Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Ετοιμάζουν τη Μεγάλη Συνομωσία κατά της Γης! Οι πλανητάρχες θέλουν αναβάθμιση να γίνουν κύριοι του σύμπαντος κόσμου ...





τ. Επικεφαλής του Διαστημικού Προγράμματος Ισραήλ:” Γαλαξιακή Ομοσπονδία ΗΠΑ-εξωγήινων. Μυστική βάση στον Άρη Αμερικανών επιστημόνων και εξωγήινων.΄΄ Η μεγάλη Συνωμοσία κατά της Γης! Αναβάθμιση Πλανητάρχη σε Συμπαντιάρχη στη Μεταγήινη Εποχή! Ενσάρκωση της Αποκάλυψης!

Ετοιμάζουν τη Μεγάλη Συνομωσία κατά της Γης! Οι πλανητάρχες θέλουν αναβάθμιση να γίνουν κύριοι του σύμπαντος κόσμου να καταστούν συμπαντιάρχες..Ολοταχώς για την μεταγήινη Εποχή! Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις αποκαλύψεις του πρώην διευθυντή του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ σχετικά με τη λεγόμενη «γαλαξιακή ομοσπονδία» με τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών και των εξωγήινων επισκεπτών.

”Άρης όπου κατά τον Haim Eshed, υπάρχει μια βάση μυστική επιστημονική με Αμερικανούς επιστήμονες και οι εξωγήινοι.”

Η μεγάλη αποκαλυπτική μάχη κατά της γης θα δοθεί κι επιλέχθηκε όχι τυχαία από τον Άρη αφού φέρει το όνομα του Θεού του πολέμου..Όλα αυτά που στην Αποκάλυψη του Ιωάννη φαντάζουν μυθικά τέρατα το αμερικανοισραηλινό λόμπι αποφάσισε να τα ενσαρκώσει κάνοντας τη ζωή από αφόρητη (στην μετακόβιντ εποχή) σε ανέφικτη (μεταγήινη). Θα ζωντανέψουν τη καταστροφολογία του Χόλυγουντ με την οποία προετοίμασαν την κοινή γνώμη απ΄αρχής τηλεοράσεως..Η ρομποτική όπως κι η διαστημική έχουν φτάσει σε τρελά επίπεδα αυτό βοηθάει την ανάπτυξη οντοτήτων μηχανοκίνητων τηλεκατευθυνόμενων κι αυτοκατευθυνόμενων…

Ο Haim Eshed, 87 ετών, δεν είναι τυχαίος: στρατηγός, καθηγητής πανεπιστημίου, ήταν επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος του Εβραϊκού κράτους για περισσότερα από 30 χρόνια και του απονεμήθηκε το βραβείο ασφάλειας Ισραήλ τρεις φορές υπενθυμίζει “Jerusalem Post”.

Ωστόσο, η συνέντευξη που έδωσε στην Κυριακάτικη έκδοση της Yediot Aharonot, της εφημερίδας με την ισχυρότερη κυκλοφορία στη χώρα, έχει όλα τα σενάρια του «Star Trek»: σύμφωνα με τον ίδιο, όχι μόνο οι εξωγήινοι πολιτισμοί μας επισκέπτονται για αιώνες, αλλά έχουν συνάψει με τις Ηνωμένες Πολιτείες συμμαχία στα πλαίσια αυτού που ο Haim Eshed αποκαλεί «γαλαξιακή ομοσπονδία» του οποίου ο στόχος είναι ουσιαστικά επιστημονικός.

Ήδη τρίβουμε τα μάτια μας, αλλά ο στρατηγός δεν σταματά εκεί: “Αυτή η συνεργασία μεταφράζεται στην ύπαρξη μυστικής βάσης στον Άρη όπου συνεργάζονται Αμερικανοί και εξωγήινοι εκπρόσωποι.”

Και ο Haim Eshed συνεχίζει: σύμφωνα με τον ίδιο, ο Donald Trump γνωρίζει απόλυτα αυτήν την ένωση και ήταν ακόμη στα πρόθυρα να το αποκαλύψει στο ευρύ κοινό. Θα αποτρεπόταν από το να το κάνει από την ίδια τη γαλαξιακή ομοσπονδία, πιστεύοντας ότι αυτή η αποκάλυψη θα προκαλούσε παγκόσμιο πανικό. “Η Ομοσπονδία πιστεύει ότι η ανθρωπότητα δεν έχει ακόμη εξελιχθεί προτού καταλάβει τι είναι ο κόσμος και τα διαστημόπλοια”, είπε.

