Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

New Age: Η Μεγάλη Εξαπάτηση



 

 

«Με κάθε είδους άνομα και απατηλά μέσα θα παρασύρει όσους βαδίζουν προς την καταστροφή, επειδή δεν αγάπησαν την αλήθεια για να σωθούν. Γι’ αυτό και ο Θεός θα επιτρέψει να ενεργήσει σε αυτούς η Πλάνη, για να πιστέψουν σ’ αυτό το ψέμα. Έτσι θα τιμωρηθούν όλοι όσοι δεν πίστεψαν στην αλήθεια και δέχτηκαν ολόψυχα την αδικία» (Β’ Θεσσαλ. 2:10-13).



Η πλάνη στην οποία αναφέρεται ο Λόγος του Θεού (η Βίβλος που είναι ο Λόγος του Θεού αλλά Λόγος είναι και ο Ιησούς ως η ενσάρκωση του Λόγου) έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές δεκαετίες.

Παράλληλα με τη διάδοση του Ευαγγελίου από τη Χριστιανική Εκκλησία, υπάρχει και ο αντι-ευαγγελισμός, ο ευαγγελισμός από τη μεριά του Σκότους επειδή η γη είναι το βασίλειό του και δεν θέλει να υπάρχουν απώλειες... Ο Σατανάς δεν επιτρέπει εύκολα να του φύγουν ψυχές και να κατευθυνθούν προς το Φως.
Ο σκοτεινός ευαγγελισμός είναι εξαιρετικά πειστικός... Εξαιρετικά... Και αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μιας μεγαλύτερης πλάνης που θα έρθει μετά από τον «Φωτισμό της Συνειδητότητας» (Illumination of Consciousness) των ανθρώπων. Aυτό που αναφέρεται και ως «Η Προειδοποίηση» (The Warning, El Aviso, κλπ).


Η διαδικασία της εξαπάτησης θα γίνει -συμβαίνει ήδη- με τόσο λεπτοφυείς τρόπους και μεθοδεύσεις ώστε οι άνθρωποι να πέσουν στην παγίδα χωρίς να το καταλάβουν. Το αντίθετο μάλιστα... τους έχει κάνει να πιστεύουν ότι με τον τρόπο αυτό οδηγούνται στον Θεό. Η νέα πνευματικότητα, σήμερα, έχει απλώσει τα πλοκάμια σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν χιλιάδες ομάδες και εκατομμύρια άνθρωποι που νομίζουν ότι ακολουθούν το πνευματικό μονοπάτι, το δρόμο προς τη θεότητα. Οι ομάδες αυτές ασχολούνται με τόσα πολλά και ποικίλα θέματα που είναι δύσκολο να καλύψουμε όλη τη γκάμα. Θα αναφέρουμε ελάχιστα αλλά θα πάρετε μια γεύση για το τι εννοούμε.

Ο Κύριος, ο Θεός, δεν κάνει τίποτε αν πρώτα δεν αποκαλύψει το σχέδιό Του σε εκείνους που Τον υπηρετούν, τους προφήτες. «Σας τα λέω όλα αυτά για να σας εμποδίσω να εξαπατηθείτε. Θα σας βγάλουν έξω από τις συναγωγές. Πράγματι, έρχεται η ώρα κατά την οποία οποιοσδήποτε σας σκοτώσει θα πιστεύει ότι προσφέρει υπηρεσία στον Θεό. Και θα το κάνουν επειδή δεν έχουν γνωρίσει τον Πατέρα, ούτε Εμένα. Αλλά σας τα λέω αυτά, ώστε ότι όταν έρθει η ώρα, να μπορέσετε να θυμηθείτε ότι σας μίλησα για αυτά». (Αμώς 3: 7 και Ιωάν. 16: 1-4).

Ο Σατανάς όχι μόνο γνωρίζει τί έρχεται,
αλλά το σχεδιάζει εδώ και πολύ καιρό.

Επιπλέον, αυτή η εξαπάτηση θα επηρεάσει και την Εκκλησία, ειδικά όταν ορισμένοι κληρικοί εγκαταλείψουν το κοπάδι:

«Ξέρω ότι μετά την αναχώρησή Μου θα έρθουν άγριοι λύκοι ανάμεσά σας, και δεν θα σώσουν το κοπάδι… Ένας μισθωμένος άνθρωπος, που δεν είναι βοσκός και του οποίου τα πρόβατα δεν είναι δικά του, βλέπει το λύκο να έρχεται και αφήνει τα πρόβατα και τρέχει μακριά, και ο λύκος τα πιάνει και τα διασκορπίζει». (Πράξεις 20:29 και Ιωάν. 10:12).

Λέει η Blessed Anne Catherine Emmerich* «είχα ένα άλλο όραμα για τη Μεγάλη Δοκιμασία... Μου φαίνεται ότι ζητήθηκε μια εκχώρηση από τον κλήρο, που δεν μπορούσε να χορηγηθεί. Είδα πολλούς παλαιότερους ιερείς, ειδικά έναν, που έκλαιγαν πικρά. Μερικοί νεότεροι έκλαιγαν επίσης... Ήταν σαν να χωρίζονταν οι άνθρωποι σε δύο στρατόπεδα...». «Η ζωή και οι αποκαλύψεις της Anne Catherine Emmerich».

