Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Ανακαλύφθηκε χάρτης 120 εκ. ετών σκαλισμένος πάνω σε πέτρα; Τι υποστηρίζουν οι Ρώσοι







Σύμφωνα με το περιοδικό Nexus, σε ένα παλαιότερο άρθρο, ανακαλύφθηκε τρισδιάστατος χάρτης της περιοχής του Μπασκίρ που έρχεται σε αντίθεση με όλες τις παραδοσιακές έννοιες της ανθρώπινης ιστορίας: Βρήκαν πέτρινες πλάκες ηλικίας 120 εκατομμυρίων ετών και καλυμμένες με τον ανάγλυφο χάρτη της περιοχής των Ουραλίων. Αυτό φαίνεται να είναι αδύνατο. Επιστήμονες του Κρατικού Πανεπιστημίου του Μπασκίρ βρήκαν αδιαμφισβήτητες αποδείξεις για την ύπαρξη ενός αρχαίου πολύ ανεπτυγμένου πολιτισμού.

Αυτός είναι ένας πραγματικά ένας περίεργος χάρτης. Ο σημερινός στρατός μόλις πρόσφατα έχει αρχίσει να φτιάχνει παρόμοιους χάρτες. Ο χάρτης περιέχει έργα πολιτικού μηχανικού: σύστημα καναλιών μήκους περίπου 12.000 km, φράγματα, ισχυρά φράγματα. Όχι πολύ μακριά από τα κανάλια, που εμφανίζονται στα εδάφη σε σχήμα ρόμβου, των οποίων ο προορισμός είναι άγνωστος.



Ο χάρτης περιέχει επίσης μερικές επιγραφές
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)