Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ Ή ΕΣΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!!!




Ένα πραγματικό μυστήριο στην Ανταρκτική άρχισε να ξετυλίγεται εδώ και λίγο καιρό όπου πρώτοι δώσαμε το στίγμα εμείς σαν ομάδα και έχει αφήσει τους γεωλόγους όλου του κόσμου άφωνους!!!!! Μερικοί λένε ότι έχουν δει αυτό το πρόσωπο στο φεγγάρι!!!! Αυτός είναι ο τύπος του προσώπου, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο Νότιο Πόλο της Σελήνης!!!
! Το πρόσωπο της Σελήνης βρίσκεται σε 81,9 νότιο γεωγραφικό πλάτος και 39,27ο ανατολικό γεωγραφικό μήκος!!!!! Μεγάλο μέρος της ιστορίας μας είναι ατελές και εγγενώς ανακριβές όπως γνωρίζουμε!!!! Θα μπορούσε το πρόσωπο αυτό να εξηγήσει την προέλευση της ανθρωπότητας ή πρόκειται για είσοδο για την Μέση Γη!;
! Αυτό το πρόσωπο είναι μια τιτάνια δομή σε αυτή τη θέση.!!!! Χάρτης της Google αποκάλυψε σύντομα αυτό το μυστηριώδες πρόσωπο που βρίσκεται στην Ανταρκτική στα 72 ° 00 ‘36,00 “S, 168 ° 34 ‘40.00 “Ε!!!! Ίσως οι δομές αυτές δεν είναι τίποτα περισσότερο από κρατήρες με σκιές (που εκπέμπουν κάποιο είδος ψευδαίσθησης !!;;!! είπανε κάποιοι) που κάνουν κάποια σημεία να φαίνονται σαν αυτά ενός προσώπου !!!!. Πολλοί ήταν πεπεισμένοι ότι αυτή η δομή που παρατηρήθηκε στην Ανταρκτική δεν δημιουργήθηκε φυσικά και αυτό πιστεύουμε και εμείς!!!!! Το πρόσωπο σύμφωνα με μερικούς ανθρώπους μοιάζει με αυτό ενός εξωγήινου ή εσωγήινου δηλαδή γκρίζου…άλλοι λένε ενός Βίκινγκ!!!! Μοιάζει με μεταλλικό κράνος με μικρή μύτη που τρέχει κατά μήκος της κορυφής όπως φαίνεται!!!! Άλλες θεωρίες περιλαμβάνουν αυτό ως έναν παγωμένο γίγαντα και ότι το υπόλοιπο σώμα του είναι θαμμένο στο χιόνι το!!!! Η όλη υπόθεση καλύφθηκε γρήγορα από το Ινστιτούτο Smithsonian, μεταξύ και άλλων κρατικών φορέων και δεν μας δόθηκε άδεια έρευνας στην περιοχή όπου και το δηλώνουμε δημόσια!!!!! Εάν αυτό το πρόσωπο είναι αληθινό που γιατί να μην είναι τότε ολόκληρη η εφευρεμένη ιστορία μας θα άλλαζε!!!!! Ίσως αυτό να είναι ένα αντικείμενο χαμένης εξωγήινης προέλευσης που ζούσε ή ζει ακόμα στον Άρη….!!!! Δεν αφήνουνε κανέναν να πάει εκεί και για κανέναν λόγο!!!! Πολλοί άνθρωποι απλά θέλουν την αλήθεια των πραγμάτων αυτών αλλά που είναι η αλήθεια !!!!! Πρόσφατα, η NASA αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την τήξη πάγου στην Ανταρκτική!!!! Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί μπορούμε τώρα να δούμε αυτή την απίστευτη δομή του προσώπου επειδή λιώσανε οι πάγοι!!!!






