Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Από την 11 Σεπτεμβρίου 2001 στην «11 Σεπτεμβρίου» του 2020







ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ…


ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ,





Αν η δεκαετία του 2000- 2010 επανακαθόρισε την νέα γεωπολιτική πραγματικότητα, η 10ετια του 2010-2020 προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα. Στεγανοποίησε τον πλήρη και απόλυτο οικονομικό έλεγχο των κρατών της δύσης κυρίως από ένα «αόρατο διεθνές οικονομικό κέντρο» που κατευθύνει τα πάντα. Οικονομίες. Κράτη. Έθνη. Λαούς. Πολίτες.
Αυτό που δεν είχε δοκιμασθεί ακόμα ήταν ο πλήρης και απόλυτος έλεγχος της ατομικής -προσωπικής ευθύνης.
Από τον Φεβρουάριο – Μάρτιο και από εδώ και στο εξής ειδικά εν μέσω του 2020, πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτό που διακυβεύεται και τίθεται εν αμφιβόλω είναι η ατομική και προσωπική ελευθερία… Αυτό ζούμε και βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες στην Ευρώπη και σε ολόκληρο το κόσμο. Πως φτάσαμε όμως ως αυτές τις εικόνες; Όλα ξεκίνησαν με την είσοδο την νέα 1000ετια… Η προετοιμασία φαίνεται και μοιάζει να είχε ξεκινήσει μετά τα ραγδαία γεγονότα στην Πολωνία το 1981 με τον Λεχ Βαλέσσα και λίγο αργότερα στα Βαλκάνια με αφορμή, την και τυπικά πτώση του, λεγόμενου, υπαρκτού Σοσσιαλισμού. Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ήταν απλώς η αρχή. Νέα κράτη. Νέα σύνορα. Νέες γεωπολιτικές διατάξεις. Νέα συμφέροντα των κρατών. Νέα ειδικά εθνικά προτάγματα μεταξύ των ισχυρών της γης και πάλαι ποτέ πανίσχυρων της γης.
Εν τω μεταξύ, τίποτα δεν προμήνυε πως εκείνο το πρωινό της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, με το τρομακτικό χτύπημα στο μεγάλο διεθνές εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη σηματοδοτούσε μια ακόμα τεράστια και πολύ μεγάλη αλλαγή στον κόσμο.
Το πιστοποιούν τα όσα επακολούθησαν και όσα ακόμα έπονται ως συνέχεια και συνέπεια του συγκεκριμένου γεγονότος…
Από τότε, της 11ης 09 2001, κυριολεκτικά ο κόσμος άλλαξε. Άλλαξαν τα γεωπολιτικά προτάγματα. Επανακαθορίσθηκαν οι νέοι «άξονες του κακού». Ο νέος εχθρός πλέον είχε όνομα…Ασχέτως αν οι «ανάδοχοι» του είχαν και εξακολουθούν να έχουν τις δικές τους ευθύνες για το «θηρίο» που επί 10ετιες τάΙζαν στα βουνά του Αφγανιστάν από την 10ετια του 1970, στομ πόλεμο κατά των σοβιετικών τότε, ακόμα εξακολουθεί -και θα εξακολουθεί να- απλώνει απειλητικά την βαριά σκιά του εις βάρος του δυτικού πολιτισμού και των κατορθωμάτων του… Το θηρίο είχε όνομα: Al Qaeda, εν συνεχεία μετονομάστηκε σε ISIS. Holy Caliphate. Η δύση χτυπήθηκε ανηλεώς. Η αιματοχυσία που ακολούθησε είναι ενδεικτική της κατάστασης στην οποία περιήλθε ο κόσμος μας. Δηλ η Δύση. 10αδες τα χτυπήματα. Η σημερινή «ύποπτη ηρεμία» μόνον κινδύνουν δείχνει να εγκυμονεί… Μόλις προ λίγων ημερών ο Υπ. Εξ. των ΗΠΑ Mike Pompeo και το State Department ανακοίνωσε το νέο όνομα του ηγέτη του ISIS και του ενδιάμεσου στην ηγεσία της Al Qaeda.
