Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Μυστηριώδης θανατηφόρα ασθένεια χτυπάει τα σκυλιά και εξαπλώνεται ταχύτατα






Η θανατηφόρα ασθένεια των σκύλων συνεχίζει να εξαπλώνεται


Οι νορβηγικές κτηνιατρικές αρχές φοβούνται ότι μια μυστηριώδης και δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια σκύλου εξαπλώνεται γρήγορα σε όλη τη χώρα.
Αρκετά εκατοντάδες σκυλιά πιστεύεται ότι έχουν μολυνθεί και μάλιστα πέθαιναν πριν οι ιδιοκτήτες τους μπόρεσαν να τον κτηνίατρο.

Η μυστηριώδης ασθένεια των σκύλων της Νορβηγίας λαμβάνει μεγάλη προσοχή στα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, όπως εδώ στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας VG . Ο σκύλος που απεικονίζεται αρρώστησε και πέθανε μέσα σε 24 ώρες.

Οι περιπτώσεις σκύλων που ξαφνικά υποφέρουν από αιματηρή διάρροια και έμετο αίματος αρχίζουν να εγγράφονται στην περιοχή του Όσλο . Στη συνέχεια, οι υποθέσεις συνέβησαν βόρεια στο Trøndelag και ανατολικά στο Hedmark, με περισσότερες πληροφορίες να φθάνουν στο Rogaland και το Aurland στο Sogn og Fjordane στη Δυτική Νορβηγία.

periergo.com

https://katohika.gr/diethni/mystiriodis-thanatifora-astheneia-chtypaei-ta-skylia-kai-eksaplonetai-tachytata/?fbclid=IwAR1_bJywXZOSPoHt1Q8aiSh_izKZRZ2MXG1xRT3f2mqcYVaIcHmspxA5FVc

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)