Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Δεν είναι επιστημονική φαντασία! Έτσι θα ενώσουν τον πλανήτη, ΣΟΚ και ΔΕΟΣ! vid






Και ξαφνικά παρουσίασαν την φουτουριστική πύλη…

Μια φουτουριστική πύλη που προκαλεί σοκ και δέος τοποθετήθηκε σε δύο πόλεις που απέχουν μεταξύ τους 424 χιλιόμετρα!!!

Το τρομερό είναι πως οι κάτοικοί τους μπορούν να χαιρετίσουν και να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, χάρη στο μοναδικό αυτό πρότζεκτ, του οποίου οι δημιουργοί εύχονται να ενώσει τον πλανήτη.

Η φουτουριστική «πύλη» ενώνει δύο ευρωπαϊκές πόλεις, το Βίλνιους και του Λούμπλιν, και δημιουργήθηκε με το σκεπτικό, όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί της, να μειωθούν οι αποστάσεις μεταξύ των δύο αυτών λαών.

Η πύλη έχει κυκλικό σχήμα που συμβολίζει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, την μηχανή του χρόνου και στην επιστημονική φαντασία αντιπροσωπεύει τον χώρο και τον χρόνο.

Είναι η πρώτη του είδους της και χαρακτηρίζεται ως εικονική «γέφυρα»!

Οι «πύλες» έχουν οθόνες και κάμερες, έτσι ώστε να μεταδίδουν ζωντανά εικόνα από την άλλη πόλη. Η προβολή μάλιστα στην οθόνη μοιάζει με αυτό που βλέπουν οι αστροναύτες όταν κοιτάζουν από ψηλά τη Γη. Ονομάζεται «φαινόμενο επισκόπησης»!

Στην παρούσα φάση η πύλη είναι χωρίς ήχο. Πάρα ταύτα, οι δημιουργοί του έργου πιστεύουν ότι ο κόσμος θα βρει τρόπο επικοινωνίας. Παρατήρησαν μάλιστα πως πολλοί στέλνουν φιλιά, χαιρετούν ή κάνουν γκριμάτσες, άρα, τρόπον τινά, αλληλεπιδρούν!!!

Όπως διατείνονται οι δημιουργοί του, κύριος σκοπός του έργου είναι να συνδέει τους ανθρώπους.

Στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρεται:

«Περιβάλλουμε τους εαυτούς μας μόνο με εκείνους που βρίσκονται κοντά μας και μιλούν την ίδια γλώσσα με εμάς. Αυτό μας δίνει μια αίσθηση σταθερότητας και άνεσης. Περιορίζει όμως την παγκόσμια προοπτική σε έναν στενό εσωτερικό κύκλο. (…) Ας ξεπεράσουμε αυτή την αίσθηση του χωρισμού και ας γίνουμε πρωτοπόροι της ενότητας».

Το έργο ολοκληρώθηκε, στην διάρκεια του κορωνοϊού, όταν τα ταξίδια απαγορεύονταν. Μάλλον έτσι θα… ενώσουν τους ανθρώπους από απόσταση.





https://www.brighteon.com/8d8e6f05-8b2d-4eac-8a12-d06318d655c1


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/vid.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)