Είναι επίσης αλήθεια ότι εκείνο το εφιαλτικό πρωινό της 11ης Σεπτεμβρίου 2001,
με τους 2977 νεκρούς στο WTC της ΝΥ
άλλαξαν οι γεωπολιτικές ισοροπίες στον πλανήτη. Άλλαξαν οι σχέσεις εθνών και κρατών. Άλλαξαν τα διπλωματικά δεδομένα μεταξύ των κρατών. Ο στιγμιαία και για πολύ λίγο, μόλις μια δεκαετία και αυτή σκάρτη, μονοπολικός «νέος κόσμος μας», με προεξάρχουσα μια Παγκόσμια Αρχή και Υπέρ Δύναμη το Pax Americana, σταδιακά, στο ξέπνοο του 20ου αιώνα, πλέον άλλαζε. Ριζικά. Αμετάκλειτα.
Η ανθρωπότητα, την 10ετια (2000-2010) έμπαινε σε μια μεγάλη λεωφόρο χωρίς επιστροφή. Μια διαφορετική τροχιά. Μια λεωφόρο χωρίς κόκκινα ή πράσινα φανάρια. Έτρεχε η διεθνής κοινότητα σε μια ξέφρενη πορεία χωρίς σταματημό. Τα γεγονότα κατκλυσμιαία. Η «Αραβική άνοιξη» εν τέλει μόνον άνοιξη δεν ήταν αφού εξελίχθηκε σε ένα βαρύ “κόκκινο χειμώνα”, βαμμένο από το αίμα χιλιάδων αθώων ανθρώπων που πλήρωσαν -και θα πληρώσουν – το τίμημα αυτής της ολέθριας κατάστασης που εισήλθε ο δυτικός πολιτισμός.
Ο θάνατος του ηγέτη της Al Qaeda, Osama Bin Laden σηματοδότησε μια άλλη εξέλιξη την πορεία της οποίας μόνον ειδικές υπηρεσίες παρακολουθούν. Το ίδιο ισχύει και για το μόρφωμα του ISIS και του θανάτου του ηγέτη του Abu Bakr al-Baghdadi. Οι ειδικοί ερευνητές και μελετητές θεωρούν ότι όλες αυτές οι μεγάλες οργανώσεις εξάπλωσης του σκληρού Ριζοσπαστικού πολιτικού Ισλάμ, και τα παρακλάδια τους στην Νότια Αφρική, απλώς κερδίζουν χρόνο. Ανασυντάσσονται. Οργανώνονται. Αναδιατάσσονται.
Τα γεγονότα οδήγησαν σε μια ξέφρενη πορεία δραματικών αλλαγών που οδηγούσαν στο απόλυτο. Στον πλήρη έλεγχο οργανισμών και κρατών. Κοινωνιών. Ηγεσιών. Λαών και Εθνών.
Ο «θαυμαστός νέος κόσμος» του Άλντους Χάξλεϋ (Aldous Huxley) φαίνεται να μοιάζει παιδικό παραμύθι μπροστά σε εκείνα που έρχονταν… με όσα βιώνει η ανθρωπότητα από τον Ιανουάριο του 2020. Η δεκαετία που ξεκινάει δείχνει καθοριστικής σημασίας για όλο τον κόσμο. Οι φωνές που μιλούν για την αναγκαιότητα μιας νέας ενιαίας παγκόσμιας διακυβέρνησης πληθαίνουν. Παγκοσμίως. Το ίδιο και στην Ελλάδα οι θιασώτες της θεωρίας αυτής επερχόμενης πραγματικότητας, της μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, οδηγεί αβιάστα στο συμπέρασμα πως οδεύουμε προς τα εκεί…
Τα όσα «εφιαλτικά» περιγράφει ο Τζώρτζ Όργουελ (George Orwell) το 1949 για το μακρινό 1984 απλώς τα ξεπερνά η ίδια η πραγματικοτήτα το τελευταίο τέταρτο του 20ου αιώνα και το πρώτο τέταρτο του 21ου αιώνα.