*Η Anne Catherine Emmerich (1774 – 9 February 1824) ήταν Ρωμαιοκαθολική μυστικίστρια, οραματίστρια (έβλεπε την Παναγία), εκστατικός και στιγματίστρια στην οποία αποδόθηκε ο τιμητικός τίτλος Ευλογημένη (Blessed) από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ.

«Ο κόσμος χωρίζεται γρήγορα σε δύο στρατόπεδα, εκείνους που ακολουθούν τον Αντίχριστο και εκείνους που ακολουθούν τον Χριστό. Οι γραμμές μεταξύ αυτών των δύο στρατοπέδων έχουν ήδη οριοθετηθεί. Πόσο καιρό θα κρατήσει η μάχη, δεν ξέρουμε. Αν σπαθιά θα πρέπει τραβηχτούν από το θηκάρι τους, δεν το ξέρουμε. Αν θα πρέπει να χυθεί αίμα, δεν το ξέρουμε. Αν θα είναι μια ένοπλη σύγκρουση, δεν γνωρίζουμε. Αλλά σε μια σύγκρουση μεταξύ Αλήθειας και Σκότους, η Αλήθεια δεν μπορεί να χάσει». - Επίσκοπος Fulton John Sheen (1895-1979).

Αυτό πρέπει να το θυμόμαστε συνεχώς, ειδικά καθώς οι μέρες μας συνεχίζουν να γίνονται πιο σκοτεινές. Τα γεγονότα στον κόσμο διαδέχονται το ένα το άλλο εξαιρετικά γρήγορα. Η οικονομική, η κοινωνική και η πολιτική τάξη γκρεμίζονται. Στη θέση τους θα αναδυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων (New World
Order) που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Σατανά.

Μετά από τον Φωτισμό της Συνειδητότητας, όμως, ο Ιησούς έχει αναγγείλει μέσω των σύγχρονων προφητών Του ότι θα έρθει στον κόσμο μια πλαστή πνευματικότητα (ακόμα χειρότερη από αυτή που ζούμε τώρα).

«Ο Θεός τους στέλνει μια δύναμη εξαπάτησης, ώστε να πιστεύουν το ψέμα, ώστε όλοι όσοι δεν πίστεψαν την αλήθεια αλλά ενέκριναν την αδικία να καταδικαστούν». (Β’ Θεσ. 2: 11-13).

Καταλάβετε, ο Κύριος θέλει όλοι να σωθούν. Ο Ιησούς δεν καταναλώνεται από την οργή, αλλά από τις φωτιές του Ελέους Του το οποίο θέλει να ρίξει πάνω στους πιο φρικτούς αμαρτωλούς. Όμως, όσοι αρνούνται την πόρτα του Ελέους -δηλαδή τον Φωτισμό της Συνειδητότητας (Προειδοποίηση)- θα πρέπει να διαβούν την πόρτα της Δικαιοσύνης Του.

«Πριν έρθω ως Δίκαιος Δικαστής, θα έρθω πρώτα ως Βασιλιάς του Ελέους. Ανοίγω πρώτα διάπλατα την πόρτα του Ελέους Μου. Όποιος αρνείται να διαβεί την πόρτα του Ελέους Μου πρέπει να διαβεί την πόρτα της Δικαιοσύνης Μου» – Από το Ημερολόγιο της Αγίας Φαουστίνας, σημείωση 83.

Όπως δίδαξε ο ίδιος ο Κύριος, δεν ήρθε να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά να μας προσφέρει αιώνια ζωή. Όσοι αρνούνται να πιστέψουν είναι ήδη καταδικασμένοι και «παραμένει η οργή του Θεού πάνω τους» (Ιωάν. 3:36).

Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
Ενώ ο Θεός μας προετοιμάζει για τον Φωτισμό της Συνειδητότητας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτόν τον αναμένουν επίσης και οι δυνάμεις του Σκότους και προετοιμάζονται.
Πρόκειται για μια αιώνια προετοιμασία που ξεκίνησε με τη φιλοσοφική / πολιτική της μορφή την περίοδο του «Διαφωτισμού» που γεννήθηκε τον 16ο αιώνα, συνεχίστηκε με το Θεοσοφικό κίνημα και έφτασε μέχρι της μέρες μας ως Nέα Πνευματικότητα. Μια πνευματικότητα στην οποία υπάρχει μεν ο Θεός, αλλά απουσιάζει ολοκληρωτικά ο Ιησούς. Και εδώ είναι η παγίδα για τους ανθρώπους. Πρέπει κάποιος που γνωρίζει να τους το επισημάνει, διαφορετικά, οδηγούμαστε στην απώλεια γιατί κανείς δεν μπορεί να φτάσει στον Θεό παρά μόνο μέσω του Ιησού. Αυτός είναι η Αλήθεια και η Οδός και η Ζωή. Τα λόγια Του που το δηλώνουν αυτό υπάρχουν σε πολλά σημεία της Καινής Διαθήκης. Μόνο ο Ιησούς οδηγεί στον Πατέρα. Ματαιοπονούν όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να οδηγηθούν στη Βασιλεία των Ουρανών μέσω των πρακτικών της Νέας Πνευματικότητας της Νέας Εποχής η οποία φοράει χιλιάδες μάσκες.
Να μερικές από αυτές:


