Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Κυνηγός εξωγήινων κάνει λόγο για «παγκόσμιες αποκαλύψεις σύντομα» σχετικά με τη Σελήνη – Μας προετοιμάζουν για κάτι;









Η Σελήνη έχει εξωγήινο διαστημόπλοιο και εξωγήινη βάση για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, λέει ο Σκοτ Γουόρινγκ, διάσημος κυνηγός εξωγήινων.


«Η δομή έχει έξυπνο σχεδιασμό και πολλές γωνίες, λαμπερές μεταλλικές επιφάνειες, που πιστεύω ότι είναι παράθυρα» αναφέρει ο ερευνητής.

«Η ανακάλυψη που έκανα βρίσκεται σε κρατήρα, τον Κορόλεφ Χ. Ο συγκεκριμένος κρατήρας έχει διάμετρο μεγαλύτερη των 25 χλμ» εξηγεί ο Γουόρινγκ, στο μπλογκ του, ET Database, σύμφωνα με το Sputniknews.


Και συνέχισε:

«Με τον ίδιο τρόπο που έγινε με τον COVID-19, γιατί το κοινό ποτέ δεν πίστευε ότι τέτοια πανδημία θα ήταν ποτέ πιθανή, αλλά πλέον η ανθρωπότητα άλλαξε την στάση της πολύ γρήγορα. Έτσι θα γίνει και με την αποκάλυψη των εξωγήινων, αλλά δεν θα σκοτώσει ανθρώπους ούτε θα τους φοβίσει τόσο πολύ».




(φωτο:video screenshot)

el.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)