Το επιθυμητό μέρος βρίσκεται σε απόσταση 81,9 ° σε υψόμετρο 39,27 °!!!! Μεγάλο μέρος της ιστορίας αυτής είναι ατελής και εγγενώς μη ακριβές!!!! Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων της Google Maps είναι η αναβάθμιση του μυστηριώδους περιβάλλοντος της Ανταρκτικής προς: 72 ° 00 ‘36,00 “S, 168 ° 34’ 40,00” E!!!!
Αυτό όμως που δεν λένε είναι ότι η περιοχή αυτή βρίσκεται εκεί όπου οι Βρετανοί είχαν κάνει πόλεμο με τους Γερμανούς όπου πρώτοι είχαν φτιάξει ολόκληρη βάση…..!!!! Όποιος δεν πιστεύει για αυτό μπορεί να διαβάσει το άρθρο ΕΔΩ!!!!! Οπότε οι Γερμανοί ξέρανε….δεν είχανε την τεχνολογία αυτή από το μυαλό τους φτιαγμένη αλλά από τους γκρίζους που συνεργαστήκανε και πιστέψανε ότι είχανε βρεις την χαμένη φυλή των Βριλ ή Βριήλ για κάποιους άλλους….!!!!







Το τιτάνιο αυτό πρόσωπο βρίσκεται στην περιοχή όπου έχω βάλει φωτογραφίες από τον χάρτη ποιο κάτω αλλά και τις συντεταγμένες ποιο πάνω και είναι αληθινό!!!! Κάναμε ενέργειες σαν ομάδα εδώ και δυο χρόνια καί έχουμε ανακαλύψει μέσο του Google map την δομή αυτή να μας χορηγηθούνε άδειες για επιτόπια εξερεύνηση με χρηματοδότηση από επιφανείς επιχειρηματίες από Ελλάδα και Νορβηγία αλλά δυστυχώς δεν μας επέτρεψαν!!! Από όσο έχουμε μάθει δεν έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής σε κανέναν!!! Διότι η περιοχή αυτή είναι η Νέα Σουάμπια όπου σφαγιάστηκαν το 1946 τα συμμαχικά στρατεύματα Αμερικανών, Βρετανών και Αυστραλών στον ανταρκτικό πόλεμο κατά των Ναζί!!!! Λεπτομέρειες ποιο κάτω!!!!
Θυμάστε πως χτυπιόντουσαν ότι και καλά το πρόσωπο στον Άρη δεν ήταν πρόσωπο και όλα αυτά είναι αποκυήματα φαντασίας!!!;;!!! και να οι φωτογραφίες και να οι αποδείξεις ότι δεν είναι πρόσωπο…!!! Να δω τι θα πούνε τώρα για αυτό στην γη!!!!

Το πρόσωπο αυτό είναι των Εσωγήινων!;! Είναι από έναν χαμένο προ γήινο πολιτισμό!;! Έναν εσωγήινο!;! Μήπως από τους Υπερβόρειους!;! Ας δούμε λίγο τα στοιχεία:
Η όλη περιοχή διερευνήθηκε από τη Γερμανική Ανταρκτική Αποστολή το(1938-1939), η οποία ανακάλυψε περιοχές χωρίς πάγο με ζεστές λίμνες γλυκού νερού και σημάδια βλάστησης, αλλά η Γερμανία δεν προέβη σε τυπικές εδαφικές διεκδικήσεις!!!! Η περιοχή με το τιτάνιο πρόσωπο βρίσκεται στο σημείο με το κόκκινο χρώμα!!!!



