Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ






Με μια φράση, το 3 είναι ο εργάτης του πεπρωμένου και το απόλυτο σημάδι της μοίρας! Είναι η βάση, ο επεξεργαστής και στην κυριολεξία ο ιστός της αράχνης!
Είναι ο νους μέσα
στο προδιαγεγραμμένο, ελέγχει τις διαδικασίες και δίνει δουλειά στο διπλάσιό του «τέλειο» 6 και στον υπερθετικό του βαθμό γίνεται 9! Τρισμέγιστος, τρισευτυχισμένος, τρισκατάρατος και άλλα εις τριπλούν είναι δουλειά του 9 πλέον! Το υποψιάστηκε πρώτος ο Ελληνικής καταγωγής ΤΕΣΛΑ λέγοντας: «Αν γνωρίζατε το μεγαλείο των αριθμών 3,6 και 9, τότε θα είχατε το κλειδί του σύμπαντος»!

Στο 3 συμβαίνουν όλα! Ώρες, μέρες είναι, μήνες ή χρόνια, όλα για το 3 δουλεύουν! Δύσκολα ανιχνεύεται, όμως είναι πάντα εκεί και στήνει τις καταστάσεις που απαιτεί η θέση του! Κάνουμε το σταυρό μας 3 φορές, αλλά ο προγραμματισμός του 3 δεν ξορκίζεται! Έχει δικιά του αίσθηση για το καλό και το κακό! Τα τριτώνει και έτσι δηλώνει την παρουσία του!


Asterios Tsintsifos
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/blog-post_7893.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)