Είναι φανερό πως η Νέα Παγκόσμια Τάξη (New World Order)
επέβαλε τους δικούς της όρους, τις προϋποθέσεις και τους κανόνες του παιχνιδίου της παγκοσμιοποίησης. Παγκοσμιοποίηση που λίγα χρόνια αργότερα, φαινομενικά ίσως, από το 2020 θα τεθεί σε δοκιμασία… αλλά μάλλον εισερχόμεθα απλώς στον προθάλαμο μιας νέας ακόμα πιο σκληρής πραγματικότητας.
Η διεθνής κοινότητα άρχισε να μεταβάλλεται σε ένα πολυμορφικό και πολυπολικό κόσμο. Σταδιακά άρχισαν να αναδύονται και οι νέες ίσως και ισχυρότερες υπέρ δυνάμεις: Κίνα. Ινδία. Ρωσία. Ισραήλ. Πακιστάν. Το ίδιο και η Μέση Ανατολή αναβαπτιζόταν λουσμένη και βυθισμένη (πάλι) μέσα σε λουτρό αίματος και επανακαθορίζονταν ως Νέα Μέση Ανατολή. Νέοι πόλεμοι. Νέα σύνορα. Νέες μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών. Αυτό ήταν το πρώτο επίπεδο… Ήταν τα γεγονότα και όσα αυτά σηματοδοτούσαν που σηματοδοτούσαν μια νέα μεγάλη αλλαγή στην ανθρωπότητα σε γεωπολιτικό επίπεδο.


Νέες γεωπολιτικές, νέες διεθνείς συνθήκες, συνέχεια εκείνων που διέλυσαν τα Βαλκάνια μετά τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας με νέα παγκόσμια προτάγματα. Η Ευρώπη θα άλλαζε και εκείνη. Το ίδιο δραστικά. Ακόμα πιο δραματικά.
Ουραγός των γεγονότων που σύρθηκε να ακολουθήσει χωρίς απαραίτηττα να μπορεί και να ερμηνεύσει. Η Ευρώπη ακολούθησε μηχανικά και μηχανιστικά. Και όσο η Ευρώπη μεταβάλλονταν σε μια νέα υπερ εθνική δαιδαλώδη οντότητα, η συνένωση των δυο Γερμανιών χρονικά σχεδόν αστραπιαία (σε μετρήσιμο χρόνο με μονάδα μέτρησης την αιωνιότητα) μεταβάλλεται και μετασχηματίζεται, σε Γερμανική Ευρώπη.
Η επίσης στιγιμαία οικονομική κρίση, του 2007- 2009 -μόνο στην Ελλάδα εξακολουθεί να βιώνεται ακόμα – αλλάζει και τα παγκόσμια οικονομικά δεδομένα. Όλα αλλάζουν στις διεθνείς αγορές. Οι εθνικές οικονομίες μετεξελίσσονται και αυτές. Υπακούν στα νέα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης. Άλλες κρατικές οικονομίες μεταβάλλονται σε ουραγό και άλλες σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Η Κίνα κάνει πιο εμφατικά αισθητή την παρουσία της.
Οι συνέπειες σε πολλές εθνικές οικονομίες εντός της ευρωζώνης αλλά και εκτός χωρών ελέγχου όπως, η Αργεντινή, η Βραζιλία η Ρωσία και άλλες χώρες με ισχυρό εθνικό πρόσημο δοκιμάζονται. Άλλες κλυδονίζονται και άλλες ισχυροποιούνται.
Οι διεθνείς αγορές δίνουν τον τόνο στις εθνικές οικονομίες. Οι χώρες η μια μετά την άλλη δίνουν μάχη να κρατηθούν στην ζωή. Οι κανόνες έχουν αλλάξει. Οι αριθμοί ευημερούν οι άνθρωποι δυστυχούν. Η διεθνής οικονομία αλλάζει.
