Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Χρονοταξιδιώτης λέει Κατέγραψε την πρώτη Εισβολή UFO Ζωντανά και Προκαλεί Φρενίτιδα!





Ένας χρονοταξιδιώτης από το 2028, ισχυρίζεται ότι κατέγραψε την πρώτη εισβολή από UFOs και υποστηρίζει ότι αυτό το βίντεο είναι ταυτόχρονα η απόδειξη του ταξιδιού του στο χρόνο αλλά και της μελλοντικής μας πραγματικότητας.

Τα λεγόμενά του φαίνεται να έρχονται σε συμφωνία με εκείνα ενός άλλου χρονοταξιδιώτη, του δημοφιλή Noah, τουλάχιστον ως προς την χρονολογία της «επαφής».

Ωστόσο, αν και έχει αρχίσει να προκαλεί φρενίτιδα στον διαδικτυακό κόσμο, αρκετοί που το είδαν υποστηρίζουν ότι δεν είναι πραγματικό.


Όπως διαβάζουμε στα σχόλια, για κάποιους είναι ολοφάνερο, ότι ενώ το συμβάν υποτίθεται ότι εξελίσσεται στο 2028, η κάμερα δεν έχει καθόλου καλή ποιότητα εικόνας και είναι σαν να προέρχεται από το 1998, παρά από το μέλλον.

Επιπλέον, σύμφωνα με άλλο σχόλιο, σε ότι αφορά την φυσιολογία του στο περιβάλλον, το αντικείμενο ρίχνει 100% σκιά και έχει 100% αντανάκλαση, γεγονός που δεν μπορεί να συμβαίνει στην πραγματικότητα, οπότε το αποτέλεσμα είναι 100% απάτη.



Αρκετοί, πάντως, υποστηρίζουν την προσπάθεια. Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Time Traveler From 2028 Recorded The First UFO Takeover Live

1 σχόλιο:

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)