1) Ομάδες που δήθεν επικοινωνούν με κάποια ανώτερη οντότητα (Kryon, Abraham, Adamus, Aetherius, The Group, Seth, Ra κλπ.) αλλά όλες αυτές οι επικοινωνίες προέρχονται από τον Σατανά και την επιθυμία του να εξαπατήσει την ανθρωπότητα.

2) Διάσημοι συγγραφείς που έχουν πλανηθεί και πιστεύουν ότι επικοινωνούν με τον Θεό και καταγράφουν τη «διδασκαλία» που δήθεν τους υπαγορεύει. Η διδασκαλία αυτή αναφέρει ότι δεν υπάρχει κόλαση, δεν υπάρχει κακό και καλό, η ψυχή ενσαρκώνεται εκατοντάδες φορές, η ευθανασία δεν είναι αμαρτία, η αυτοκτονία δεν είναι αμαρτία κλπ. Άλλοι συγγραφείς πάλι γράφουν ότι ο Ιησούς ήταν ζευγάρι με την Μαρία τη Μαγδαληνή και είχαν παιδί μαζί, ότι δεν σταυρώθηκε οπότε και δεν αναστήθηκε... και άλλα τέτοια.

3) Άτομα που ασχολούνται με τον πνευματισμό και επικοινωνούν με δήθεν πνεύματα παιδιών, συγγενών, κλπ. τα οποία τους παρέχουν πληροφορίες σχετικά με θέματα που ενδιαφέρουν τους εμπλεκόμενους.

4) Άτομα που δήθεν επικοινωνούν με τον Ανώτερο Εαυτό τον δικό τους ή άλλων και από εκεί μαθαίνουν πληροφορίες σχετικά με προηγούμενες ζωές των ενδιαφερομένων.

5) Άτομα που ασχολούνται με αστρομαντεία, καφεμαντεία, κρυσταλλομαντεία, χαρτομαντεία, ταρώ, εκκρεμή κλπ.

6) Άτομα που ασχολούνται με ενεργειακές θεραπείες όπως, ρέϊκι, Επανασύνδεση, theta healing, praning healing, κλπ.

7) Άτομα που ασχολούνται με τη θεωρία του Νόμου της Έλξης, αποστολή θεραπευτικής ενέργειας με τη σκέψη, επιβεβαιώσεις θεραπείας (affirmations) και λοιπές πρακτικές. Μπορεί να παρατηρηθούν θεραπείες, αλλά δεν ενεργεί ο Θεός μέσα από αυτές και τα αποτελέσματα, σε βάθος χρόνου θα είναι ολέθρια.

8) Άτομα που πιστεύουν στην Άνοδο (Ascension)
της Γης στην 5η Διάσταση με τη βοήθεια των εξωγήινων ή μόνο των θετικών σκέψεων. Όμως η Άνοδος της Γης στην Ανώτερη Διάσταση θα επιτευχθεί μόνο μετά την Τελική Κρίση η οποία θα λάβει χώρα μόνον όταν ο Ιησούς επιστρέψει στη Γη ως Κριτής, και χωρίσει τα ερίφια από τα πρόβατα ή βγάλει τα ζιζάνια από το σιτάρι.

9) Διάφορες ομάδες που ασχολούνται με δήθεν Πανίσχυρες Τεχνικές Εξαγνισμού και Ενεργοποίησης της Αφθονίας. Κανένας δεν μπορεί να το επιτύχει αυτό παρά μόνο ο Ιησούς, ο οποίος προσφέρει τον Εξαγνισμό με τη θυσία Του. Όλα τα άλλα είναι εξαπάτηση που προσφέρει ο Σατανάς σε άτομα που δεν γνωρίζουν το Λόγο του Θεού.

10) Άτομα που έχουν αφαιρέσει τροφές από τη δίαιτά τους (όχι λόγω προβλημάτων υγείας) τις οποίες έχει δώσει ο Πανάγαθος Θεός στον κόσμο για να τρέφεται. Ο Σατανάς προσπάθησε και σε αυτή την περίπτωση να πείσει τους ανθρώπους ότι αν δεν τρώνε καθόλου κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά, αυγά κλπ. επιτελούν έργο θεάρεστο. Ο Θεός όμως έχει δώσει μέρες νηστείας ώστε ο άνθρωπος να μην πέφτει στην υπερκατανάλωση αυτών των τροφών. Η θεία οικονομία δεν επιτρέπει την κατανάλωση κρέατος, γαλακτοκομικών προϊόντων, αυγών, ψαριών, ελαίου κλπ. όλες τις ημέρες του χρόνου για να προστατεύεται η υγεία των ανθρώπων αλλά να υπάρχει μέτρο στο σφάξιμο των ζώων. Αυτό που αναφέραμε είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς το πνεύμα του Κακού αντιστρέφει τις εντολές του Θεού με έξυπνο τρόπο, παγιδεύοντας τον άνθρωπο που έχει ελλειπείς γνώσεις του Νόμου, στην απώλεια.

