Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Το αίνιγμα των επιμήκων κρανίων





Πολλοί μίλησαν για εξωγήινα κρανία και εξωγήινες φυλές που κάποτε ήρθαν στην Γη. Πολύ γρήγορα, όμως, όλες αυτές οι θεωρίες αποκλείστηκαν όταν με μια άλλη θεωρία εξακρίβωσαν πως η επιμήκυνση ήταν τεχνητή.

Ήταν δηλαδή ένα αποτέλεσμα σκόπιμης κρανιακής παραμόρφωσης που επιτυγχανόταν με, επί μακρό χρονικό διάστημα, κυριολεκτικά σφίξιμο της κεφαλής μεταξύ δύο κομματιών ξύλου, δεμένα με κάποιο ύφασμα.Ωστόσο, σε αυτή την διαδικασία, ενώ η κρανιακή παραμόρφωση αλλάζει το σχήμα του κρανίου, δεν μεταβάλλει τον όγκο, ούτε το βάρος, ούτε άλλα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το ανθρώπινο κρανίο. Ρώτησα και τους αρχαιολόγους αλλά και στο μουσείο υπήρχαν όντως (σε κέρινα ομοιώματα )
ο τρόπος που δένανε τα κεφάλια αλλά σε κάτι άλλα σημεία δεν κόλλαγε η θεωρία αυτή, όχι οπτικά αλλά μετά από εξετάσεις DNA (Διάνοια) που ήταν διαφορετικά και δεν υπήρξε σε άλλο όμοιο γήινο κρανίο. Ίσως όντως να γινόταν αυτό αλλά όχι με αυτά τα κρανία.Ένα από τα πολλά αινίγματα που οι ερευνητές του παρελθόντος έχουν να λύσουν, είναι αυτό διάφορων περίεργων ευρημάτων που δεν ταιριάζουν με την «εικόνα του κόσμου» που έχει σχηματίσει η σύγχρονη επιστήμη. Μια τέτοια κατηγορία ευρημάτων είναι τα λεγόμενα «επιμήκη κρανία», κρανία που έχουν υποστεί κάποια παραμόρφωση, ώστε στο πάνω μέρος τους να σχηματίζουν μια κωνοειδή κορυφή.

Δείτε το σχετικό βίντεο ...






Το σχετικό βίντεο από Lab of Datum.
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/blog-post_433.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)