Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Δορυφόρος μπορεί να δει σε μεμονωμένα δωμάτια μέσω τειχών. (βίντεο)







Του Στέφαν Στάνφορντ.

Σύμφωνα με αυτήν τη σημαντική ιστορία που είχε συνδέσει ο Steve Quayle στην ιστοσελίδα του την Πέμπτη, ένας νέος δορυφόρος, που όχι μόνο μπορεί να κοιτάξει μέσα στα κτίρια, αλλά μπορεί να το κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, ακόμη και μέσα από σύννεφα, με ανάλυση τόσο τραγανή,που μπορεί να δει μέσα σε μεμονωμένα δωμάτια, κυκλοφόρησε σε τροχιά τον Νοέμβριο.





Όπως αναφέρει η ιστορία , η εταιρεία, που ονομάζεται «Capella Space», έχει ξεκινήσει μια πλατφόρμα που επιτρέπει σε κυβερνητικούς ή ιδιωτικούς πελάτες να ζητούν εικόνες οπουδήποτε στον κόσμο , με την ικανότητά τους να γίνουν πιο ισχυρές το 2021 καθώς αναπτύσσουν έξι ακόμη δορυφόρους σε τροχιά.

Και ενώ θα μπορούσατε να ρωτήσετε, "η κυβέρνηση δεν είχε εδώ και καιρό αυτή την ικανότητα;" , με το αμερικανικό κράτος επιτήρησης που αποκαλύφθηκε υπό τον Μπαράκ Ομπάμα που ονομάζεται Εξωτερική Πολιτική "μία από τις πιο ενοχλητικές συσκευές παρακολούθησης στον κόσμο" που "παρακολούθησε κάθε κίνηση που κάνουμε" .

Η τεράστια διαφορά στους δορυφόρους της Capella σε σύγκριση με αυτούς που είχαν εκτοξευτεί προηγουμένως είναι η ικανότητά του να βλέπει κατευθείαν μέσα από τα σύννεφα και να χρησιμοποιεί τις συχνότητές του για να «μετατρέπει τη νύχτα σε μέρα» , επιτρέποντας απεριόριστη νυχτερινή προβολή σαν να γινόταν την ημέρα
.

Πριν από λίγους μήνες, μια εταιρεία με την επωνυμία Capella Space ξεκίνησε έναν δορυφόρο ικανό να τραβά σαφείς εικόνες ραντάρ οπουδήποτε στον κόσμο, με απίστευτη ανάλυση - ακόμη και μέσω των τοίχων ορισμένων κτιρίων. Και σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος των τεράστιων δορυφόρων παρακολούθησης και παρατήρησης που περιστρέφονται σε τροχιά γύρω από τη Γη, ο δορυφόρος Capella 2 μπορεί να τραβήξει μια καθαρή εικόνα κατά τη διάρκεια της νύχτας ή της ημέρας, υπό βροχή ή κατα τη διάρκεια αστραπών.

Την Τετάρτη, η Capella ξεκίνησε μια πλατφόρμα που επιτρέπει σε κυβερνητικούς ή ιδιωτικούς πελάτες να ζητήσουν εικόνες οπουδήποτε στον κόσμο - μια ικανότητα που θα γίνει πιο ισχυρή μόνο με την ανάπτυξη έξι επιπλέον δορυφόρων τον επόμενο χρόνο.

Είναι ανατριχιαστικό από άποψη απορρήτου; Σίγουρα. Ωστόσο, ο Banazadeh λέει ότι συνδέει επίσης πολλές τρύπες με τους τρόπους που οι επιστήμονες και οι κυβερνητικές υπηρεσίες είναι σε θέση να παρακολουθούν τον πλανήτη. «Υπάρχουν πολλά κενά στο πώς παρατηρούμε τη Γη από το διάστημα - η πλειονότητα των αισθητήρων που χρησιμοποιούμε για να παρατηρήσουμε τη γη είναι αισθητήρες οπτικής απεικόνισης», είπε.

Αν είναι νεφελώδες, θα δείτε τα σύννεφα και όχι τι συμβαίνει κάτω από τα σύννεφα. Και αν δεν υπάρχει πολύ φως, θα χρειαστείτε πολύ χρόνο για να αποκτήσετε μια εικόνα που είναι χρήσιμη. "

Αντίθετα, η Capella μπορεί να κοιτάξει μέσα από το κάλυμμα του σύννεφου και να δει τόσο καλά στο φως της ημέρας όσο και στο απόλυτο σκοτάδι. Αυτό συμβαίνει επειδή αντί της οπτικής απεικόνισης, χρησιμοποιεί ραντάρ συνθετικού ανοίγματος ή SAR.