Οι όροι και οι κανόνες του παιχνιδιού επίσης. Η ανθρωπότητα ακολουθεί τους φρενήρεις ρυθθμούς χωρίς πυξίδα.
Η Ευρώπη μεταβάλλεται σε Γερμανική Ευρώπη. Η Ρωσία ισχυροποιείται με αιχμή την ενέργεια και το φυσικό αέριο. Το ίδιο και η Κίνα. Αναδεικνύεται σε διεθνή παίκτη. Στον ίδιο βηματισμό, με πιο αργά αλλά σταθερά βήματα, ακολουθεί και η Ινδία.
Η ενέργεια, εντός της επιφάνειας αλλά και το υπέδαφος καθορίζει και επανακαθορίζει τους ισχυρούς. Νέοι παίκτες εμφανίζονται. Η Μεσόγειος πάλι φλέγεται με κυρίαρχο παίχτη αυτή την φορά και την Νεο Οθωμανική Τουρκία…
Η νέα μεγάλη (;) εθνική καταστροφή πλησιάζει; Όλα τα σημεία δείχνουν ραγδαίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο…
Παράλληλα, με όλα αυτά τα γεγονότα να καθορίζουν την ανθρωπότητα, η τεχνολογία περνά από την βιομηχανική επανάσταση στην ηλεκτρονική εποχή και η ηλεκτρονική επανάσταση δίνει γρήγορα με ταχύς ρυθμούς την σκυτάλη στην απόλυτα digital – sat and “big brother” εποχή.
Το κινητό γίνεται η προέκταση του χεριού μας και το μεγάλο μάτι που μας ακολουθεί παντού…κάθε κίνηση καταγράφεται. Κλειδώνει. Ακούγεται. Παντού.
Η ανθρωπότητα περνούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και φρενήρεις ρυθμούς σε μια νέα μεγάλη εντελώς διαφορετική εποχή. Την εποχή του απόλυτου ελέγχου. Εποχή απόλυτης εξάρτησης.
Την εποχή του πραγματικά μεγάλου αδελφού. Την εποχή των δορυφόρων. Της ταχύτητας και του ελέγχου. Όλοι και όλα παρακολουθούνται!
Όσα έχουν μεσολαβήσει αυτή την κρίσημη 20ετια έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Ο φόβος απλώνει την σκιά του παντού. Η αβεβαιότητα κυριαρχεί. Μπροστά στο άγνωστο υποχωρούν έθνη και λαοί. Ηγεσίες τρομοκρατούνται.
Νέες διεθνείς νομοθεσίες. Νέες συμφωνίες. Διακρατικές και υπέρ εθνικές. Νέες διεθνείς συνθήκες που «χάριν της ειρήνης της ασφάλειας και της ευημερίας» περιστέλλουν και αναστέλλουν εθνικές διατάξεις. Περιορίζουν ελευθερίες. Ατομικά και προσωπικά δικαιώματα τίθενται υπό αναθεώρηση…
Αυτή η φάση, καθ ολοκληρία μεταβολής και ουσιαστικής μετάλλαξης αυτού του «θαυμαστού νέου κόσμου μας», σε γενικό επίπεδο και σχετικά μικρή χρονική περίοδο, μόλις μιας 20ετιας (2000-2020), κλείνει απροσδόκητα… εφιαλτικά.