Και η λίστα των πρακτικών της Νέας Πνευματικότητας συνεχίζεται επί μακρόν. Θα μπορούσε όμως να συνοψιστεί σε δύο λέξεις: New Age.


Οι πιο σημαντικές Εντολές του Δεκάλογου λένε:
Εγώ ειμαι ο Κύριος ο Θεός σου. Δεν υπάρχουν για σένα άλλοι θεοί εκτός από Εμένα. Δεν θα φτιάξεις για τον εαυτό σου είδωλο ούτε κάτι άλλο που να μοιάζει με είδωλο. Δεν θα προσκυνήσεις ποτέ είδωλα, ούτε θα λατρεύσεις είδωλα.

Με τη λέξη είδωλα εννοούνται όλα εκείνα τα πράγματα που θα αγαπήσει και θα λατρεύσει ένας άνθρωπος και θα πάρουν στη ζωή του τη θέση του Θεού. Πράγματα υλικά (σπίτια, αυτοκίνητα, κοσμήματα) και πνευματικά (πίστη σε επικοινωνίες με νεκρούς, πίστη σε φλυτζάνια, τράπουλες, εκκρεμή και ενεργειακές θεραπείες) στα οποία ο άνθρωπος πιστεύει περισσότερο από τον αληθινό Θεό.

Ίσως έχετε παρατηρήσει πόσο παρόμοια είναι η γλώσσα της Νέας Εποχής (New Age) με αυτήν της χριστιανικής προφητείας και του μυστικισμού σε σχέση με τους επερχόμενους καιρούς. Μιλάει για μια «εποχή ειρήνης». Για την «Εποχή του Υδροχόου». Η Εποχή του Υδροχόου θα έρθει γιατί είναι ένα αστρονομικό φαινόμενο, αλλά οι προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης και ο Ιησούς και η Αποκάλυψη μιλάνε για τη Μεγάλη Δοκιμασία των επτά χρόνων του Αντιχρίστου πρώτα, και μετά για την ειρήνη, που θα έρθει με την δεύτερη Παρουσία του Ιησού στη Γη.

Ενώ οι Χριστιανοί στοχεύουν σε μια κάθαρση της συνειδητότητας, οι οπαδοί της Νέας Εποχής στοχεύουν σε μια «υψηλότερη ή αλλοιωμένη κατάσταση συνειδητότητας».
Ενώ οι Χριστιανοί καλούνται να «αναγεννηθούν» (born again), οι οπαδοί της Νέας Εποχής καλούνται να «ξαναγεννηθούν» (reborn).
Ενώ οι Χριστιανοί μιλάνε για μια εποχή ενότητας (unity) με τον Χριστό, οι οπαδοί της Νέας Εποχής μιλούν για μια εποχή καθολικής ενότητας με όλες τις θρησκείες και τα δόγματα (oneness).


Ο Σατανάς έχει υποσχεθεί μια ψευδή «ενότητα», κυρίως σε όσους προσπαθούν να φέρουν αυτή τη Νέα Εποχή μέσω της «κρυμμένης γνώσης» των μυστικών κοινωνιών:


Μεταξύ των αρχαίων Ελλήνων, τα «Μυστήρια» ήταν θρησκευτικές τελετές και τελετές που ασκούσαν μυστικές επικοινωνίες στις οποίες μπορούσε να γίνει δεκτός όποιος το επιθυμούσε. Εκείνοι που τελικά μυήθηκαν σε αυτά τα Μυστήρια έγιναν κάτοχοι ορισμένης απόκρυφης γνώσης, η οποία δεν μεταδόθηκε σε αδαείς μη μυημένους, και ονομάστηκαν «οι τελειοποιημένοι».

Η Νέα Εποχή έχει σκοπό να δημιουργήσει μια παγκόσμια θρησκεία η οποία θα ενώσει όλη την ανθρωπότητα. Ίσως αυτό να μην φαίνεται «κακό». Μια Παγκόσμια Ηθική στην οποία θα επιτρέπονται τα πάντα... δεν φαίνεται να είναι «κακό». Μα φυσικά, ο Σατανάς δεν θα μπορούσε να αποκαλύψει το σχέδιό του εμφανίζοντάς το ως «κακό».

Αυτή η «Παγκόσμια Ηθική» θα προσπαθήσει να συνδυάσει τις πολιτιστικές, πολιτικές και οικονομικές πραγματικότητες σε ένα πλαίσιο με θεμέλιο την «Παγκόσμια Θρησκεία». Η καρδιά αυτής της πνευματικότητας είναι ο «Ανώτερος Εαυτός». Είμαστε όλοι θεοί που προσπαθούν να φτάσουν σε μια «καθολική συνειδητότητα», μια αρμονία μεταξύ μας, με τη Μητέρα Γη, με τις «δονήσεις» ή την «ενέργεια» του κόσμου. Δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει προσωπικός Θεός, δεν θα υπάρχει Κριτής και επομένως δεν θα υπάρχει αμαρτία. Μα είναι γνωστό ότι στα βιβλία της Νέας Εποχής διαβάζουμε ότι δεν υπάρχει κακό και καλό. Και επίσης ότι δεν υπάρχει κόλαση!

