Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Απαγορευμένη Αρχαιολογία: Ποια Είναι η Αληθινή Ιστορία του Ανθρώπινου Είδους; (Βίντεο)



Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μερικά από τα πιο παράξενα αντικείμενα που έχουν βρεθεί στη Νότιο Αμερική, μπορεί να υποδεικνύουν ότι παράξενα όντα από άλλους τόπους του διαστήματος, ίσως, να έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας κατά την αρχαιότητα.



Αυτές οι περίεργες ανακαλύψεις ανήκουν σε μια άγνωστη κουλτούρα, κληρονομιά από έναν άγνωστο γηγενή πολιτισμό που προφανώς προηγήθηκε των προ-ισπανικών πολιτισμών οι οποίοι, ίσως, να αποτελούν κομμάτι του.

Ωστόσο δεν είμαστε καθόλου εξοικειωμένοι με αυτόν, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν αποκλείεται να υπήρξαν κάποτε, αλλά καταστράφηκαν από Ισπανούς ή και από άλλες περιόδους της Ιστορίας σε αυτές τις περιοχές.

Τα αντικείμενα έχουν επάνω τους χαραγμένα σχήματα που, ενδεχομένως, θα μπορούσαν να αποτελούν μία ξένη γλώσσα, είτε γήινη αυτοχθόνων κατοίκων είτε ακόμα και εξωγήινης. Τα παράξενα αυτά συμπεράσματα, βγαίνουν από άλλα αντικείμενα ή αγαλματίδια που παρουσιάζουν μορφές και φιγούρες -θεωρητικά- ανθρωπόμορφες, αλλά όμως δεν θα μπορούσαν να είναι ανθρώπινες.


Ο Βίκτωρ επισκέφθηκε την περιοχή όπου βρέθηκαν αυτά τα αινιγματικά κομμάτια και μελέτησε τα ερείπια ενός αρχαίου οικισμού που φαίνεται να προέρχεται από έναν προηγμένο πολιτισμό. Έχει μιλήσει με τους ανθρώπους που βρήκαν αυτά τα αινιγματικά αντικείμενα και συναντήθηκε με έναν συλλέκτη ο οποίος έχει περισσότερα από 1.200 συναφή αντικείμενα.

Άραγε, θα μπορούσε να υπάρχει μία πιο λογική και προσγειωμένη εκτίμηση για το τι θα μπορούσαν να είναι αυτά τα παράξενα ειδώλια και τι ακριβώς παρουσιάζουν;

Φυσικά, οι αρχαιολόγοι και οι ειδικοί εμπειρογνώμονες τα αποδίδουν όλα αυτά στην φαντασία εκείνων που τα φιλοτέχνησαν και ότι θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος διαφόρων τελετουργικών που εμείς στην εποχή μας δεν μπορούμε να αντιληφθούμε.

Ποιά, όμως, μπορεί να είναι η πραγματική εξήγηση για όλα αυτά; Πως μπορούν να επηρεάζουν την αληθινή ιστορία του ανθρώπου είδους; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε τα διάφορα αντικείμενα και να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Forbidden Archaeology They Would Rather You Didn’t Know About




diadrastika

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)