Το SAR λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με αυτόν της πλοήγησης των δελφινιών και των νυχτερίδων χρησιμοποιώντας την ηχοληψία. Ο δορυφόρος εκπέμπει ένα ισχυρό ραδιοφωνικό σήμα στα 9,65 GHz προς τον στόχο του και στη συνέχεια συλλέγει και ερμηνεύει το σήμα καθώς αναπηδά πίσω σε τροχιά. Και επειδή ο δορυφόρος στέλνει το δικό του σήμα αντί να συλλαμβάνει παθητικά φως, μερικές φορές αυτά τα σήματα μπορούν ακόμη και να διεισδύσουν κατευθείαν στον τοίχο ενός κτιρίου, κοιτάζοντας το εσωτερικό σαν το όραμα ακτίνων Χ του Superman.










"Σε αυτή τη συχνότητα, τα σύννεφα είναι σχεδόν διαφανή", είπε ο Μπαναζάντε στον Φουτουρισμό. "Μπορείτε να διεισδύσετε στα σύννεφα, την υγρασία, τον καπνό, την ομίχλη. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν σημασία πια.

Και επειδή δημιουργείτε το δικό σας σήμα, είναι σαν να μεταφέρετε ένα φακό. Δεν με νοιάζει αν είναι μέρα ή νύχτα.

Ωστόσο, η Banazadeh λέει ότι είναι η πρώτη αμερικανική εταιρεία που προσφέρει την τεχνολογία και η πρώτη παγκοσμίως που προσφέρει μια πιο προσιτή πλατφόρμα για δυνητικούς πελάτες.












Τα τελευταία χρόνια, η ταχεία υιοθέτηση προηγμένων τεχνολογιών επιτήρησης από την Κίνα έχει προσελκύσει την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Μερικές από τις πρώτες σημαντικές αναφορές στα τέλη του 2017 που υπαινίσσονται μαζικές κρατήσεις των Ουιγούρων στο Σιντζιάνγκ, για παράδειγμα, ανέφεραν ότι η περιοχή είχε αρχίσει να μοιάζει με μια «υπαίθρια φυλακή» όπου η διάδοση της κάμερας αναγνώρισης προσώπου και των αστυνομικών σημείων ελέγχου «κατακλύζει»την καθημερινή ζωή »ή ότι χρησιμοποιούταν ως« εργαστήριο πρώτης γραμμής για επιτήρηση ».



Έκτοτε, η αναφορά σχετικά με τις δυνατότητες επιτήρησης της Κίνας τείνει σωστά να επικεντρωθεί στο Xinjiang,
αλλά συνέχισε να την αντιμετωπίζει ως μια ακραία θέση όπου η τεχνολογία «δοκιμάζεται» και στη συνέχεια εξαπλώνεται στην υπόλοιπη χώρα.

Μια νέα έρευνα για την παρακολούθηση της χώρας από την ChinaFile προσφέρει αυτό που ισχυρίζονται οι συγγραφείς Jessica Batke και Mareike Ohlberg ως «η πιο ολοκληρωμένη λογιστική της εποπτείας της Κίνας μέχρι σήμερα». Η ανάλυση έχει δύο μέρη:

Μια βάση δεδομένων με περισσότερα από 76.000 κυβερνητικά έγγραφα, που επιλέχθηκαν αναζητώντας λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την παρακολούθηση σε ανακοινώσεις δημοσίων συμβάσεων μεταξύ 29 Ιουνίου 2004 και 19 Μαΐου 2020.

Το πρώτο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας από την Capella Space ρίχνει μια ματιά στον νέο «εξελιγμένο δορυφόρο» του, ενώ στο 2ο και τελευταίο βίντεο παρακάτω, ακούμε περισσότερα για το πώς χρησιμοποιείται το Covid-19 για να εισάγει μια «ιατρική αστυνομική κατάσταση» « στην Αμερική.

Η πρόσφατη πανδημία COVID-19 οδήγησε στην εισαγωγή πολλών μέτρων που μοιάζουν πολύ με την ιατρική αστυνομία. Οι άνθρωποι περιορίζονται στα σπίτια τους, επιτρέπεται μόνο να φύγουν για «βασικές» αγορές, όλες οι μη απαραίτητες επιχειρήσεις έχουν κλείσει, έχουν εισαχθεί μέτρα επιτήρησης και έχουν ανασταλεί ορισμένα ατομικά δικαιώματα.

Ενώ ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων περιμένουν απλώς τα πάντα να «επιστρέψουν στο φυσιολογικό», ανυπόμονα να υπακούσουν τις εντολές κλειδώματος με ζήλο και να φωνάξουν και να ντροπιάσουν όσους δεν το κάνουν, άλλοι που αναφέρουν προηγούμενο από γεγονότα όπως η 9/11 μπορούν να το δουν ότι δεν είναι φυσιολογικό. Αυτό είναι το νέο φυσιολογικό. Μόλις υποχωρήσει ο κοροναϊός, όπως αναπόφευκτα, θα γίνει ,ποιο κίνητρο υπάρχει για τις κυβερνήσεις να γυρίσουν τα πάντα πίσω όπως ήταν, παραιτώντας τις εξουσίες ελέγχου που καθιερώθηκαν τόσο εύκολα;




allnewspipeline.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatikohttps://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/12/blog-post_875.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)