Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Η Γερμανία Πειραματίστηκε Με Προηγμένη Εξωγήινη Τεχνολογία : ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Θεωρίες





Η Γερμανία Πειραματίστηκε Με Προηγμένη Εξωγήινη Τεχνολογία : ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Θεωρίες

Το Τηλεοπτικό Show Αncient
Aliens Τρέχει Για 14 Σεζόν Και Έχει Ξεπεράσει Σχεδόν Κάθε Θεωρία Ψευδό Επιστημονική Φλυαρία

5 Θεωρίες Σχετικά Με Εξωγήινους

Ανόητη Υπόθεση Ή Απλά Τρελή Εναλλακτική Επιστημονική Ιδέα Ή Γεγονός Που Θα Μπορούσε Ενδεχομένως Να Συνδέσει Το Μύθο Το Θρύλο Και Τους Εξωγήινους Με Κάποιο Τρόπο. Έχει Εμπνεύσει Αμέτρητα Άτομα Ώστε Να Φτιάξουν Τις Δικές Τους Θεωρίες Σχετικά Με Το Εναλλακτικό Και Να Αμφισβητούν Την Επιστήμη.είναι Σημαντικό Μερικές Φορές Να Κοιτάξουμε Το Ύψος Του Παραλογισμού Σε Αυτό Το Σόου Να Θυμόμαστε Ότι Δεν Είναι Τίποτα Παραπάνω Από Ψυχαγωγία Και Δεν Σχετίζεται Με Το Ύφος Του Καναλιού Που Προβάλλεται. Στο Σημερινό Μας Επεισόδιο Θα Γνωρίσουμε Κάποια Τρελά Πράγματα Που Σχετίζονται Με Αρχαίους Εξωγήινους.

Η Ναζιστική Γερμανία Πειραματίστηκε Με Προηγμένη Εξωγήινη Τεχνολογία

Στο Επεισόδιο οι Ναζι Και Το Τρίτο Ράιχ, Το Οποίο Είναι Ένα Πιο Σημαντικά Επεισόδια Στο Της Σειράς Γινεται Λόγος Για Τη Σύνδεση Μεταξύ Του Χίτλερ, Του Ναζιστικού Καθεστώτος Και Των Αρχαίων Εξωγήινων, Καθώς Και Των Πιθανών Πιο Πρόσφατων Εξωγήινων Επισκεπτών. Κατά Τη Διάρκεια Του Καθεστώτος Οι Ναζί Είχαν Ένα Περιστατικό Τύπου Roswell Με Ένα Μη Αναγνωρισμένο Διαστημικό Σκάφος Που Προσγειώθηκε.μετά Από Αυτό, Οι Ναζί, Σύμφωνα Με Το Ancient Aliens, Ξεκίνησαν Το Πρόγραμμα Πυραύλων Τους Και Άρχισαν Να Εργάζονται Πάνω Στην Αντι-βαρυτική Τεχνολογία.
Εικάζουν Ότι Μεγάλο Μέρος Της Τεχνολογίας Που Δούλευαν Οι Γερμανοί



https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/blog-post_590.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)