Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Μητρικό Σκάφος με Ιδιότυπους Μαιάνδρους Εμφανίζεται στον Ήλιο




Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί υποστηρίζουν την ιδέα ότι υπάρχουν εξωγήινοι και ότι τα UFOs είναι η απόδειξη της ύπαρξής τους. Όμως, εδώ, τώρα, έχουμε κάτι εξαιρετικά μεγάλο και εκπληκτικό!

Σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί, ένα τεράστιο και τετράγωνο αντικείμενο εμφανίζεται κοντά στον Ήλιο το οποίο καταγράφηκε από το SOHO helioviewer.org.

Εκείνο που το κάνει να ξεχωρίζει από πολλά άλλα που έχουν θεαθεί σαν και αυτό, όπως μας έχει δείξει παλαιότερα και ο Scott C. Waring στη σελίδα του εδώ και εδώ, είναι το γεγονός ότι «μέσα» του ή «επάνω» του, υπάρχουν κάτι σαν ανάγλυφες διακλαδώσεις οι οποίες θυμίζουν λαβύρινθο ή ιδιότυπους μαιάνδρους, ενώ σε ένα σημείο διακρίνουμε σχήμα που δίνει ξεκάθαρα την εντύπωση του ελληνικού «τετράγαμμα», γνωστότερου παγκόσμια ως «σβάστικα».


Ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις από την βρετανική express.co.uk για τις παλαιότερες εμφανίσεις αλλά και από αρκετούς viewers, αναγνώστες και σκεπτικιστές, για αυτήν που θα δείτε στη συνέχεια, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κάποιο σφάλμα στα pixels ή στην κάμερα.

Άραγε, μπορεί να είναι ένα πραγματικά ένα τεράστιο μητρικό διαστημόπλοιο που στην προσπάθειά «κάποιων’ να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια αποδίδουν την εμφάνιση σε κάποιο ψηφιακό σφάλμα; Ή μήπως πρόκειται στ’ αλήθεια για digital glitch, σύμφωνα και με την ξένη ορολογία;


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρακολουθήστε το επίμαχο αντικείμενο και κρίνετε μόνοι σας:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Giant Cube-shaped UFO is captured by the SOHO probe near the Sun

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)