Σάββατο 2 Μαΐου 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ: ΦΘΑΡΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ






Τον Απρίλιο του 2019, η Μαντόνα παρουσίασε μια πολύ περίεργη παράσταση ή καλύτερα ένα σατανικό τελετουργικό, στα Βραβεία Euro-vision στο Ισραήλ που σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε. Στον τομέα της ψυχολογίας ονομάζεται τεχνική Προγραμματισμού του ΝΟΥ ή αλλιώς Μάιντ Κοντρόλ. Πριν ένα χρόνο πολλοί άνθρωποι κοίταγαν και έξιναν το κεφάλι τους για το σόου. Που να γνώριζαν τι τους περίμενε!

Φαίνεται ότι η Μαντόνα σαν μυημένη σατανίστρια έκανε πολύ καλά την δουλειά της στο σόου που έδωσε στο Ισραήλ. Το νόημα του σόου κάνει ΜΠΑΜ και όλοι οι λαοί το ένιωσαν πολύ βαθιά μέσα τους. Αυτό ήταν και το ποιο σοβαρό μήνυμα που έπρεπε να δωθεί.

Προγραμμάτισαν τον ΝΟΥ
σας σαν δήλωση μέσα στο υλικό και ενεργειακό ΠΕΔΙΟ!!! Γνωρίζουν την ενεργειακή δύναμη της ΔΗΛΩΣΗΣ στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Έριξαν δηλαδή το σπόρο για να πιάσει μέσα στο μυαλό σας, το σόου ήταν η καλλιέργεια του σπόρου μέσα στο ανθρώπινο μυαλό, το μεγαλύτερο κβαντικό εργαλείο και κομπιούτερ στον πλανήτη.

Τη σατανική τελετουργεία την έδωσαν πριν ένα χρόνο ώστε να βγει από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο. Ο Μάρτιος και Απρίλιος είναι η περίοδος των πολλών θυσιών που κάνουν στον μαύρο και πονηρό εχθρό της ανθρωπότητας και επειδή βγαίνουμε από την περίοδο 19-3 μέχρι αρχές Μαίου χάνουν την μπάλα και το γνωρίζουν. Ο κοροϊδοιός-19 (2020-2001=19) είναι τετελεσμένος και σβήνει, από εδώ και στο εξής και να μας ψεκάζουν όπως έκαναν το Πάσχα στην Κοζάνη, Χαλκιδική γενικά Μακεδονία, δεν θα βγαίνει με τίποτα.
Ψέκασμα την Μεγάλη Εβδομάδα και Ανάσταση:
ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ;;;;



Η Μαντόνα (με μαύρο χρώμα) φορώντας κορώνα ή κορώνα-19 (ιός) και κρατούσε μια γυναίκα με μάσκα αερίου. Η δήλωση μέσα στο ενεργειακό πεδίο θα πάρει τον δρόμο της μέσα από τον κβαντικό υπολογιστή, τον ΝΟΥ των ανθρώπων, για να υλοποιηθεί…


Η ανθρωπότητα όμως έχει πολλές προστασίες, έχει τους νόμους της Δημουργίας του Υπέρ-ΝΟΥ, του ΘΕΟΥ, γι αυτό τα ιερατεία μας κρύβουν τις δυνάμεις μας. Όταν η ανθρωπότητα είχε κατανοήσει το τελετουργικό της σατανίστριας Μαντόνας και τους άρχιζε στις ντομάτες ή έκλεινε τις τηλεοράσεις, ή δεν υπήρχαν πιόνια να παίζουν με τις μάσκες τους σε τελετουργίες και άλλοι ηλίθιοι να χειροκροτάνε για τις αηδίες του μαύρου, δεν θα υπήρχε καμία εκδήλωση του ιού-19. Ο προγραμματισμός του ΝΟΥ έγινε και έδεσε στο ηλεκτρομαγνητικό υλικό πεδίο γιατί πέρασε στον κβαντικό υπολογιστη, τον ΝΟΥ πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων μαζικά.

Η δήλωση είναι εντολή! Τόσο απλά λειτουργούν οι φυσικοί ΝΟΜΟΙ μέσα στο ενεργειακό πεδίο. Αν οι “μαύροι” μπορούν και κάνουν δηλώσεις στο ΠΕΔΙΟ γιατί όχι και εσείς; Τους δώσατε την δύναμη σας να σας ελέγχουν με την σατανολατρεία τους που σύντομα θα χάσουν. Και για αυτό βιάζονται να σας τσιπάρουν!


Θα μπορούσατε να μάθετε ποιοι είστε και να γίνετε ΧΡΙΣΤΟΙ!


Πως σβήνουμε την απάτη του Κοροϊδοιού-19;

1. Δεν φοβάστε την απάτη που δεν είναι τίποτε άλλο από τεχνική Προγραμματισμού του ΝΟΥ στον φόβο με χαμηλές δονήσεις όπως σας έχουμε πει ενώ η Γαια έχει αρχίσει τα ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ που όλο αυξάνονται. Οι μαύροι θα καούν και το γνωρίζουν, για αυτό σας κρατάνε με ανύπαρκτους ιούς μέσα στα σπίτια σας χεσμένους από τον φόβο (ναι φτιάχνουν βιολογικούς ιούς σε εργαστήρια φτιαγμένους, όπως ο AIDS, Εμπόλα ZIKA, κτλ) επειδή τα φωτόνια διαλάνε την υπόσταση της Νοσου της κορώνας-19.

2. Βγαίνουμε έξω από τα σπίτια μας και ενωνόμαστε με τους άλλους! Αφήνουμε τους φόβους και τις ηλιότητες της σατανίστριας Μαντόνας στα δικά τους φθαρτά τομάρια! Ενεργοποιούμε το βλέπειν του ΝΟΥ, ανεβάζουμε τον ΔΙΑ-ΝΟΥ και τον ενώνουμε με τον ΑΝΩΤΕΡΟ-ΝΟΥ μας, Γνωθι Σ΄αυτόν, μαθαίνουμε ποιοι είμαστε και γιατί πρέπει να περάσουμε μέσα α΄πό την ύλη που είναι μια μεγάλη δοκιμασία της ΨΥΧΗΣ μας.

Γινόμαστε Πνευματικοί Πολεμιστές, γινόμαστε όλοι Χριστοί και με την ΜΙΑ ενωνόμαστε με την ΜΟΝΑΔΑ, το ΘΕΟ δημιουργό των ΠΑΝΤΩΝ!!!

Όλοι έξω!!!

KORAKAS NEWS
THEODOROS ILIA DRASI

https://katohika.gr/ellada/programmatismos-tou-nou-prin-akrivos-1-chrono-me-tin-korona-sto-kefali-ftharta-tomaria-eno-eseis-eiste-athanatoi/?fbclid=IwAR35QmsMKNOa527wvsb1l5-f5UK5AcziK5ZpDBA8JoLUCEqUCm3SR4yDTH8

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)