Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Allatra: Ένα παράξενο κίνημα, ίσως, πολύ πιο σκοτεινό από τους «απλούς ερπετοειδείς»






Πρόσφατα, το λεγόμενο κοινωνικό κίνημα Allatra έχει αρχίσει και αποκτά μεγάλη δημοτικότητα στην Ευρώπη καθώς και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Η οργάνωση Allatra θεωρείται πως είναι έξω και πέρα από την πολιτική αλλά και τις θρησκείες ενώ, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι ένα διεθνές δημόσιο κίνημα επικεντρωμένο στην πνευματική σφαίρα.


Εργάζονται και συνεργάζονται με τους καλύτερους ειδικούς και τα καλύτερα επαγγέλματα, δεν αδιαφορούν για το μέλλον του πολιτισμού μας και συνειδητοποιούν το επαγγελματικό και δημιουργικό δυναμικό τους προς όφελος όλης της ανθρωπότητας.

Ο κύριος «οδηγός» του κινήματος είναι το βιβλίο με το ίδιο όνομα «Allatra», το οποίο «αντιγράφοντας» το σχέδιο της Γραφής, γράφτηκε από την Anastasia Novykh.

Σε αρκετά βιντεάκια της Allatra και με αξεπέραστη ποιότητα, μια συν-παρουσιάστρια κάνει δραστικές αλλαγές στα μάτια της, δείχνοντας έναν σπάνιο τρόπο να αλλάζει τις κόρες των ματιών της από στρογγυλές σε κάθετες σχισμές, σαν ερπετό.


Τι συμβαίνει λοιπόν; Γιατί το κάνει αυτό και πως το κάνει; Είναι μια άλλη μέθοδος διαφήμισης; Είναι ένας τρόπος για να τραβήξει την προσοχή μας επάνω τους, στην Alatra; Και. τι υπάρχει πίσω από αυτό το «κίνημα»;

Όσο αθώοι και αν είναι οι σκοποί τους και οι στόχοι τους, λόγω αυτής της εναλλαγής στις κόρες των ματιών της γυναίκας, αρκετοί υποστηρίζουν ότι πίσω τους υπάρχει κάτι πολύ πιο σκοτεινό από τους «απλούς ερπετοειδείς»

Παρακολουθήστε την σχετική έρευνα στο βίντεο που ακολουθεί από τον Fran Pérez:


ALLATRA: Algo mucho más OSCURO que “Simples REPTILIANOS”

diadrastika.com
https://katohika.gr/diethni/allatra-ena-parakseno-kinima-isos-poly-pio-skoteino-apo-tous-aplous-erpetoeideis/?fbclid=IwAR1uyCHkLw6R08PBSMzkBBbwJ_Ob_ZS1M4A9SzFZPLZtJ7MQjlf-KPNfOIU

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)