Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Με μαυρη μαγεια κλειδωσαν την ανθρωποτητα μεσα στα σπιτια της!!!







Δείτε τα μαγικά τους...




Σας έχουμε εξηγήσει πολλές φορές τα μαγικά τους κόλπα, τα κόλπα που εφαρμόζει ο Χαρδαχάλιας με τους ΚατραΚούληδες μασόνους του κερατά!!! Σας βρήκαμε και έντυπο της Αγγλικής ή Αμερικανικής μαφίας δουλοπαροίκων του πλανήτη φυλακή!!!


Βλέπετε τους τρόπους και μεθόδους για να δημιουργηθεί η Νέα Κανονικότητα της κοινωνικής απόστασης! Έχουν πολλά ντοκτορά στο Μάιντ Κοντρολ όπως σας επαναλαμβάνουμε συνεχώς!!!







Γνώριζαν (πολυ πιο πριν) από τις 22 Μαρτίου για τις 12 εβδομαδες απαγορευσης που χρειάζονται για την μεταβαση της νεας Κανονικότητας του ΚατραΚουλη και της διεθνής μασονίας....Εκπαίδευαν φανερά τα τσοπανόσκυλα τους με τους 9 τρόπους για την αλλαγή της συμπεριφοράς με την Νέα Κανονικότητα της κοινωνίας και αυτοί με την σειρά τους τον κόσμο με τα παπαγαλακια, αστυνομία και μονοπώλιο της βίας:


1. Εκπαίδευση
2. Πειστικότητα (φοβος και αγνωστα μεχρι στιγμης μετρα)
3. Κίνητρο (δεν θα κολλήσετε τους δικούς σας και δεν θα πεθανουν)
4. Εξαναγκασμός
5. Ενεργοποίηση
6. Εξάσκηση
7. Περιορισμοί (δεν θα βγαίνετε έξω μονο αν στείλετε μήνυμα στο Χαρδαλιά)
8. Περιβαλλοντική αναδιάρθρωση (το κρατατε απστάσεις μεσα σε μαγαζια)
9. Παραδειγματισμός (σας κανουν μαθηματα πως να φορατε μασκες και να κρατατε αποστάσεις)


Όλα είναι μια μεγάλη απάτη και το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι απατεώνες πολιτικοί σας που τους πληρώνετε με το αίμας σας τόσες δεκαετίες για να σας κάνουν μαγικά και να θολώνουν την πραγματικότητα σας με την βια αλλα και με τοσους ποικίλους τρόμους...


KORAKAS NEWS
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/blog-post_2228.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)