Προφανώς, ο Haim Eshed δεν μοιράζεται αυτήν την επιφυλακτική διάγνωση σχετικά με την ψυχική σταθερότητα της ανθρωπότητας από τότε που δημοσιεύει ένα βιβλίο, «Το σύμπαν πέρα ​​από τον ορίζοντα – συνομιλίες με τον καθηγητή Haim Eshed») όπου αναπτύσσει τις διατριβές του και όπου μαθαίνουμε, μεταξύ άλλων, οι άγρυπνοι εξωγήινοι έχουν αποτρέψει επανειλημμένα ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Πιστεύοντας ότι οι νοοτροπίες έχουν αλλάξει, ειδικά μεταξύ των επιστημόνων, πιστεύει ότι δεν έχει τίποτα άλλο να αποδείξει: «Αν το είχα πει όλα αυτά πριν από πέντε χρόνια, θα είχα εγκλωβιστεί. Σήμερα, αυτά τα θέματα αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Και δεν έχω τίποτα να χάσω. Πήρα τα διπλώματά μου και τα βραβεία μου. Σέβομαι την ακαδημαϊκή κοινότητα, εδώ και στο εξωτερικό, όπου τα πράγματα έχουν εξελιχθεί επίσης.

Οι ισχυρισμοί του Haim Eshed αξίζει βέβαια να λάβετε με λαβίδα γαλαξιακού μεγέθους. Αν και θεαματικοί τόσο στη φύση τους όσο και με βάση το βιογραφικό αυτού που τα δηλώνει, δεν λάμπουν από την πρωτοτυπία τους. Οι αποκαλύψεις του καθηγητή Eshed μοιάζουν με δύο σταγόνες νερού με τις θεωρίες που έχουν ήδη εγγραφεί από τους “whistleblower” και περισσότερο ή λιγότερο σοβαρούς ουτοπολόγους που ποτέ δεν μπόρεσαν να παράσχουν απτά στοιχεία.

Ωστόσο, ορισμένες εξέχουσες προσωπικότητες είχαν ήδη κάνει παρόμοια σχόλια. Αυτή είναι η περίπτωση του Paul Hellyer, πρώην Καναδού Υπουργού Άμυνας μεταξύ του 1963 και του 1967, ο οποίος επανειλημμένα προέτρεψε τις κυβερνήσεις να αποκαλύψουν τους δεσμούς τους με τους εξωγήινους πολιτισμούς. Ας παραθέσουμε επίσης τον διάσημο Bob Lazar, έναν μηχανικό που διαβεβαιώνει ότι έχει εργαστεί, στην περιοχή 51, σε εξωγήινες συσκευές για να αναπαραγάγει την τεχνολογία τους.

Όσο για τον διάσημο Σκωτσέζο χάκερ, Gary McKinnon, ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε το 2001 δορυφορικές φωτογραφίες υπολογιστών του Πενταγώνου που δείχνουν τα UFO να περιμένουν να διαγραφούν πριν από τη δημοσίευση των εικόνων. Αποκάλυψε επίσης μια λίστα με είκοσι περίπου “μη επίγειους αξιωματικούς”, με το όνομα και την κατάταξή τους, απόδειξη σύμφωνα με τον ίδιο, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν στόλο διαστημοπλοίων.

Αυτά τα προαναφερθέντα και πολλά άλλα είναι ένα δίκοπο σπαθί για τον Haim Eshed: μπορούν να ερμηνευθούν ως επιβεβαιώσεις των θέσεων του, καθώς και ως πηγή έμπνευσης. Μια πρεστιζάτη καριέρα δεν ήταν ποτέ η απόλυτη εγγύηση της αξιοπιστίας, και οι ισχυρισμοί του και οι ισχυρισμοί του μπορεί να είναι εξίσου εγκάρδιος, όπως ένα κόλπο διαφήμισης για την ενίσχυση των πωλήσεων του βιβλίου του. Πρώην στρατιωτικός, είναι επίσης αδύνατο να αποκλείσουμε την υπόθεση ότι αυτή η φερόμενη συμμαχία των Ηνωμένων Πολιτειών με εξωγήινους πολιτισμούς είναι μια μορφή τοξικότητας που αποσκοπεί να ενσπείρει σύγχυση μεταξύ ξένων δυνάμεων. Χωρίς γερή απόδειξη, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Συμπεριλαμβανομένης της αλήθειας.parismatch 8/12/20

Και είχον θώρακας ως θώρακας σιδηρούς, και η φωνή των πτερύγων αυτών ήτο ως φωνή αμαξών ίππων πολλών τρεχόντων εις πόλεμον. (Αποκ.θ:9)


dimpenews.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/blog-post_2350.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)