Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΤΟ HOLLYWOOD, Η CIA ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ





Τίποτα στην Αμερική δεν είναι τυχαίο. Οπως τυχαίες δεν ήταν και οι ταινίες του Hollywood, το οποίο, την δεκαετία του '50, πρόβαλλε ταινίες, που αφορούσαν το "αμερικανικό όνειρο" και το πρότυπο ζωής της αμερικανικής οικογένειας.

Στις 13 Απριλίου του 1953, ήταν η εναρκτήρια ημέρα που ξεκίνησε η CIA τα προγράμματα "Mind Control", που γίνονταν σε πολίτες, που δεν γνώριζαν... τίποτα.


Ποιος ήταν ο στόχος; Η προώθηση της παράλογης σκέψης, μέσω χρήσης ουσιών, που δημιουργούν μια "άλλη" προσωπικότητα, προκειμένου να εξαρτάται από κάποιο άλλο άτομο, αλλά τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα στη σωματική και ψυχική υγεία.

Ο λόγος ήταν ο "Ψυχρός Πόλεμος" και όλα αυτά τα πειράματα γίνονταν στα πλαίσια της προετοιμασίας, προκειμένου οι ΗΠΑ, να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τη Σοβιετική Ένωση και την Κίνα.

Η "πλύση εγκεφάλου" ήταν η απάντηση στις Μυστικές Υπηρεσίες της Ρωσίας και της Κίνας.

Το όλο θέμα αποκαλύφθηκε -πρώτη φορά- από τον πρώην πράκτορα της CIA, Τζον Μαρκς το 1977, ενώ το σχέδιο MK ULTRA, είχε διακοπεί το 1973.







http://www.liako.gr/conspiracy/mind-control.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)