Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΠΕΡΙΟΧΗ 51: ΤΑ UFO, ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΑΛΗΘΕΙΑ





Η Περιοχή 51 ( Area 51), επίσημα γνωστή ως Λίμνη Γκρου ή Αεροδρόμιο Χόμι, είναι ένα μεγάλο απομακρυσμένο στρατιωτικό αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, 133χλμ. βόρεια-βορειοδυτικά του Λας Βέγκας. Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλές ταινίες, βιβλία, ακόμη και βιντεοπαιχνίδια με το μυστήριο και το μεταφυσικό να πρωταγωνιστεί στην πλοκή τους.



Ο μύθος αρχίζει να ξετυλίγεται περίπου στα μέσα του περασμένου αιώνα. Αφορμή στάθηκε ένα δελτίο τύπου στις 8 Ιουλίου του 1947 με την υπογραφή του Στρατηγού Γουίλιαμ Μπλάνσαρντ. Η ανακοίνωση ανέφερε πως στο αεροδρόμιο του Ρόσγουελ είχαν βρεθεί συντρίμμια από ΑΤΙΑ και αυτό δεν άργησε να εξιτάρει τη φαντασία των Αμερικανών. Το πρώτο δελτίου τύπου ήρθε να το ακυρώσει μια δεύτερη ανακοίνωση πως στάλθηκε την ίδια ημέρα, όταν ο Στρατηγός διοικητής της Eight Air Force δήλωσε πως στην πραγματικότητα τα ευρήματα δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι. Ακολούθησε τότε και συνέντευξη τύπου, κατά την οποία αναδείχθηκαν και χαλάσματα φερόμενα ότι ανήκαν στο κατεστραμμένο αντικείμενο και αποδείκνυαν το τι πραγματικά ήταν.

Αυτό δεν φάνηκε να ικανοποιεί κανέναν, καθώς τότε όλοι σχεδόν πίστεψαν πως οι αμερικανικές αρχές και οι υπηρεσίες προσπάθησαν να αποκρύψουν το συμβάν, τοποθετώντας σε μια περιοχή τα απομεινάρια του σκάφους, ώστε να μην βγουν στοιχεία στη δημοσιότητα κανένα στοιχείο που θα επιβεβαίωνε τον Στρατηγό Μπλάνσαρντ. Θεώρησαν λοιπόν πως η κυβέρνηση θέλησε να διαμορφώσει ένα απόμερο μέρος με εξελιγμένες τεχνολογικές εγκαταστάσεις, όπου θα αποτελούσε τον κέντρο των πειραμάτων και μυστικών σε ολόκληρο των πλανήτη. Η περιοχή αυτή έμελλε να θεωρηθεί η Περιοχή 51.



Έτσι το μέλλον ήρθε να αποδείξει κάποιες από τις θεωρίες αυτές, αφού όπως αποδείχθηκε οι αμερικανική κυβέρνηση έκανε τα πάντα για να μείνει το μέρος αυτό καλά κρυμμένο. Ένας μύθος άρχισε να χτίζεται και όλοι μιλούσαν για μια περιοχή στην οποία υπήρχαν υπόγεια τούνελ που ένωναν υπογείως μυστικές τοποθεσίες και κρυφοί διάδρομοι που είχαν αποθήκες γεμάτες με τεχνολογία προερχόμενη από εξωγήινους. Η περιώνυμη «Area 51», είναι μια ιστορία που κεντρίζει μέχρι και σήμερα το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε και πέρα από τα όσα πολλοί υποστήριξαν η Περιοχή 51 χρησιμοποιήθηκε κοντά στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου όταν η CIA σε συνεργασία με την εταιρία Lockheed προσπάθησαν να αναπτύξουν νέα αεροσκάφη υψηλής τεχνολογίας. Στόχος τους ήταν τα αεροσκάφη αυτά να μπορούν να πετάξουν σε πολύ μεγάλο ύψος, ώστε να τα χρησιμοποιούν σε κατασκοπευτικές αποστολές.

Η Area 51 κόστισε ένα δισεκατομμύριο δολάρια και μετά την κατασκευή της το 1947, χτίστηκαν και πάλι νέες εγκαταστάσεις το 1985 που είχαν τελικό κόστος τετραπλάσιο του αρχικού. Για πολλά έτη οι εγκαταστάσεις αυτές δεν ήταν χαρτογραφημένες, ενώ απαγορεύεται ρητά κάθε πτήση στον εναέριο χώρο πάνω από την περιοχή για όλα τα εμπορικά αλλά και στρατιωτικά αεροσκάφη εκτός βάσης.



