Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Bob Lazar: Μην Πάτε στην Περιοχή 51. Δεν Υπάρχουν Εξωγήινοι Εκεί. Βρίσκονται Αλλού







Το 1989 πρωτοεμφανίστηκε σε ένα ντοκιμαντέρ για μια μυστική ενασχόληση των αμερικανικών δυνάμεων με UFOs και προσπάθειες ένταξης της εξωγήινης τεχνολογίας στην γήινη.

Ο Bob Lazar, ισχυρίζεται ακόμα ότι συμμετείχε σε ένα έργο έρευνας και αναπαραγωγής εννέα αιχμαλωτισμένων σκαφών που κατασκευάστηκαν από τους λεγόμενους «Γκρίζους» εξωγήινους, από το σύστημα αστέρων Zeta Reticuli.
Το πρότζεκτ βασίστηκε, λέει, σε μια εγκατάσταση που ονομάζεται S4
που συνδέεται με τη βάση Groom Lake στην Area 51.
Όμως, τώρα, ο Lazar έχοντας δει και ο ίδιος πως περισσότεροι από 1 εκατομμύριο χρήστες έχουν ενδιαφερθεί για να κατακλύσουν τη μυστική αεροπορική βάση Area 51 ύστερα από μία πρόσκληση-επιχείρηση που έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο facebook με τίτλο Storm Area 51, They Can’t Stop All Of Us, προειδοποιεί ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά μετά από 30 χρόνια.
Ο Bob Lazar, προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην εμπλακούν.
Γράφοντας στο Instagram του, σύμφωνα με την βρετανική Daily Star, είπε:
Πρέπει να σχολιάσω αυτό το πράγμα ‘Storm Area 51’. Καταλαβαίνω ότι ξεκίνησε ως αστείο από κάποιον, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πραγματικά σχεδιάζουν να εμφανιστούν εκεί. Αυτή είναι μια λανθασμένη ιδέα. Η περιοχή 51 είναι μια διαβαθμισμένη ερευνητική βάση.
Δεν υπάρχουν εξωγήινοι ή εξωγήινη τεχνολογία που να βρίσκεται εκεί.
Το μόνο μέρος που υπήρξε ποτέ
κάποια εξωγήινη τεχνολογία ήταν στην τοποθεσία S4, νότια της Περιοχής 51. Αυτό ήταν πριν από 30 χρόνια.
Η S4 μπορεί να έχει μετακινηθεί πριν από δεκαετίες ή είναι πιθανό ότι δεν χρησιμοποιείται πλέον για το πρότζεκτ. Δεν υποστηρίζω αυτό το «κίνημα».
Την τελευταία φορά που κάποιος προσπάθησε να μπει στην περιοχή 51 πυροβολήθηκε. Αυτό δεν είναι ο τρόπος για να προσπαθήσετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες.
Αυτό που είναι καλό, είναι το ενδιαφέρον για το θέμα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Αυτό ακριβώς θα άλλαζε αμέσως τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
Και όπως είναι προφανές, οι υπεύθυνοι ασφάλειας της Περιοχής 51, δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.
Μιλώντας στην The Washington Post η εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας, Laura McAndrews, προειδοποίησε τους πιθανούς συμμετέχοντες: «Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία βρίσκεται πάντα έτοιμη να προστατεύσει την Αμερική και τα περιουσιακά της στοιχεία», χωρίς να προσδιορίζει με ποιο τρόπο θα συμβεί αυτό





diadrastika



Το διαβάσαμε από το: Bob Lazar: Μην Πάτε στην Περιοχή 51. Δεν Υπάρχουν Εξωγήινοι Εκεί. Βρίσκονται Αλλού http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/07/bob-lazar-51.html#ixzz5tqP7OEem

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)