Στα τέλη του Δεκεμβρίου 2019, λίγο πριν ή λίγο μετά τα Χριστούγεννα, -λίγη σημασία έχει πλέον- σε μια σχεδόν ξεχασμένη κινεζική περιοχή, στην πόλη Ουχάν της Κινεζικής επαρχίας Χουμπέϊ ξεκινούσε ίσως το πιο δραματικό και εφιαλτικό σενάριο για την ανθρωπότητα…
Οι εικόνες που ακολουθούν ημέρα με την ημέρα τρομάζουν. Κάθε 24ωρο τρομάζει. Κάθε λεπτό ο κόσμος αλλάζει. Μεταλλάσσεται. Μεταβάλλεται σε κάτι άλλο. Κάτι απόκοσμο… Και όπως κάθε τι διαφορετικό…ξένο…άγνωστο… τρομάζει….φοβίζει. Γεννά ανάμεικτα και σχεδόν απροσδιόριστα συναισθήματα…
Μπροστά στον κίνδυνο, τον φόβο και την αβεβαιότητα υποχωρούν Δημοκρατικές ευαισθησίες και Ανθρώπινα Δικαιώματα για τα οποία χύθηκε αίμα τους προηγούμενους αιώνες. Περιστέλλονται με διατάξεις και εφαρμοστικές πράξεις, καθημερινές ελευθερίες. Με τελικές διατάξεις, αναστέλλονται μορφές ελευθερίας και έκφρασης. Ένας νέος κόσμος ξεκινάει…
Η δύση και η ανθρωπότητα ολόκληρη τρομάζει με τον εφιάλτη της πανδημίας της νόσου του κορονοϊού 2019 (COVID-19),
που προκλήθηκε από τον ιό SARS-CoV-2.
Η φήμη για διασπορά βιολογικού πολέμου διαπερνά πλάτη και μήκη του πλανήτη.
Η λέξη πόλεμος δεν είχει ακουστεί τόσο ξεκάθαρα από όλους μαζί τους ηγέτες του κόσμου. Κάποιοι μοιάζει να προεξοφλούν και τα θύματα όπως σχεδόν ομολόγησε κυνικά η Γερμανίδα καγγελάριος Μέρκελ… ίσως και διπλάσια από εκείνα του ΒΠΠ…
Η ανθρωπότητα περνά στο τρίτο στάδιο του πρώτου επιπέδου… Εικόνες που τρομάζουν. Σκηνές σαν από τις σελίδες της Αποκάλυψης του Ιωάννη, παντού…
Οι δραματικές εικόνες τρομοκρατούν. Η μια διαδέχονται την άλλη, με ρυθμούς ταχύτητας φωτός, και διαδραματίζονται σε όλη την ανθρωπότητα, με το βλέμμα στραμμένο σε Ιταλία και Ισπανία (και σε λίγο και σε άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές και άλλες μεγαλουπόλεις του κόσμου, που θα κληθούν να αναμετρηθούν με τις δυνάμεις τους, λαοί και ηγεσίες), τρομάζουν. Συγκινούν. Φοβίζουν. Σοκάρουν. Γεμίζουν δέος την ανθρωπότητα.
Κάθε τι άγνωστο τρομοκρατεί… οι άνθρωποι με τις λευκές στολές, τις μάσκες οξυγόνου, και τις περίεργες εξαρτήσεις, που μοιάζουν να ξεπηδούν σαν από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, κυριαρχούν παντού.
Οι εικόνες με τα στρατιωτικά φορτηγά στην Ιταλία να μεταφέρουν φέρετρα μοιάζει να είναι απλώς ο πρόλογος ούτε καν η εισαγωγή, στο πιο εφιαλτικό σενάριο που καλείται να ζήσει και βιώσει με τον πιο δραματικό τρόπο η ανθρωπότητα από το ένα άκρο εως στο άλλο.
Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν ανά λεπτό στο παγκόσμιο διατίκτυο. Κάθε φρέϊμ του δευτερολέπτου και ένα νέο λήμα στο παγκόσμιο ιστό για τον covid 19…
Και είμαστε ακόμα στην αρχή της νόσου δηλώνουν οργανισμοί, συντεταγμένα ισχυρά κράτη και πολιτικές ηγεσίες.