Πολλά τα ερωτηματικά γύρω από αυτή την ζώνη που είναι καλά κρυμμένη από τα πρώτα κιόλας χρόνια της δημιουργίας της. Εκεί έγιναν δοκιμές συμβατικών όπλων από την πολεμική αεροπορία και παράλληλα κατασκευάστηκαν αεροπλάνα, βασισμένα όπως φημολογείται σε εξωγήινη τεχνολογία. Το κατασκοπευτικό αεροπλάνο U-2, πολλά αεροσκάφη, όπως το U2, F-111, F-15, F-117 stealth, B-1, B-52, B-2 και το Aurora κατασκευάστηκαν εκεί. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες θεωρίες κατά τις οποίες μαρτυρίες θέλουν να γίνονται εκεί προγραμματισμένες δοκιμαστικές πτήσεις εξωγήινων αεροσκαφών.

Ένας από τους οπαδούς των θεωριών περί εξωγήινων πειραμάτων ήταν ο Μπόμπ Λάζαρ, ο ιδιοκτήτης ενός κοντινού ράντζου, ο οποίος είχε δει διάφορες παράξενες ενέργειες στην περιοχή. Παρόλα αυτά και πάλι οι ειδικοί που πήγαν στην περιοχή διέψευσαν τέτοιου είδους υποθέσεις, λέγοντας πως κάποια από τα αεροσκάφη της αεροπορίας είχαν περίεργο σχήμα και γι’ αυτό το λόγο ίσως παραπλανούσαν τα απαίδευτα μάτια.

Η περιοχή «φάντασμα» κατάφερε να μείνει καλά κρυμμένη για αρκετά χρόνια σχεδόν από όλους. Τριάντα χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας της η περιοχή 51 αποκαλύφθηκε από δορυφόρους της σοβιετικής ένωσης και έτσι το 1988 δόθηκαν στην δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες της βάσης, με τις εφημερίδες και τα περιοδικά να τις φέρνουν στο προσκήνιο. Το 1995 και ενώ όλοι οι πρόεδροι μέχρι τότε διέψευδαν την ύπαρξη της βάσης αυτής, βρέθηκε ο Μπιλ Κλίντον να τη φέρει στο φως υπογράφοντας ένα Εκτελεστικό Διάταγμα, το οποίο απάλλασσε την Περιοχή 51 από περιβαλλοντικούς κανονισμούς. Δηλώθηκε επίσημα η ύπαρξη της περιοχής και στις αναφορές του ο πρόεδρος την χαρακτήριζε επίσημα «τοποθεσία επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας κοντά στη λίμνη Γκρουμ της Νεβάδα».



Το διάταγμα αυτό προστάτευσε την κυβέρνηση από τις κατηγορίες τόσο των κατοίκων των γύρω περιοχών που ισχυρίζονταν πως ήταν μια άκρως καρκινογόνα περιοχή και υπεύθυνη για των θάνατο πολλών συνανθρώπων τους από καρκίνο, όσο και από εργαζομένους που κατέθεσαν μηνύσεις ισχυριζόμενοι πως υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί αλλά και θάνατοι από παράνομες πρακτικές απόρριψης αποβλήτων. Η βάση ήταν και είναι υψίστης σημασίας και προστατεύεται από τις μηνύσεις για λόγους εθνικής ασφαλείας.

Πολλά τα ερωτηματικά που προκύπτουν στην προσπάθεια να δει κανείς τι πραγματικά συμβαίνει στην Περιοχή 51 και ποια μυστικά διαφυλάσσονται κάτω από τη μυστικότητα και τη σιωπή. Τελικά εκεί έκρυψαν τα συντρίμμια του ΑΤΙΑ; Αποτελεί εξωγήινη βάση; Είναι όντως ο πυρήνας όλων των τεχνολογικών πειραμάτων της Αμερικής; Θέμα που εξιτάρει πολλούς και για το οποίο ίσως τελικά θα μαθαίνουμε όσα μας επιτρέπονται τη στιγμή που κάποιοι θα θέλουν να μεταδοθούν.

Ινώ Τζημήκα, Δημοσιογράφος


eoeresearch

Το διαβάσαμε από το: ΠΕΡΙΟΧΗ 51: ΤΑ UFO, ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΑΛΗΘΕΙΑ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/51-ufo.html#ixzz5h0LDGaG1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)