Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη στη Βουλγαρία ;





Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη στη Βουλγαρία ;

Η γένεσις στη μυθολογία
της Ρουμανίας, πολύ πριν ο χριστιανισμός σκεπάσει ή 'εκχριστιανίσει' πολλά από τα έθιμα και τις παραδόσεις της χώρας (βλέπετε ο σταυρός και ο αγιασμός ως όπλα κατά του βαμπιρισμού δεν ήταν πάντα στη φαρέτρα των "βαμπιροφονιάδων"), είναι πλούσια και ενδιαφέρουσα. Πριν ξεκινήσουν όλα, υπήρχε η ατέλειωτη θάλασσα, ο ωκεανός Apa Sambetei. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε η γη, ο ουρανός και τέλος η ζωή.Όλοι μας έχουμε δει ταινίες, έχουμε διαβάσει ιστορίες και έχουμε ακούσει πολλά για τα βαμπίρ - τους βρυκόλακες,τους απέθαντους με τους κυνόδοντες που τρέφονται με αίμα και έχουν εξαιρετικές δυνάμεις, αλλά φοβούνται το φως και την εκκλησία.
..
Η μυθολογία που περιστρέφεται γύρω από τα βαμπίρ, τους βρικόλακες και τον, «αιώνιο κακό», Κόμη Δράκουλα εξιτάρει εδώ και αιώνες τους ανθρώπους, ωστόσο, όταν αντίστοιχες περιπτώσεις παίρνουν «σάρκα και οστά» το αποτέλεσμα είναι πραγματικά σοκαριστικό.





Lab of Datum
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/blog-post_233.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)