Οι πληροφορίες για τον θανατηφόρο ιό διαρκώς μεταβάλλονται. Από ήπειρο σε ήπειρο τα δεδομένα αλλάζουν. Το ίδιο και από χώρα σε χώρα. Οι κλιματολογικές συνθήκες μεταβάλλουν τον ιό. Διαρκώς. Ο ιός στις αντιδράσεις του, ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο… Αλλιώς, και με σαφώς πιο επιθετικά δεδομένα, εξελίσσεται στο σώμα μιας ευπαθους ομάδος και διαφορετικά αντιδρά μέσα στο πλήθος των υγιών ανθρώπων. Ποιοι έχουν δίκιο άραγε; Εκείνοι που υποστηρίζουν την θεωρεία της αγέλης; Ή όλοι αυτοί που τρομοκρατούνται;
Ο θανατηφόρος ιος μοιάζει σαν να αντιδρά μέσα από έναν αόρατο υπολογιστή που διαρκώς αναπρογραμματίζεται το λογισμικό του ανάλογα το σώμα που κάθε φορά εισχωρεί… και όσο τα δεδομένα αλλάζουν και μεταβάλλονται τόσο τα ερωτηματικά πληθαίνουν. Η αγωνία κορυφώνεται. Δραματικά.
Η σκιά του θανάτου απλώνεται παντού, αυτή την φορά πιο απειλητικά, όσο ποτέ άλλοτε..
Όλα μοιάζουν μικρά και ανυπεράσπιστα μπροστά στον κίνδυνο του αβέβαιου…του άγνωστου…
Το αβέβαιο που τρομάζει. Γεννά τον φόβο. Σκορπίζει τρόμο.

Κατά τα άλλα η δυναμική και γεμάτη τεχνολογικά και κάθ είδους επιστημονικά, επιτεύγματα, και πληθωρική σε αλαζονία και συναισθήματα υπεροχής, εποχή μας, μοιάζει να ταπεινώνεται ανίσχυρη, μπροστά σε ένα μικροσκοπικό σχεδόν «αόρατο» δια γυμνού οφθαλμού, εχθρό…
Όλοι και όλα μοιάζουν ανίσχυρα και ανήμπορα μπροστά στην τεράστια καταιγίδα που πλήττει την ανθρωπότητα ολόκληρη…
Τα πιο ευφάνταστα σενάρια ξεπερνιούνται από την ίδια την πραγματικότητα. Τα 22 κεφάλαια της Αποκάλυψης αναζητούν αναγνώστες, σε όλο τον κόσμο… Η θρησκευτική έξαρση γεννά παραφροσύνη… Μα ακόμα πιο επικίνδυνη είναι αυτή παράνοια που υποκρύπτεται πίσω και κάτω από όλη αυτή την υστερία κατά της Πίστης του Ανθρώπου στο Θεό και σε κάθε τι Ιερό…
Ο κάθε διπλανός μας μοιάζει με μια «αόρατη» εν δυνάμει ορατή απειλή… Τρομακτικό και μόνο να το σκέφτεσαι…να το ζεις…Να το βιώνεις…κάθε ημέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε 24ωρο…
Η υπερπληροφόρηση και παραπληρφόρηση τρομάζει. Μόνον.
Η ανθρωπότητα ξανά δοκιμάζεται. Τόσο ωμά. Τόσο σκληρά. Επώδυνα. Οδυνηρά. Ανήλεα. Χωρίς οίκτο. Κάποιοι μοιάζει να δοκιμαζουν τις αντοχές μας. Όλα αλλάζουν. Όλα θα αλλάξουν.
Άλλη μια πληγή σαν εκείνες που αποκαλύπτει ο Θεός στον Μωυσή…
Η Αποκάλυψη του Ιωάννη μοιάζει να αλλάζει κεφάλαιο…
Οι επτά σάλπιγγες ηχούν και οι επτά σφραγίδες της Αποκάλυψης του Ιωάννη φαίνεται πως έχουν ανοίξει…
Ποια όμως από τις επτά σφραγίδες και ποια από τις επτά σάλπιγγες ήχησαν; ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….




Του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου




alexstefanopoulos.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/11-2001-11-2020.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)