “αιρετικοί” επιστήμονες όμως δεν έβγαλαν αυτά τα συμπεράσματα από το μυαλό τους. Δεν ξύπνησαν μία ωραία πρωία γράφοντας ένα βιβλίο και λέγοντας όσα είπαν. Κάπου στηρίχθηκαν οι έρευνες τους και σίγουρα είχαν αποδείξεις ή έστω ενδείξεις γι αυτά που έλεγαν. Εδώ όμως ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο. Το κεφάλαιο των αρχαιολογικών ευρημάτων που απλά δεν ταιριάζουν με τα όσα μας λέει η συμβατική ιστορία. Αυτά είναι χιλιάδες και έχουν βρεθεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Κάποια είναι τόσο παράξενα που δεν τα χωράει ο νούς ούτε του πιό “φευγάτου” ανθρώπου. Η χρονολόγηση πολλών ευρημάτων μας πάει εκατομμύρια χρόνια πίσω τότε που, όπως μας λένε, ο άνθρωπος έτρωγε βελανίδια πάνω στα δέντρα. Πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων τα ευρήματα αυτά είναι θαμμένα σε αποθήκες μουσείων ή πανεπιστημίων και δεν εκτίθενται σε καμία προθήκη αρχαιολογικού μουσείου.




Γιατί όμως συμβαίνει κάτι τέτοιο? Γιατί μας κρύβουν αυτά τα ευρήματα? Θεωρώ πως δεν θα άλλαζε τίποτα στην ζωή των περισσότερων ανθρώπων αν μαθαίναμε αύριο ότι τελικά υπήρχαν και κάποια άλλα όντα που έζησαν στην γη στο μακρινό παρελθόν και απλά δεν ζουν τώρα ( ή έτσι νομίζουμε). Δεν θα άλλαζε τίποτα στην καθημερινότητα όλων μας γιατί απλά αυτό αφορά το παρελθόν του ανθρωπίνου είδους. Φανταστείτε να έβγαινε αύριο ο Ομπάμα στις τηλεοράσεις και να ανακοίνωνε ότι οι ταλιμπάν κατέχουν πυρηνικά όπλα και απειλούν να πλήξουν με αυτά κάποιες χώρες. Θα επικρατούσε πανικός και θα επηρέαζε τον τρόπο ζωής όλων των ανθρώπων του πλανήτη λόγω των μέτρων που θα λαμβανόταν και φυσικά του φόβου που θα φώλιαζε σε όλους μας μήπως αποτελέσουμε κι εμείς κάποιο στόχο. Αυτό όμως είναι κάτι που αφορά το παρόν και το μέλλον μας. Μας αφορά άμεσα γιατί έχει να κάνει με την δική μας ζωή και την ζωή των άλλων ανθρώπων που συμβιούμε πάνω στον πλανήτη την παρούσα χρονική περίοδο. Το να παραδεχτεί λοιπόν η επιστημονική κοινότητα την ύπαρξη στο παρελθόν κάποιων διαφορετικών όντων από εμάς δεν θα μας κοστίσει τόσο. Δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο τον τρόπο ζωής μας και αντιθέτως θα μάθουμε κάτι που δεν ξέρουμε.




Μήπως όμως δεν θέλουν να μας δείξουν αυτό το κάτι που δεν ξέρουμε γιατί δεν συμφέρει κάποιους? Το ποιούς όμως δεν συμφέρει και το ποιοί είναι αυτοί που έχουν φιμώσει στην κυριολεξία την επιστήμη κοινότητα, επιβάλλοντας καθεστώς χούντας στο τι θα μας πουν και τι όχι, είναι ένα μεγάλο θέμα που φυσικά και θα αναφέρω αλλά σε μελλοντικό μου άρθρο.




Αυτό που μας απασχολεί στο παρών άρθρο είναι τα παράξενα κρανία “όντων” που έχουν βρεθεί σε πολλά σημεία του πλανήτη και τα περισσότερα κρατούνται κρυμμένα από τα αδιάκριτα βλέμματα του κοινού. Κατάφερα να συγκεντρώσω κάποιες φωτογραφίες από αυτά και σας τις παρουσιάζω εδώ. Δεν ξέρω αν έχουν βρεθεί και στην Ελλάδα παρόμοια κρανία αλλά έχω στο αρχείο μου πολλές αναφορές για σκελετούς “άλλων” όντων που βρέθηκαν εδώ, όπως γιγάντων, που θα παραθέσω σε άρθρο που ήδη ετοιμάζω. Να ξέρετε ότι εκτός από το κρανίο που βρέθηκε στην Βουλγαρία (η πρώτη φωτογραφία που ακολουθεί), που είναι και το πιό πρόσφατο εύρημα, και μελετήθηκε από επιστήμονες που δήλωσαν ότι δεν ξέρουμε τι πραγματικά είναι, όλα τα άλλα κρανία αν και έχουν μελετηθεί από πάρα πολλούς απλά “δεν υπάρχουν”! Ο λόγος που δεν υπάρχουν είναι γιατί “ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ”.




Ιωάννης Καρυοφυλάκης.












http://strangehellas.blogspot.gr/2010/02/blog-post_22.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)