Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ | ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ | 666 | ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΝΟΥ | ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ





Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ | ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ | 666 | ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΝΟΥ | ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ


Χαιρομαι που πολύ κόσμος πια μετά από κάποια βιντεάκια καταλαβαίνει ότι μπροστά σε ότι βλέπουμε υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να μας δώσουν μια διαφορετική εικόνα του τι πραγματικά συμβαίνει.

Ότι όμως παρουσιάζω θεωρούνται εδώ και χρόνια «θεωρίες συνομωσίας» ακόμα και όταν υπάρχουν σε βίντεο καταγεγραμμένοι άνθρωποι ισχυροί , δυνατοί , που δεν κρύβουν το τι ακριβώς ετοιμάζουν για εμάς.

Σε θεωρούν συνομωσιολογο εάν τους αναφέρεις για ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αλλά όταν τους δείχνεις τα βίντεο που αυτά τα λένε οι ίδιοι οι ισχυροί σε κοιτούν περίεργα και σιωπούν.

Όπως σας είπα και στο Live δεν πιστεύω σε όλα όσα κυκλοφορούν και παρουσιάζω , επιλέγω προσεκτικά τι από όλα αυτά θα πιστέψω και βέβαια είναι στην ελευθερία μας να πιστεύουμε ότι θελουμε.


Πάντα υπήρχαν ισχυροί που διαφέντευαν τις τύχες μας , δεν είμαι σίγουρα ο πρώτος που το λέω, και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται από αυτούς είναι πολύ συγκεκριμένες.

Εάν εγω πιστεύω στην αριθμολογία , στις συνδέσεις και ότι άλλο σου ανοίγετε μπροστά στα μάτια μου, εσείς μπορεί πολύ απλά να τα πείτε συμπτώσεις και να μην τα δεχτείτε ως αλήθειες.

Μια σύμπτωση που επαναλαμβάνεται όμως πολλές φορές μπροστά σου παύει να είναι σύμπτωση.

Ίσως σας έδωσα λόγο να ψαχτείτε για βιβλία γύρω από τις θεωρίες συνομωσίας και να δείτε γιατί ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ τα βιβλία που βασίζονται σε όλες αυτές τις θεωρίες συνομωσίας.
Ευχαριστώ για κάθε υλικό που μου στέλνετε και θα το παρουσιάσω ολοκληρωμένα σε ένα από τα επόμενα Live.

Υγ θα συνεχίζω να χρησιμοποιώ ένα απλό IPHONE και τα ακουστικά μου για να κάνω τα βιντεάκια κιας μην σας αρέσει η φωνή μου όπως βγαίνει , επίσης κάνω την ηχογράφηση τα βραδιά που ο κόσμος κοιμάται γιαυτο και δεν μιλάω ως επαγγελματίας σπίκερ ;)

Δείτε το σχετικό βίντεο από AMAZING DIO



https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/666_27.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)