Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Μυστηριώδης σπείρα εμφανίζεται στον ουρανό πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό.







Μυστηριώδης σπείρα στον ουρανό πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό στις 18 Ιουνίου 2021. Εικόνα μέσω Facebook

Τι είναι αυτό πάλι; Μια παράξενη και αινιγματική σπείρα στους ουρανούς που αιχμαλωτίζουν εκατοντάδες παρατηρητές στον Ειρηνικό Ωκεανό.





Άνθρωποι στα νησιά του Νότιου Ειρηνικού, όπως η Νέα Καληδονία, το Τοκελάου, η Σαμόα και τα Φίτζι, ανέφεραν ότι εντοπίζουν το ίδιο σπειροειδές φαινόμενο στους ουρανούς την Παρασκευή το βράδυ, 18 Ιουνίου.



Ο θεαματικός σπειροειδής σχηματισμός συγκλόνισε τους θεατές, οι οποίοι ηχογράφησαν βίντεο και φωτογραφίες του και πήραν στα κοινωνικά μέσα για να μοιραστούν αυτό που είδαν.



Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που συνέβη στη Νορβηγία πριν από μερικά χρόνια… Τι πιστεύετε;

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ;

Σύμφωνα με την Ένωση Αστρονομίας της Νέας Καληδονίας, ο ένοχος ήταν κινεζικός πύραυλος που απογειώθηκε από το κέντρο εκτόξευσης Xichang την Παρασκευή.μυστηριώδη σπείρα στον ουρανό πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό στις 18 Ιουνίου 2021, μυστηριώδη σπείρα στον ουρανό πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό στις 18 Ιουνίου 2021 βίντεο, μυστηριώδη σπείρα στον ουρανό πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό στις 18 Ιουνίου 2021 εικόνα, μυστηριώδη σπείρα στους ουρανούς πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό στις 18 Ιουνίου 2021 φωτογραφίαΣυλλογή φωτογραφιών της μυστηριώδους σπείρας στον ουρανό πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό στις 18 Ιουνίου 2021. Εικόνα μέσω Facebook


«Ο Jonathan McDowell, ένας Αμερικανός αστρονόμος που απαριθμεί όλους τους ελιγμούς και τις τροχιακές εκκινήσεις στον πλανήτη, επιβεβαίωσε ότι ήταν ο δεύτερος όροφος ενός κινεζικού πυραύλου Long March 2 C, ο οποίος απογειώθηκε στις 18 Ιουνίου στις 06 h25 UTC από το κέντρο εκτόξευσης Xichang, με 4 δορυφόροι επί του σκάφους, "δημοσίευσε το Facebook Association Calédonienne d'Astronomie.

«Ο Amaury Bellee, ο οποίος ήρθε σε επαφή μαζί του, εξηγεί:« Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής του, το πάτωμα θα είχε αποβάλει τα καύσιμα του (από UDMH και υπεροξείδιο του αζώτου) για να παθητικοποιήσουν, δηλαδή αποφεύγοντας να εκραγεί σε τροχιά λόγω της υπολειπόμενης πίεσης στις δεξαμενές. Αυτό είναι το φαινόμενο που παρατηρείτε ». "

 



Ο σύλλογος εξηγεί ότι το περίεργο σπειροειδές φαινόμενο είχε ήδη παρατηρηθεί στις 7 Μαΐου.

Και στις δύο περιπτώσεις, λιγότερο από μισή ώρα πριν, ένας πύραυλος Long March 2 C εκτοξεύτηκε από την ίδια τοποθεσία με τις ίδιες παραμέτρους. Έτσι ήταν επίσης απαερισμός όπως εξηγήθηκε παραπάνω.

strangesounds.org


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/blog-post_6404.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)