Το κόμμα NAZI, ωστόσο, προχώρησε στην κατασκευή μυστικών υπόγειων βάσεων βαθιά κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής όποιος θέλει να μάθει ας διαβάσει τα άρθρα μου << ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ >> ΕΔΩ!!!!! Συνεχώς έστελναν άντρες και υλικό στον Νότιο Πόλο καθ ‘όλη τη διάρκεια των πολέμων!!!! Το γερμανικό ναυτικό του Ναυτικού Κάρλ Ντόνιτς δήλωσε το 1943 ότι << Ο γερμανικός στόλος υποβρυχίων είναι υπερήφανος που έχτισε για τον Φουρέρ σε άλλο μέρος του κόσμου μια καινούρια Σανκρίλα στην ξηρά, ένα ανυπέρβλητο φρούριο με την βοήθεια των Βριλ ( όπου ήταν οι γκρίζοι που είχαν πει ψέματα ότι ήταν οι Βριλ )>>!!!!
Η είσοδος για την Μέση Γη ξεκινάει ο Ντόνιτς….( ξεκινάει από το πρόσωπο των Βριλ….αν και ο ίδιος έλεγε είναι η αναπαράσταση του θεού Απόλλων με κράνος … )και ότι είναι ένα τεράστιο ξαπλωμένο σαν άγαλμα δομή που φτιάχτηκε από τους Υπερβόρειους!!!! Ο ίδιος μάλιστα είχε κάνει δηλώσεις στην μυστική εταιρία Θούλη ότι είχαν βρει την υπερβόρεια και ότι εκτός της Αγκάρθα και Σανκρίλα είχε και άλλες υπόγειες πόλεις αλλά και διαφορετικά όντα όπως ξωτικά νάνους και και και όπου ήταν εχθρικά προς αυτούς αλλά και τους γκρίζους που τους είχαν βοηθήσει…χωρίς όμως να ξέρουν ότι οι γκρίζοι δεν ήταν οι Βριλ που ψάχνανε…!!!!

Η υπόγεια βάση φρούριο που φτιαχτέ από τους Ναζί στην ανταρκτική όπου μπορούσε να φιλοξενήσει 2.000.000 κόσμο!!!!
Υπάρχουν φήμες ότι η Γερμανία είχε αναπτύξει την ατομική βόμβα πριν από τους Συμμάχους, αλλά ο Χίτλερ αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει το όπλο μαζικής καταστροφής εναντίον ολόκληρων πληθυσμών των Αρείων!!!!Αντ ‘αυτού, οι κερδοσκοπικές συμφωνίες επέτρεψαν την ανταλλαγή τεχνολογίας, την ασφαλή απόδραση εκατοντάδων χιλιάδων Ναζί στη Νότια Αμερική ή την απασχόληση στη NASA (βλέπε Operation Paperclip)!!!! Η ναζιστική ελίτ κατέφυγε στο υπόγειο φρούριο της Ανταρκτικής όπου οδηγεί στη Μέση Γη!!!!

Το σώμα του Χίτλερ δεν ανακτήθηκε ποτέ και κανένα μέλος του κόμματος των ΝΑΖΙ ποτέ δεν παραδόθηκε επίσημα αυτό μην το ξεχνάτε!!!!! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο υπουργός Άμυνας James Forrestal ( Τζέημς Φόρεσταλ ) έστειλε μια το πολεμικό ναυτικό για να εισβάλει στην Ανταρκτική, συμπεριλαμβανομένου του ναυάρχου Νίμιτς του ναυάρχου Kράσεν και του ναυάρχου Μπέρντ που ονομάστηκε “Operation Highjump”!!!! Πάνω από 4.500 στρατιωτικά στρατεύματα από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και την Αυστραλία αναχώρησαν από 3 ξεχωριστές θέσεις το 1946!!!!
Ο πλοηγός του ναυάρχου Μπέρντ οδήγησε την επίθεση, τον παγοθραυστικό “Northwind”, και αποτελούσε το πλοίο καταπέλτης “Pine Island”, το “Brownsen”, το αεροπλανοφόρο “Phillipines Sea”, το αμερικανικό υποβρύχιο “Sennet” τα πλοία υποστήριξης “Yankee” και “Merrick”, και δύο δεξαμενόπλοια “Canisted” και “Capacan”, το “Henderson” και ένα πλοίο floatplane “Currituck” !!!!! Ο Μπέρντ χορηγήθηκε με απεριόριστη χρηματοδότηση για 8 μήνες για την ολοκλήρωση της επιχείρησης!!!!!
Ήταν ένα λουτρό αίματος!!!! Όταν επιστρέψαν μέσα σε μεγάλη ντροπή από μια ταπεινωτική ήττα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες, ο ναύαρχος Μπέρντ δήλωσε ότι ήταν : << απαραίτητο για τις ΗΠΑ να αναλάβουν αμυντικές ενέργειες εναντίον εχθρικών αεροπορικών
μαχητών που προέρχονται από τις πολικές περιοχές >> ( !!!;;;!!! )