Η πεπονόφλουδα έχει ήδη πεταχτεί και δυστυχώς την έχουμε πατήσει όλοι μας... κάποια στιγμή. Μέχρι τη στιγμή που ορισμένοι «ξύπνησαν» και κατάλαβαν το τρομερό λάθος. Αυτοί με τη σειρά τους προσπαθούν να ενημερώσουν και να ξυπνήσουν και τους υπόλοιπους.

Μιλώντας στους νέους, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ
προειδοποίησε γι’ αυτήν την ύπουλη πνευματικότητα που οδηγεί όχι στην ελευθερία, αλλά στη δουλεία – στη σκλαβιά του Αντίχριστου και του κόκκινου δράκου:

«Δεν χρειάζεται να φοβάστε να καλέσετε τον πρώτο πράκτορα του κακού με το όνομά του: Ο Άνομος. Η στρατηγική που χρησιμοποίησε και συνεχίζει να χρησιμοποιεί είναι να μην αποκαλύπτεται, έτσι ώστε το κακό που έχει εμφυτευτεί από τον ίδιο από την αρχή της δημιουργίας, να μπορεί να γίνει δεκτό από τον ίδιο τον άνθρωπο, από συστήματα και από σχέσεις μεταξύ ατόμων, από τάξεις και έθνη – έτσι ώστε να γίνει όλο και περισσότερο μια «δομική» αμαρτία, λιγότερο αναγνωρίσιμη ως «προσωπική» αμαρτία. Με άλλα λόγια, έτσι ώστε ο άνθρωπος να μπορεί να αισθάνεται, κατά μια έννοια, «απελευθερωμένος» από την αμαρτία, αλλά ταυτόχρονα να βυθίζεται όλο και πιο βαθιά σε αυτήν». Πάπας Ιωάννης Παύλος II, Αποστολική Επιστολή, Dilecti Amici, To The Youth of the World.

Είναι λοιπόν σαφές ότι ο Χριστιανισμός και οι αδιάλυτοι ηθικοί κώδικές του αποτελούν ένα τρομερό εμπόδιο σε αυτήν την αντίθετη πνευματικότητα.

Η Νέα Εποχή που υπάρχει ήδη, έχει ως πολίτες της τέλεια ανδρόγυνα όντα που είναι ‘υπεύθυνα’ για τους κοσμικούς νόμους της φύσης. Σε αυτό το σενάριο, ο Χριστιανισμός πρέπει να εξαλειφθεί και να υποχωρήσει μέσα στην παγκόσμια θρησκεία και τη νέα παγκόσμια τάξη.
Ανδρόγυνος σημαίνει να είναι κανείς "απροσδιoρίστου φύλου". Η κοινωνία σε μερικά χρόνια θα αποτελείται από άτομα που θα ανήκουν και στα δύο φύλα (bi-sexual), τρανσέξουαλ ή ομοφυλόφιλα - ή τουλάχιστον θα ενστερνίζονται αυτές τις "εναλλακτικές λύσεις". Μα ήδη αυτό το βλέπουμε... Σε πολλά κράτη έχουν καταργηθεί οι σημάνσεις που δείχνουν την αποκλειστική χρήση από ένα φύλο. Π.χ. δεν υπάρχουν τουαλέτες γυναικών και ανδρών... Δεν υπάρχουν στα καταστήματα ρούχων όροφοι ξεχωριστοί για γυναικεία ή ανδρικά ρούχα... Βλέπουμε αγόρια να παίζουν από την παιδική τους ηλικία με γυναικεία παιχνίδια και αυτό να θεωρείται φυσιολογικό από τους γονείς τους... Βλέπουμε ζευγάρια του ιδίου φύλου όχι μόνο να παντρεύονται αλλά και να υιοθετούν παιδιά και να πιστεύουν ότι κάνουν θεάρεστο έργο!
Η σατανιστική επιρροή σε όλο της το μεγαλείο με αυξάνουσα τάση και σκοπό να αλλάξουμε και να τροποποιήσουμε τους θεϊκούς νόμους περί διακρίσεων και γάμου στο ευρύτερο πλαίσιο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης… μιας νέας, αντιχριστιανικής εποχής.


ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ
Ψευδοπροφήτες υπάρχουν ήδη πάρα πολλοί, αλλά αναμένουμε τον κυρίως Ψευδοπροφήτη της Αποκάλυψης (Αποκ. 13:11 και 20:10), ο οποίος θα αποκηρύξει τον «Φωτισμό της Συνειδητότητας», λέγοντας ότι αυτός δεν είναι «η τελευταία κλήση» για μετάνοια και πίστη στον Ιησού Χριστό. Αντίθετα, θα εξηγεί με τους πιο παραπλανητικούς όρους ότι αυτό που συνέβη ήταν μια παγκόσμια Χριστική Αφύπνιση, δηλαδή η αφύπνιση του «Χριστού μέσα μας» και η μετάβαση του κόσμου στην Εποχή του Υδροχόου.

