Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

David Wilcock: Οι Πύλες και πού βρίσκονται στη Γη, επιστημονικές αποδείξεις και μαρτυρίες όσων τις πέρασαν






David Wilcock: Οι Πύλες και πού βρίσκονται στη Γη, επιστημονικές αποδείξεις και μαρτυρίες όσων τις πέρασαν


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Ντέιβιντ Γουίλκοκ ανεβάζει τα μανίκια και μπαίνει στην δύσκολη διαδικασία να ψάξει βαθιά μέσα εκπληκτική ρωσική επιστήμη για όλα εκείνα τα επιστημονικά στοιχεία, όπως ισχυρίζεται, για να μας αποδείξει όλα όσα λέει.

Σύμφωνα,
λοιπόν, με το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, μας φανερώνει ακριβώς ποιες είναι οι πύλες, πώς λειτουργούν, γιατί εμφανίζονται σε αυτά τα σημεία αλλά, επιπλέον, και τη μοναδική μετατροπή της βαρυτικής ενέργειας σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που λαμβάνει χώρα μέσα σε αυτά τα σημεία.

Θα ακούσετε ακόμα πολλές αναφορές αυτόπτων μαρτύρων οι οποίοι, με την σειρά τους ισχυρίζονται, ότι περνούν μέσα από Πύλες, τι συμβαίνει σε αυτούς καθώς τις διασχίζουν και πώς μπορεί να συμβαίνει ένα φυσικό ταξίδι στο χρόνο στον οποίο «γλιστρούν» σε μακρύτερα γεγονότα.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

New David Wilcock Scientific Proof of Portals And Where They Are on Earth




diadrastika

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/david-wilcock.html#ixzz61TcQMfAm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)