Το τιτάνιο πρόσωπο βρίσκεται στην περιοχή με το γκρι φόντο!!!!
Οι Ανταρκτικοί Ναζί μαζί με τους εσωγήινους γκρίζους που είχαν δώσει την κατάλληλη τεχνολογία κατάφεραν να αναπτύξουν το διαστημικό σκάφος τους (Vril) πολύ νωρίτερα από οτιδήποτε είχαν οι ΗΠΑ και γρήγορα νίκησαν τη μαζική στρατιωτική επίθεση των “συμμαχικών δυνάμεων” μετά το τέλος του 2ου αιώνα, οι οποίοι φοβούνταν να υποχωρήσουν αφού υπέστησαν σημαντικές ζημιές και βαριές απώλειες από έμψυχο προσωπικό!!!!
Τα ελεγχόμενα μέσα από τους Rothschild / Rockefeller προώθησαν μια ψεύτικη ιστορία σχετικά με τα γεγονότα του WW2 εδώ και 70 χρόνια!!!! Ενώ η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών εξακολουθεί να καταστέλλει αυτή την τεχνολογία ελεύθερης ενέργειας “Vril”, διατηρώντας το σχέδιο της παγκοσμιοποιημένης σκλαβικής οικονομίας που βασίζεται στο πετρέλαιο, οι απομακρυσμένοι Άριοι επέκτειναν ένα τεράστιο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και δεν χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα!!!!!























Όπως καταλαβαίνετε η έρευνα μας δεν σταματάει εδώ και ούτε θα σταματήσει!!!! Ότι νεότερο έχουμε θα σας το ανακοινώσουμε!!!! Επίσης δεν έχουμε σταματήσει την έρευνα όπου στο μέλλον θα βάλουμε ως άρθρο για τον πόλεμο της Βρετάνιας στην Ανταρκτική όπου πρώτοι είχαμε ανακοινώσει και όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει
ΕΔΩ!!!! Όπως καταλαβαίνετε αλλάζουνε πολλά αλλά και για αυτό μέχρι και ο πρόεδρος τότε της Αμερικής είχε σπεύσει άρον άρον στην ανταρκτική….Μέχρι και σήμερα κανείς δεν μπορεί να πάει σε αυτήν την περιοχή και γύρω γύρω από αυτήν έχουν φτιαχτεί πολεμικές βάσης από τα Ηνωμένα έθνη!!!!
Αν νομίζετε ότι όλα αυτά που έχουμε γράψει μέχρι στιγμής την τιτάνια έρευνα που έχουμε κάνει είναι ψέματα απλά χτυπήστε τις συνταγμένες και θα βρεθείτε προ εκπλήξεων…πρώτοι στο κόσμο προσπαθούμε να σας δείξουμε την αλήθεια με όλα αυτά τα απίστευτα ντοκουμέντα που έχουμε καταθέσει μέχρι στιγμής που καλό θα ήταν για να καταλάβετε τι παίζει να τα διαβάσετε!!!! Δεν σταματάμε τις έρευνες θα προχωρήσουμε όσο μπορούμε και στο μέλλον θα έρθουμε με ποιο πολλά ακόμα ντοκουμέντα όπως κάναμε στο παρελθόν με γράμματα των επισήμων Ναζί χάρτες φωτογραφίες από τα ΑΤΙΑ που έχουν τις βάσεις τους και και και….!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!



Το διαβάσαμε από το: ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ Ή ΕΣΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/09/blog-post_415.html#ixzz5zyEUCxQd

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)