Η Νέα Εποχή
βεβαιώνει ότι «εμείς είμαστε θεοί» και ανακαλύπτουμε την απεριόριστη δύναμη μέσα μας ξεφλουδίζοντας τα στρώματα της αυθεντικότητας. Όσο περισσότερο αναγνωρίζεται αυτό το δυναμικό, τόσο περισσότερο πραγματοποιείται… Βλέπετε λοιπόν, ο Φωτισμός θα εξηγηθεί ως μια απλή «κοσμική επίπτωση», κάτι που προέρχεται από τις ηλιακές καταιγίδες που πέφτουν στον πλανήτη και οι ψεύτικοι προφήτες θα πείσουν πολλούς ότι δεν ήταν μια πράξη του Θεού, αλλά μια «παγκόσμια συνειδητότητα» που αφυπνίστηκε, η οποία θα δημιουργήσει μια ευκαιρία για όλη την ανθρωπότητα να επιτύχει τις δυνατότητές της, να είναι ο κάθε άνθρωπος θεός.
Ο «Χριστός» θα είναι ένας τίτλος που θα εφαρμόζεται σε κάποιον που θα έχει φτάσει στην κατάσταση συνειδητότητας όπου θα αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως θεϊκό και θα μπορεί έτσι να ισχυριστεί ότι είναι «παγκόσμιος Δάσκαλος».

Ο Ψευδοπροφήτης θα μπορεί να επιδείξει παραφυσικές δυνάμεις για να υποστηρίξει αυτούς τους ισχυρισμούς, όπως η ικανότητά του να μετακινεί αντικείμενα. Θα κάνει να εμφανίζονται φαντάσματα και θα γνωρίζει την κρυφή ζωή των ανθρώπων. Θα μπορεί να κάνει θαυμαστά πράγματα, θεραπείες, για να παραπλανήσει και τους εκλεκτούς. Αλλά δεν θα είναι ανθρώπινες οι δεξιότητές του, αλλά δαιμονικές εκδηλώσεις.
Ωστόσο, αυτά θα αναγνωριστούν από εκείνους που θα είναι γεμάτοι με το Πνεύμα του Ιησού και θα προστατεύονται από τη χάρη Του.


Όλοι θα ενθαρρυνθούν να πιστέψουν και να αγκαλιάσουν τη Νέα Εποχή με μια γλώσσα που μοιάζει με αγάπη και καλοσύνη. Ίσως αυτή να είναι η μεγαλύτερη εξαπάτηση όλων: οι υπερβολές που μιλούν για αναζήτηση της αλήθειας μέσω της σιωπής, του διαλογισμού, της κοινότητας, του περιβαλλοντισμού και της «λογικής». Θα είναι επιχειρήματα ακαταμάχητα για τους πολλούς λόγω εν μέρει της έλλειψης εξαναγκασμού και εν μέρει της έλλειψης γνώσης της Γραφής. «Πώς μπορεί να είναι κακό κάτι τέτοιο;», θα ισχυρίζονται πολλοί, αγνοώντας τους προφήτες του Θεού, και ζητώντας την ασφάλεια της Νέας Τάξης.
Πράγματι, η υπόσχεση της ειρήνης για τον τερματισμό της βίας και του χάους, που θα έχει ήδη εκραγεί πριν από τον Φωτισμό της Συνειδητότητας, θα γίνει ευπρόσδεκτη από όλους. Αλλά θα είναι μια ασφάλεια ψευδής, μια ψευδαίσθηση ειρήνης… Σύμφωνα με τον προφήτη Δανιήλ, η τελευταία επταετία των Έσχατων Καιρών θα είναι τα χρόνια του Αντίχριστου: «Στη διάρκεια της επταετίας αυτός θα συνάψει συνθήκη ειρήνης με πολλούς και στη μέση της επταετίας θα απαγορεύσει τις θυσίες και τις προσφορές στο ναό. Τότε θα στήσει το βδέλυγμα της ερημώσεως, μέχρις ότου εκτελεστεί η απόφαση που έχει ληφθεί γι’ αυτόν που προκαλεί την ερήμωση» (Δαν. 9:27).

Ο προφήτης Ιερεμίας αναφέρει για την εποχή που ζούμε όσα του είπε ο Κύριος:
«Από ιερέα ως ψευδοπροφήτη, όλοι είπαν και έπραξαν το ψεύδος. Προσπάθησαν επιπολαίως να θεραπεύσουν την πληγήν και τα συντρίμματα του λαού Μου, θεωρούντες αυτά μηδαμινά και λέγοντες· ειρήνη, ειρήνη υπάρχει σ’ εμάς, όλα πάνε καλά! Πού είναι όμως αυτή η ειρήνη; Οσοι έλεγαν αυτά, εξευτελίσθησαν, διότι εκ των πραγμάτων διαψεύσθησαν. Αλλά και δεν αισθάνονται τώρα τη ντροπή τους! Δεν έχουν επίγνωση του εξευτελισμού στον οποίον περιέπεσαν. Γι’ αυτό τους αναμένει φοβερή πτώση. Οταν έλθη ο κατάλληλος καιρός, με τη δίκαιη οργή Μου θα τους επισκεφθώ, και θα εξολοθρευθούν, είπε ο Κύριος» (Ιερ. 6:13-15).


