Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Ζεστη; Ακτινοβολια; Συχνωτητες; Σε καθε περιπτωση μενει το ερωτημα πως εγινε κατι τετοιο σε ενα κλειστο δωματιο περιορισμενου χωρου σε μια τοσο παλια εποχη.





Απο μικροι ξεραμε πως ενας μεγεθυτικος φακος στον ηλιο μπορει να αναψει φωτια και να λιωσει πραγματα με την ηλιαχτιδα που συγκεντρωνει.

Το παρακατω βρισκετε στον ναο της χαθωρ στην Αιγυπτο, και προκειται για λιωμενη πέτρα που ομως δεν εχει γινει ουτε μάγμα ούτε οι γυρω τοιχογραφιες εχουν επιρεαστει απο την ζεστη του οτιδηποτε που ελιωσε τα σκαλοπατια-ογκολιθους.




Η χαθωρ ειναι η Αιγυπτιακη αντιστοιχη της αφροδητης, και τα ιερα της ζωα και ιερεις φωρουσαν στο μετωπο τους τον ηλιακο δισκο. Προσφατα που ανακαλυψαν εναν υπογειο μεγαλιθικο ναο της μαάτ, σε ενα δωματιο βρισκοντουσαν οι ιεροι κροκοδειλοι της χαθωρ. Ο ναος της μαατ υπαρχει στο διαδικτυο οχι ομως οι κροκοδειλοι 3:)





Ζεστη; Ακτινοβολια; Συχνωτητες; Σε καθε περιπτωση μενει το ερωτημα πως εγινε κατι τετοιο σε ενα κλειστο δωματιο περιορισμενου χωρου σε μια τοσο παλια εποχη.

Περισσοτερα προσεχως!!


Orestis L.


Σχόλιο από The Secret Real Truth: Μπορεί να είναι και από νερό, του Νείλου..; αλλά σε κλειστό δωμάτιο, αλήθεια πως έγινε;;
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_496.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)