Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Αρχαιολογία Εξωγήινων Ναυαγών Στην Γη Λόγο Βλάβης Του Διαστημικού Σκάφους: Οι Δίσκοι Dropa






Το 1938, ο Chi Pu Tei διευθύνει μια αρχαιολογικό αποστολή στα βουνά Nimu στην κινεζική περιοχή του Σιτσουάν, σύνορα Κίνα Θιβέτ. Η αποστολή βρίσκει αφύσικα σπηλαία, επειδή οι τοίχοι περιέχουν ορθές γωνίες και είναι γυαλισμένες.

Στους τοίχους αυτούς υπάρχουν εικόνες του ήλιου, του φεγγαριού και πολλά άλλα αστέρια,στα σπήλαια υπάρχουν υπολείμματα ταφής κοντών σωμάτων με ακρομεγαλία, βρήκαν επίσης δίσκους 30 cm σε διάμετρο με μία κεντρική οπή περίπου 2 εκατοστά.

Οι δίσκοι από γρανίτη είναι γεωμετρικά τέλειοι με μια σειρά από μικρά ιερογλυφικά και στο κέντρο έχουν μια τρυπά.
Ο Chi Pu Tei επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, αλλά δεν μπορεί να τα αποκρυπτογραφήσει και παραμένουν στην αποθήκη του πανεπιστημίου.
Το 1962, ο Tsum Um Nui, αρχαιολόγος του ίδιου πανεπιστημίου, τα μελέτησε και κατάφερε να τα αποκρυπτογραφήσει χρησιμοποιώντας μεγεθυντικούς φακούς.
Οι δίσκοι λένε την ιστορία των Dropa πριν από 12.000 χρόνια, ότι λόγω βλάβης των σκαφών τους δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να μείνουν και να ζήσουν σε αυτά τα βουνά.
Στη συνέχεια, αρχίζουν οι εχθροπραξίες με την αυτόχθονη φυλή «Χαν» στην περιοχή, μετά από κάποιο νεκρό τους, καταφέρνουν να επικοινωνούν με νοήματα και έτσι τέλος των εχθροπραξιών.
Το πανεπιστήμιο απαγορεύει στον Tsum Um Nui να δημοσιεύσει αυτή την μελέτη .
Χρόνια αργότερα το δημοσίευσε σε ένα άρθρο "Το διαστημικό σκάφος όπως καταγράφηκε στους δίσκους, προσγειώθηκε στη Γη 12.000 χρόνια πριν."
Οι ακόλουθες έρευνες, έχουν καταδείξει την ηλικία αυτών των δίσκων από γρανίτη με υψηλές συγκεντρώσεις κοβαλτίου και άλλων σπάνιων μέταλλων.Η σκληρότητα αυτών, τα καθιστά σχεδόν αδύνατο να γράψεις κάτι πάνω σε αυτούς και να χαραχθούν χωρίς προηγμένη τεχνολογία.
Μια από τις μεταφράσεις που έγιναν από τον Nui: «Οι Dropa κατέβηκαν από τα σύννεφα με τα αεροσκάφη τους. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά των γειτονικών λαών (Χαν) κρύφτηκαν στις σπηλιές πριν από την ανατολή …».


Οι δοκιμές με παλμογράφηση δείχνουν ότι οι δίσκοι είχαν ηλεκτρικά φορτία και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως ηλεκτρικοί αγωγοί.
Μερικοί ερευνητές έχουν βρει επίσης ότι δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των Dropa και της γηγενής φυλής «Χαν» στην περιοχή.
Το 1995 το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press της Κίνας ανέφερε την ανακάλυψη στην επαρχία Σιτσουάν, μιας μικρής φυλής που μέχρι σήμερα έχει απομονωθεί από τον υπόλοιπο κόσμο.
Αυτή η κοινότητα απαρτίζεται από περίπου 120 άτομα που δεν καταγράφονται σε καμία εθνολογική ομάδα της περιοχής.
Η φυλή «Χαν» εμφανίζεται και στην βιβλιογραφία ιστορικά, ηταν οι προγονοί των Κινέζων και αποτελεί το 92% του πληθυσμού της Κίνας, το 78% τη Σιγκαπούρη,και το 75% της Ταϊβάν.



©AETOS NEWS



Το διαβάσαμε από το: Αρχαιολογία Εξωγήινων Ναυαγών Στην Γη Λόγο Βλάβης Του Διαστημικού Σκάφους: Οι Δίσκοι Dropa http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/02/dropa.html#ixzz5ft11zB8u

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)