Ο Θεός θα προειδοποιήσει μέσω των δύο Μαρτύρων Του ότι αυτή η πλαστή Νέα Εποχή δεν είναι αληθινή μετάνοια, αλλά ψεύτικη λατρεία. «Εχω δώσει σ’ εσάς προφήτες και κήρυκες, σκοπούς και φρουρούς. Ακούστε τη φωνή τους, ακούστε τη φωνή της σάλπιγγος. Αλλ' εκείνοι απάντησαν, δεν υπακούομε και δεν θα πορευθούμε την οδό του Κυρίου. Ακούστε, άνθρωποι της οικουμένης· ιδού, Εγώ θα επιφέρω εναντίον του λαού αυτού συμφορές και τιμωρίες, οι οποίες θα είναι καρπός της απομάκρυνσής τους από Εμένα, διότι δεν έδωσαν προσοχή στα λόγιά Μου. Απέκρουσαν και κατεπάτησαν τον Νόμον Μου» (Ιερ. 6:17-18).

Και μετά θα έρθει η Ημέρα του Κυρίου. Ο Μεγάλος Καθαρμός θα εισέλθει στην πιο δύσκολη φάση, ξεκινώντας από το νοικοκυριό του Θεού.

ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ Τ’ ΑΣΤΡΑ;
Υπάρχει μια πεποίθηση στη Νέα Εποχή ότι η μυθολογία των θεών και η δημιουργία της ανθρώπινης φυλής «γεννήθηκε» από εξωγήινους. Αυτοί οι εξωγήινοι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή για να μας φέρουν σε μια εποχή ειρήνης και αρμονίας.

Υπάρχουν στοιχεία ότι οι κυβερνήσεις διαθέτουν πολύ πιο προηγμένη τεχνολογία από ό, τι συνειδητοποιούν πολλοί. Η ικανότητα να παράγει αποτελέσματα «ενάντια στη βαρύτητα» έχει αποδειχθεί, αλλά ποτέ δεν έχουν επιτρέψει να μαθευτεί: θα μπορούσε πολύ καλά να πιστέψει κανείς ότι είναι UFO που οδηγούνται από εξωγήινους από τα άστρα παρά το προϊόν υψηλής προηγμένης γήινης τεχνολογίας.

Αυτό είναι το συμπέρασμα ορισμένων που είχαν εμπλακεί στα ανώτερα επίπεδα της Νέας Εποχής, αλλά μετατραστράφησαν στο Χριστιανισμό. Είναι επίσης το συμπέρασμα ορισμένων λαμπρών επιστημόνων και εφευρετών της εποχής μας που τους έχουν σιωπήσει ή εξαφανίσει, όταν οι ανακαλύψεις και οι εφευρέσεις τους «πήγαν πολύ μακριά». Είναι δυνατή μια συντονισμένη «εισβολή UFO»; Ναι, είναι πιθανό… αλλά όχι από εξωγήινους, αλλά από ισχυρούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν πολύ έξυπνα τα πανίσχυρα εργαλεία της χειραγώγησης.

Για όσους ασχολούνται με τον σατανισμό και τη μαύρη μαγεία, αποτελεί απόκρυφη τελετή και υποχρέωση να ενημερώνουν τα θύματά τους με ‘’καλυμμένα’’ μηνύματα γεμάτα συμβολισμούς, για το τι θα κάνουν σε αυτά (στα θύματά τους). Για όσους έχουν δύναμη και χρήματα, αυτό συχνά μπορεί να γίνει μέσω των ΜΜΕ με πολύ ‘’αθόρυβους’’
τρόπους. Ο πολλαπλασιασμός ταινιών UFO του Χόλλυγουντ όπου «εξωγήινοι» εισβάλλουν ή επιτίθενται ή σώζουν τη Γη ήταν και είναι ένας λεπτοφυής τρόπος προβολής ενός μηνύματος στο κοινό με το πρόσχημα της ψυχαγωγίας.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο διαδεδομένη είναι η γοητεία του κόσμου με τα UFO, αυτή είναι μια απάτη που πρέπει να έχουμε κατά νου, γιατί μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μεγαλύτερη εξαπάτηση που θα σαγηνεύσει την ανθρωπότητα. Αν δείτε κάποια μέρα UFO να εμφανίζονται στις πόλεις σας, θυμηθείτε τι γράφτηκε εδώ.


