Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Το σκοτεινό δίκτυο που ελέγχει τον κόσμο





Βλέποντας την κακία και την άκρα εγκληματικότητα που παρουσίασε και παρουσιάζει ο άνθρωπος τα τελευταία 100 χρόνια, σκέφτομαι. Είναι τόσο άρρωστα κακός ο άνθρωπος; Προσωπικά πιστεύω όχι. Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά; Διότι υπάρχει ο μισάνθρωπος σατανάς. Και ο σατανάς δεν είναι μια μόνη οντότητα. Λέγοντας σατανάς εννοώ όλη την ομάδα των αμέτρητων κακών πνευμάτων που απαρνήθηκαν τον Θεό και μίσησαν όλη τη κτιστή δημιουργία Του. Η κορωνίδα όλων των κτισμάτων του Θεού είναι ο άνθρωπος. Ο σατανάς, μέχρι και τη θεία Κρίση όπου θα φέρει και το τέλος της βασιλείας του, αγωνίζεται θανάσιμα εναντίον όλης της ανθρωπότητας. Μέσα σε αυτό τον ασταμάτητο και συνεχή πόλεμο, ο σατανάς είχε και έχει πάντοτε για βοηθούς κάποιους αμείλικτους ανθρώπους.

>
Πριν 250 με 300 χρόνια κάποιοι αμείλικτοι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι το χρήμα (Μαμμωνάς) είναι «η ύψιστη δύναμη». Όποιος μπορεί να ελέγξει το χρήμα μπορεί να ελέγξει τα πάντα και τους πάντες (σχεδόν) στο κόσμο. Και κατάφεραν σε όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσουν ένα τραπεζικό σύστημα με το οποίο να ελέγχουν το χρήμα παγκόσμια.

Και πως το κατάφεραν αυτό; Με απλά λόγια: βρήκαν τον τρόπο να μαζέψουν μεγάλο μέρος από το χρυσάφι και άλλα πολύτιμα μέταλλα από όλο τον κόσμο, στα χρηματοκιβώτια τους. Κατάφεραν να ελέγχουν το 98-99% των κεντρικών τραπεζών σε όλο των κόσμο. Κατάφεραν να δημιουργήσουν «ελεγκτικούς οίκους» με κύρος για να εφαρμόζουν το «διαίρει και βασίλευε» όπου αυτοί κρίνουν σωστό. Κατάφεραν να δημιουργήσουν πολυεθνικές εταιρείες που αγόρασαν συνεταιρισμούς και άλλες μεγάλες εταιρείες. Οι πολυεθνικές εξαγοράστηκαν από ελάχιστες εταιρείες κολοσσούς που ελέγχονται από αυτούς.

Χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν πολλά είδη οργανώσεων, μυστικές, απόκρυφες, ΜΚΟ, φιλανθρωπικές , δεξαμενές σκέψεων κλπ.

Έφθασαν σε τεράστιο μέγεθος και δύναμη καταφέρνοντας να ελέγχουν σε παγκόσμια βάση, χρήμα, τρόφιμα-σπόρους, φάρμακα, εθιστικές ουσίες, συμβατά και ασύμβατα οπλικά συστήματα, ορυκτό πλούτο, ενεργειακά κοιτάσματα, το νερό, τον αέρα, το έδαφος και το υπέδαφος, το διάστημα, τις κυβερνήσεις και πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους πολέμους, τις επικοινωνίες, το ιντερνέτ, τους νόμους κάθε κράτους και πάμπολλα άλλα.

Στη πορεία όλων αυτών, θυσίασαν στο βωμό της ματαιοδοξίας-φιλοδοξίας τους εκατομμύρια ανθρώπους. Δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς διότι όλοι τους είναι σατανιστές. Θεοί τους είναι ο Σατανάς και ο Μαμμωνάς. Συμμετέχουν τακτικά σε σατανιστικές τελετές σε μερικές από τις οποίες παίρνουν κατευθείαν οδηγίες από τον σατανά. Πούλησαν τη ψυχή τους στον μισάνθρωπο σατανά και έγιναν και οι ίδιοι μισάνθρωποι υπηρέτες του.

Ποιούς ανθρώπους μισεί περισσότερο από όλους ο σατανάς; Μα φυσικά την ορθότερη ομολογία που δεν είναι άλλη από την Ορθόδοξη πίστη. Ο σατανάς μισεί λυσσαλέα πρώτιστα τους ορθόδοξους λαούς
. Έτσι εξηγείται και η έχθρα που υπάρχει στον ελληνικό και ρωσικό λαό.

Η εντολή έχει δοθεί προ πολλού: καταστρέψτε και διαλύστε πρώτιστα την Ελλάδα και την Ρωσία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Η κρίση των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα αναστάτωσε τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο. Στην Ευρώπη υπολογίζεται ότι η ζημιά ξεπέρασε τα 300 δις ευρώ (άνετα θα μπορούσαν να καλύψουν μεγάλο μέρος τους χρέους της Ελλάδας) και στην Κίνα ξεπέρασε τα 3 τρις ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις προσπάθησαν να καλύψουν τις ζημιές και να τις κρατήσουν όσο το δυνατό πιο μυστικές.

Φανταστείτε ότι ο κόσμος ελέγχεται από 3 μεγάλους αυτοκράτορες, τους Α, Ρ και Κ. Ο Α θεωρητικά είναι ο μεγαλύτερος και δυνατότερος. Ξαφνικά οι Ρ και Κ ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να ξεπεράσουν τον Α. Τι θα κάνει ο Α; Ο Α έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το παγκόσμιο χρήμα και το πολιτικό πεδίο, ακόμη και μέσα στις αυτοκρατορίες των Ρ και Κ. Μπορεί να δημιουργεί οικονομικές καταρρεύσεις και ελεγχόμενους πολέμους. Αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά είναι να θυσιάζει ανθρώπους για δικό του όφελος. Θα δημιουργήσει αρχικά οικονομικές καταρρεύσεις και μετά ελεγχόμενους πολέμους μικρής εμβέλειας, μέχρι και παγκόσμιους ώστε μέσα στην παγκόσμια καταστροφή να διαλύσει μέρος της δύναμης των Ρ και Κ.

Στην Ελλάδα τη συμβαίνει; Η Ελλάδα έχει τόσο ενεργειακό και ορυκτό πλούτο που θα μπορούσε να εξαγοράσει ολόκληρα κράτη της Ευρώπης. Αντί όμως η Ελλάδα να ευημερεί, ζει σε μια μίζερη ελεγχόμενη κατάσταση!

Θυμίζω ότι τον έλεγχο της τράπεζας της Ελλάδος έχουν αυτοί οι μισάνθρωποι. Και στη δραχμή να γυρίσουμε, πάλι τον έλεγχο αυτοί θα τον έχουν.

Μπροστά γκρεμός και πίσω ορμητικό ποτάμι. Τι πρέπει να κάνουμε;

Η απάντηση βρίσκεται στα κατάβαθα του κάθε ανθρώπου. Την απάντηση μας την έδωσαν και την δίνουν καθημερινά πολλοί άγιοι της Ορθόδοξης πίστης.

Κλείνω με ένα ευχάριστο μήνυμα από τον άγιο Παΐσιο: «μετά την μπόρα τη δαιμονική θα έρθει η λιακάδα η θεϊκή!».

Έλλην Ορθόδοξος Χριστιανός (Ρωμηός)


yiorgosthalassis


https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/10/blog-post_5642.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)