Ως αποτέλεσμα, η πίστη αυτή καθαυτή γίνεται απίστευτη, και η Εκκλησία δεν μπορεί πλέον να παρουσιαστεί αξιόπιστα ως η φήμη του Κυρίου. —POPE BENEDICT XVI, Φως του Κόσμου, Ο Πάπας, η Εκκλησία και τα Σημάδια των Χρόνων: Μια Συνομιλία με τον Peter Seewald, σ. 23-25

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης μέσα στους κόλπους της Εκκλησίας οφείλονται σε ιερωμένους που έχουν προσχωρήσει στις τάξεις του Σατανά και αυτό έχει και θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην αξιοπιστία της. Και αυτό επίσης είναι η σατανιστική προετοιμασία για τη Μεγάλη Εξαπάτηση. Επειδή η προφανής κατάρρευση της Εκκλησίας, και συνεπώς η σίγαση της φωνής της ελπίδας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα, αλλά ψευδή ελπίδα...

«Ως αποτέλεσμα, η πίστη αυτή καθαυτή γίνεται απίστευτη, και η Εκκλησία δεν μπορεί πλέον να παρουσιαστεί αξιόπιστα ως το Μυστικό Σώμα του Κυρίου». — Πάπας Βενέδικτος XVI, ‘’Ο Πάπας, η Εκκλησία και τα Σημάδια των Χρόνων’’.

Τα συνεχιζόμενα σκάνδαλα δεν είναι μόνο ένας εξαγνισμός της Εκκλησίας, αλλά μια προετοιμασία για διώξεις, η οποία τελικά, θα αφήσει την Εκκλησία μικρότερη, αλλά ανανεωμένη.
Μπορεί επίσης να καλλιεργεί το έδαφος για την ψεύτικη θρησκεία και μια αντι-Εκκλησία, αυτή του Αντίχριστου.

Αν πρόκειται να γίνει διωγμός των Χριστιανών και της Εκκλησίας, κάτι που η Παναγία έχει προαναγγείλει ότι θα συμβεί, στις διάφορες Εμφανίσεις της ανά τον κόσμο (Φάτιμα, Γκαραμπαντάλ, Άκιτα, κλπ.) ίσως να συμβεί τότε. Όταν θα είμαστε οι Χριστιανοί τόσο διχασμένοι, και τόσο μειωμένοι, τόσο γεμάτοι σχίσματα, με τόσες πολλές αιρέσεις, όταν δεν θα έχουμε την προστασία της Εκκλησίας, τότε αυτός [ο Αντίχριστος] θα πέσει πάνω μας με λύσσα όσο του επιτρέψει ο Θεός. Και τότε η έδρα της Εκκλησίας θα αναγκαστεί να αναζητήσει καταφύγιο αλλού.

ΘΕΪΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Όσοι ανταποκρίνονται στη Χάρη του Θεού κατά τη διάρκεια της τωρινής περιόδου, δεν θα πρέπει να φοβούνται. Επειδή όσο ο Ψευδοπροφήτης μαζί με τους βοηθούς του ψευδοπροφήτες θα προετοιμάζουν τον δρόμο για τον Ψεύτικο Μεσσία - το Θηρίο ή τον Αντίχριστο – τόσο και το Πνεύμα του Θεού θα εκχυθεί πάνω στο υπόλειμμα (remnant) των Χριστιανών και θα προετοιμάσει μαζί τους τον δρόμο για τον ερχομό του Ιησού εν Πνεύματι για σνα ζήσει και να βασιλεύει σε εμάς και μέσω της Ιερής Ευχαριστίας να μας οδηγήσει σε μια πραγματική εποχή ειρήνης και αγιότητας.

Αλλά πρώτα πρέπει να έρθει η Δοκιμασία των Επτά Χρόνων του Αντίχριστου.

«Θα εμφανιστούν ψεύτικοι μεσσίες και ψευδοπροφήτες και θα εκτελέσουν σημάδια και θαύματα για να παραπλανήσουν, αν αυτό ήταν δυνατό, και τους εκλεκτούς. Να είστε προσεκτικοί! Σας τα έχω πει όλα εκ των προτέρων». (Μάρκος 13: 22-23)


Ο παγκόσμιος εγκέφαλος, που κυβερνάει την ανθρωπότητα από το παρασκήνιο, χρειάζεται ιδρύματα με τα οποία να ελέγχει τους λαούς. Με άλλα λόγια, μια παγκόσμια κυβέρνηση. «Για την αντιμετώπιση των σημερινών προβλημάτων η Νέα Εποχή ονειρεύεται μια πνευματική αριστοκρατία στο ύφος της Δημοκρατίας του Πλάτωνα, η οποία θα διευθύνεται από μυστικές κοινωνίες.

«Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή Μεγάλη Κρίση και τα έθνη θα αποδεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη». —David Rockefeller, εξέχον μέλος μυστικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Illuminati, της Skull and Bones, και του The Bilderberg Group, μιλώντας στα Ηνωμένα Έθνη, 14 Σεπτεμβρίου 1994.

ΠΗΓΗ: Άρθρο του Mark Mallett στο www.Countdowntothekingdom.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Σ. Νατσούλη

http://angelsmell.blogspot.com/2020/08/new-age.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)